Georgie
Well-Known Member
Δούλεψε και το laser μη ξεχνάς !και εγώ την ίδια πήρα για 9 μήνες και δεν είδα πράμα.... και είμαι 45 και εγώ. επιλεκτική η φίνα...
Δούλεψε και το laser μη ξεχνάς !και εγώ την ίδια πήρα για 9 μήνες και δεν είδα πράμα.... και είμαι 45 και εγώ. επιλεκτική η φίνα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δούλεψε και το laser μη ξεχνάς !
Ναι αλλά έχω μπερδευτεί και εγώ.Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η φίνα λίγο στο middle που είχε κάποιους θύλακες ίσως.
Εγω πιστευω πως το φορουμ σε βοηθησε γιατρε. Φαινεται η αλλαγη σε καποια πραγματα.
Το μονο αρνητικο σε σενα γιατρε ειναι οτι δεν δεχεσαι την κριτικη και οτι αυτη μπορει να σε βελτιωσει. Αν το αλλαξεις αυτο ερχεται ενα λαμπρο μελλον.
Αυτο ακριβώς!
Τελειο το αποτελεσμα!
ΥΓ. Πως πετσοκοψε ετσι η φινα πισω;;
Γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Προφανώς και δουλεύει σε όλες τις ηλικίες, σε κάποιους περισσότερο σε κάποιους λιγότερο. Ανάλογα με το κεφάλι και τι είδους αραίωση, έχει νόημα (ή δεν έχει). Η δικιά σου περίπτωση (NW, αραίωση, κλπ) δεν είναι ίδια με την περίπτωση του κυρίου εδώ. Ως εκ τούτου μην παρασύρεσαι, ωραία τα φάρμακα και πολύ καλή λύση αλλά όταν έχει νόημα.Ναι αλλά έχω μπερδευτεί και εγώ.
Εμένα μου είπες ότι δε χρειάζομαι
Και τώρα λες δουλεύει σε όλες τις ηλικίες....
Αν φορτώνει έτσι όπως φαίνεται να λέει ο γιατρός, και στη σούπα θα έβαζα.
Μα ναι, αν δεν υπήρχε το φορουμ (που περιλαμβάνει και μέλη που σου έχουν ασκήσει έντονη κριτική) με 15 χρονια ανταλλαγής απόψεων και απόκτησης εμπειρίας για να ασχοληθεί - το φορουμ - με τον λορενζο (μεταξύ άλλων) και τελικά ο Cvial να χτίσει μια σχέση μαζί του (γιατί μεσα απο το φορουμ και ο Cvial απο οσο γνωρίζω έμαθε και έφτασε σε αυτό το level), πως θα είχες την επαφη σου γιατρέ με τον Dr. Jose;Καλο θα ειναι το correlation να το ξεχωριζει κανεις από το causality....
Και εγω εχθες φτερνιστηκα, και επεσε σε 1 δευτερολεπτο το ρευμα....
Ελπίζω καταλαβαινεις....
Αν ειναι κάτι που βοήθησε ειναι μόνο ο @CVIAL ως συνδετικός κρίκος με τον Dr. Jose Lorenzo που ως εμπειροτερος και world-class FUE expert μοιραστηκε την γνωση του μαζι μου και ΟΝΤΩΣ με επηρεασε σημαντικά επιστημονικ΄.α
Εγω ως μικρή ανταπόδωση τον αναφερω σε πολλα σημεια στον 3ο τομο του βιβλιου μου που αφορα κυρίως την ΜΕΤ.
Τωρα αυτα περι κριτικής, τι δεχομαι και απο ποιον κτλ αγαπη μόνο.
Νομίζω οτι το καπελο δεν φτάνει εκει κάτω αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Δούλεψε και το laser μη ξεχνάς !
Συμφωνώ, και είναι και καλοτριμαρισμένο. Όταν με το καλό τα κάνει όλα πίσω με κοτσίδα τα μαλλιά θα είναι κομπλέ (Witcher style). Τώρα θέλει μείωση κατά την άποψη μου, γούστα είναι αυτά.Νομιζω οτι το μουσι του ειναι θεικο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο τύπος είναι hipster.Έτσι το έχουν το μούσι αυτοί .Συμφωνώ, και είναι και καλοτριμαρισμένο. Όταν με το καλό τα κάνει όλα πίσω με κοτσίδα τα μαλλιά θα είναι κομπλέ (Witcher style). Τώρα θέλει μείωση κατά την άποψη μου, γούστα είναι αυτά.
Βοηθάει το laser , κατάφερα και βρήκα απο το manual μια φώτο ορθής χρήσηςΔούλεψε και το laser μη ξεχνάς !
Αν κόψει μούσι, θα τονίσει υπερβολικά μέτωπο, όπως το κόβω η hairline πρέπει να είναι στα 8 cm + . Χρειάζεται η ανισορροπία.Συμφωνώ, και είναι και καλοτριμαρισμένο. Όταν με το καλό τα κάνει όλα πίσω με κοτσίδα τα μαλλιά θα είναι κομπλέ (Witcher style). Τώρα θέλει μείωση κατά την άποψη μου, γούστα είναι αυτά.
Γιατρέ σήμερα κέρδισες κόσμο, μπράβο! Όταν μπορείς δώσε μας πληροφορίες και για το laser. Βοηθάει regrowth η πιο πολύ για αποκατάσταση μετά από μμ; Έχει νόημα αν είναι κάποιος ήδη σε φινα κ μινο; Ευχαριστώ!
Απαιτείς όμως να έχει μαλλιά?δεν απαιτώ απο γιατρό αποκατάστασης τριχωτού να κάνει πασαρέλα
Αν δεν συντρέχουν λόγοι areata, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχει μαλλιά. Σαν να μου πουλάει υπέρβαρος, fitness programm !!!Απαιτείς όμως να έχει μαλλιά?
Είναι στα credentials αυτό?
Και να συντρέχουν πάλι υπάρχουν λύσεις.Αν δεν συντρέχουν λόγοι areata, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχει μαλλιά. Σαν να μου πουλάει υπέρβαρος, fitness programm !!!
Γιατί θα έτρεχαν κατοστάρι πριν την επέμβαση ?Και να συντρέχουν πάλι υπάρχουν λύσεις.
Δε μπορείς να πουλάς τέτοια επέμβαση χωρίς το βασικό σου εξάρτημα να το έχεις ο ίδιος.
ΥΓ:Μια και μιλάμε για υπέρβαρους,κάποτε ένας από δω μέσα,απέρριψε τον κατ εμέ κορυφαίο Ισπανό γιατρό επειδή ήταν χοντρός.