Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

giwrgos athina

Active Member
Ρε Γιώργο,2500 τριχοθυλάκια έχεις μόνο διαθέσιμα?
Δυστυχώς ναι από κεφάλι 1500 το πολύ είπε ο bissanga. Και η hdc κάποτε 1800 είπε τώρα ο Αναστασάκης και μετά πάμε σε μουσι.Παιζει και η λύση να Βάλω μοσχεύματα στην ουλη μου να την κλείσω ώστε να μπορώ να τα ξυρισω η να τα κόβω πάρα πολύ κοντά και να μην προχωρήσω σε επέμβαση αν δεν αξίζει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member

Εδώ φαίνεται 1. Ότι έχουν χαθεί και τα μεταμοσχευμένα (μπροστά), 2. Δότρια και τα πλαγια σου μοιαζουν να υποφέρουν απο ντουπα. Αν ισχύουν και τα 2, είναι πολύ πιθανό ότι έχεις ντουπα και τότε στην θέση σου θα δοκίμαζα ξανά φιναστερίδη σε χαμηλότερες δόσεις (οι οποίες βοηθούν την δότρια) για έναν χρόνο να δω αν θα υπάρχει διαφορά στα πλάγια (και αν βγάζω παρενέργειες) και μετά θα πήγαινα σε μμ, μόνο αν τα γύρω δυναμώσουν.

bobby

Well-Known Member
Φίλε για αξιοπρεπές αποτέλεσμα θελεις χαλαρά 5-6k graft. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα εχεις ούτε και με γένια (τα ποια θυμίσου είναι μονότριχα). Οτιδήποτε άλλο θα βλέπεις στο καθρέπτη και θα λες μάλλον μ@λα@κια έκανα….. ρίξε ένα ξύρισμα και ξεχασε το μαλλί. Αν τότε που έπρεπε να παρεις αγωγή την είχες πάρει και συνέχιζες (χωρίς παρενέργειες βέβαια) τώρα θα μπορούσες να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε ένα σοβαρό γιατρό. Τώρα δυστυχώς δεν πρόκειται να έχεις (ότι και να σου λένε…). Να είσαι ρεαλιστής και να μην πιστεύεις σε θαύματα…

Flag17

Well-Known Member
Το θέμα είναι να ξέρει ο καθένας τι μπορεί να περιμένει. Αν ο Γιώργος είναι ικανοποιημένος με το να εχει ένα αραιό αποτέλεσμα με μαλλιά σε όλα το κεφάλι και να βάζει τοπικ και είναι οκ με αυτό μπορεί κάλλιστα να το πάρει. Αν θέλει να γίνει Mπεζος προφανώς δεν μπορεί ( το Γιάννη τον δικό μας λέω :p)

bobby

Well-Known Member
Αν του βάλει 2500 graft στα πρώτα 3 εκατοστά της hairline και τα αφήσει 30 πόντους και τα χτενίζει πίσω τότε θα φαίνεται γεμάτο το κεφάλι μέχρι να φυσήξει το αεράκι…..αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν το θέλει. Ούτε θέλει μια μαδημένη (ακόμα και ομοιόμορφα) δότρια για να έχει 25-30 graft/cm2 πυκνότητα πάνω που θα φαίνεται (να το θέσω κομψά) άδειος. Αν όντως θέλει κάτι τέτοιο πάω πάσο. Αν όμως του έχουν υποσχεθεί αποτέλεσμα που να στέκεται με λιγότερα από 5000 γκραφτς, πάντα σε σχέση με τις φωτο που έχει ανεβάζει, δεν θα το πάρει…… Μακάρι να κάνω λάθος, θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί.

giwrgos athina

Active Member
Παιδεία συμφωνώ σε αυτά που λετε.Σκεφτηκα μήπως πάω σε κάποια κλινική να μου εμφυτεψει μαλλιά στην ουλη ώστε να δοκιμάσω να τα κόψω αρκετά κοντά η ξυρισμένα η ακόμα και να κάμω το. Smp αν μου πάει.

