Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνω τα ίδια. Μόνο σχόλια επί του περιστατικού ή συναφή με αυτό παρακαλώ.
Φίλε cvial όπως ξέρεις όταν κάποιος εκθέτει τον εαυτό του στα μέσα προβολής, αυτόματα επέρχεται και η κριτική θετική ή αρνητική. Η διαχείριση της κριτικής και η συμφιλίωση με την ιδέα οτι το παραμικρό μπορεί να γίνει αντικείμενο σχολιασμού , απαιτεί ψυχικό σθένος και προεργασία σε ατομικό επίπεδο. Το αστείο είναι οτι ο και καλά επώνυμος, είναι πραγματικά τρωτός σε αυτόν που τον παρακολουθεί διότι ολοένα και εμφανίζει πτυχές του χαρακτήρα του, αποκαλύπτοντας μεγάλο ποσοστό της προσωπικότητας και δυστυχώς των αδυναμιών του. Λέω δυστυχώς γιατί η δύναμή του λόγου είναι τέτοια που μπορεί να ισοπεδώσει.
Προσωπικά θα ήταν εύκολο να πατήσω σε αυτά τα ευερέθιστα σημεία μιας και βλέπω οτι αρχίζουν να δημιουργούνται προς εμέ τα κατάλληλα ερεθίσματα. Απεύχομαι αυτή την οδό, μιας και εδώ βρίσκομαι για να διορθώσω αυτό που με προβληματίζει. Ελπίζω μελλοντικά να επέλθει αλλαγή πλεύσης και ο κάθε κατεργάρης να παίζει όμορφα απο τον πάγκο του. Προσπάθεια προσωπικής προσβολής χωρίς να με γνωρίζουν είναι τουλάχιστον αστεία, αλλά φαντάζομαι μετά μου δίνεται το δικαίωμα να απαντήσω κατάλληλα και άκομψα. Συμπεριφορά που ως τώρα δεν έχω εκδηλώσει.
Η συμβουλή μου προς τα μέλη του φόρουμ, αν έχει κάποια αξία, είναι να μην εμπιστεύονται εύκολα και δη τους εμπόρους "Ελπίδας". Είναι το είδος των ανθρώπων που έχουν βουτηχτεί τόσες φορές στο ψέμα, στο βωμό του κέρδους, που ακόμα και οι ίδιοι δεν μπορούν αν διαχωρίσουν φαντασία με πραγματικότητα. Αυτό το μείγμα κατ' εμέ είναι εκρηκτικά επικίνδυνο. Όπότε κύριοι τριπλοδιασταυρώστε οτι και αν ψάχνετε, αν έχετε την πολυτέλεια χρόνου.
Αλάθητο δεν υπάρχει και η μαγκιά όταν σφάλουμε είναι να ζητούμε συγνώμη, αν δεν δύναται να το κάνουμε καλύτερα να λουφάζουμε.
Αν έχω σφάλει κάπου είναι πιθανόν λόγω χιουμοριστικού προσανατολισμού και όχι εμπάθειας, συμπαθάτε με λοιπόν.
Αλλά σε αυτό που κάθετα είμαι αλλεργικός είναι η κοροϊδία και οι μαλακίες. Γνωρίσματα που όπως θα συμφωνείς δεν πρέπει να δίνουν το παρών σε κανένα νήμα.