bobby

Well-Known Member
Καλό SMP έχει κάνει ο Fournier του Ολυμπιακού. Αν με αυτό το look νιωθεις ΟΚ είναι μια πολύ καλή λύση. Στην Ελλάδα πολύ καλές δουλειές λένε ότι κάνει η Κολόνη (έχει και σχετικό νήμα εδώ).

giwrgos athina

Active Member
Καλό SMP έχει κάνει ο Fournier του Ολυμπιακού. Αν με αυτό το look νιωθεις ΟΚ είναι μια πολύ καλή λύση. Στην Ελλάδα πολύ καλές δουλειές λένε ότι κάνει η Κολόνη (έχει και σχετικό νήμα εδώ).
Δεν είναι αν νιώθω οκ είναι ότι δεν έχω άλλη επιλογή.Και είναι και θέμα αν θα μου πάει δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να το ξυρισω γιατινεω και την ουλη

aeratos28

Just aeratos
Αν νιώθεις οκ όμως, με το να βάλεις 2500 σε μια περιοχή που θέλει 5000 grafts το λιγότερο ,τι να σου πω ,πήγαινε κάνε την επέμβαση.πιστευω πως δεν θα έχεις αποτέλεσμα όπως το θες..θα φυσάει και θα κρύβεσαι.
Δεν είναι αν νιώθω οκ είναι ότι δεν έχω άλλη επιλογή.Και είναι και θέμα αν θα μου πάει δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να το ξυρισω γιατινεω και την ουλη

giwrgos athina

Active Member
Αν νιώθεις οκ όμως, με το να βάλεις 2500 σε μια περιοχή που θέλει 5000 grafts το λιγότερο ,τι να σου πω ,πήγαινε κάνε την επέμβαση.πιστευω πως δεν θα έχεις αποτέλεσμα όπως το θες..θα φυσάει και θα κρ

Αν νιώθεις οκ όμως, με το να βάλεις 2500 σε μια περιοχή που θέλει 5000 grafts το λιγότερο ,τι να σου πω ,πήγαινε κάνε την επέμβαση.πιστευω πως δεν θα έχεις αποτέλεσμα όπως το θες..θα φυσάει και θα κρύβεσαι.
Παίζει αυτό που λες είναι πολύ πιθανόν.Μοςχευματα αλλά δεν υπάρχουν να βάλουμε περισσότερα μόνο αν πάρω από στήθος.Ακομα και να τα βάλω και πάει καλά και φυτρώσουν και με τοπικ ας πούμε είναι τουμπανο σε κάμοια 5 ετοια μπορεί να έχω χάσει και κάποια μεταμοσχευμενα ξανά λόγο ότι δεν κάνω θεραπεία.Η ουλή ξέρεις αν γίνεται να φτιαχτεί?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αυτος τολμαει να το αναλαβει γιατι οχι;, στη χειροτερη εσυ θα παρεις ενα μετριο αποτελεσμα και αυτος 5.000€ +, τι εχει να χασει;

Εσυ ομως; Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος με το να δωσεις τοσα λεφτα, να ταλαιπωρηθεις και για ακομα μια φορα να απογοητευτεις ειναι το ερωτημα…

Τεσπα ειπα οτι ειχα να πω, καλη τυχη σου ευχομαι σε οτι αποφασισεις
Το ερωτημα ειναι οταν το αποτελεσμα θα ειναι ακριβως αυτο που εχω υποσχεθει, εσυ καραγκιοζοπολεμιστη του πληκτρολογιου, θα ζητησεις συγνωμη που αμφεβαλες και αφηνεις ΧΥΔΑΙΑ υπονούμενα οτι με ενδιαφερουν τα λεφτα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα του ασθενούς μου?

Φυσικα και οχι.
Γιατι εισαι βαρυμαγκας. πολεμιστης του δικαιου, ριπτης λασπης, ανωνυμακος

Οποτε τρολακι, οχι δεν ΤΟΛΜΑΩ. Αυτη ειναι λεξη που λανθασμενα χρησιμοποιησε ο @giwrgos athina

Εγω ΞΕΡΩ.
Και αναλμβανω ΕΥΘΥΝΗ ως ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, το ακτριβως αντιθετο απο εσενα
Εσυ παλι, καλα θα ηταν να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να γινεις ΑΝΤΡΑΣ καποια στιγμη και αν ειναι να κανεις επιθεσεις και προσβολες και να πετας λασπη, να το κανεις ΑΝΤΡΙΚΙΑ απο κοντα ή επώνυμα.
Αλλα σαν ΚΟΤΑ, τα γραφεις αυτα τα προσβλητικα και την λασπη και τα υπονούμενα κρυμμενος.

Καλες εορτες και απο μενα.

JimKan1

Well-Known Member
Το ερωτημα ειναι οταν το αποτελεσμα θα ειναι ακριβως αυτο που εχω υποσχεθει, εσυ καραγκιοζοπολεμιστη του πληκτρολογιου, θα ζητησεις συγνωμη που αμφεβαλες και αφηνεις ΧΥΔΑΙΑ υπονούμενα οτι με ενδιαφερουν τα λεφτα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα του ασθενούς μου?

Τι εχεις υποσχεθει; μαλλια 25 ποντους καραφλοχετη μεχρι πισω και αμα φυσηξει λιγο ανεμος θα τρεχει να κρυφτει; γιατι αν υποσχεθηκες οτιδηποτε παραπανω απο αυτο με αυτη τη δοτρια και αυτη την εκταση του προβληματος και χωρις αγωγη μαλλον πρεπει να διαβασεις κανενα βιβλιο σχετικα με μεταμοσχευσεις μαλλιων να μαθεις 2 πραγματα.
Αν πραγματικα σε ενοιαζε το καλο του παιδιου θα του ελεγες οτι και οι υπολοιποι που δεν εχουμε οικονομικο οφελος, ξυρισε τα και σταματα να ασχολεισαι , αλλα αν τα ξυρισει δεν εχει κασερι.

Φυσικα και οχι.
Γιατι εισαι βαρυμαγκας. πολεμιστης του δικαιου, ριπτης λασπης, ανωνυμακος
Γενικα μονο εσυ κανεις τετοιους χαρακτηρισμους συνεχως, δειχνει το αγχος και την ενταση που εχεις οταν παμε να βοηθησουμε καποιο παιδι εδω μεσα, ειδικα οταν ειναι ακαταλληλος για μμ και παμε να τον γλυτωσουμε απο μια ακομα απογοητευση, ξερω η λεξη "ακαταλληλος για μμ" ειναι αγνωστη λεξη στο εγχωριο λεξιλογιο.

Οποτε τρολακι, οχι δεν ΤΟΛΜΑΩ. Αυτη ειναι λεξη που λανθασμενα χρησιμοποιησε ο @giwrgos athina

Εγω ΞΕΡΩ.
Και αναλμβανω ΕΥΘΥΝΗ ως ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, το ακτριβως αντιθετο απο εσενα
Εσυ παλι, καλα θα ηταν να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να γινεις ΑΝΤΡΑΣ καποια στιγμη και αν ειναι να κανεις επιθεσεις και προσβολες και να πετας λασπη, να το κανεις ΑΝΤΡΙΚΙΑ απο κοντα ή επώνυμα.
Αλλα σαν ΚΟΤΑ, τα γραφεις αυτα τα προσβλητικα και την λασπη και τα υπονούμενα κρυμμενος.

Καλες εορτες και απο μενα.

Ποια ευθυνη αναλαμβανεις ακριβως; Δηλαδη αν δεν παει καλα η επεμβαση θα ξαναβαλεις τα γκραφτς στην θεση τους; θα εξαφανισεις τις ουλες εισαγωγης και εξαγωγης και θα του δωσεις τα λεφτα πισω; Θα του κανεις και δωρο ενα ταξιδι για την ψυχικη οδυνη; αν οχι καμια ευθυνη δεν αναλαμβανεις. Και γενικα εχουμε δει τι ευθυνη αναλμβανεις εσυ συγκεκριμενα οταν δεν παει καλα η επεμβαση, μην επαναλαμβανομαστε.

Καλες γιορτες και ευχομαι το νεο ετος να σου προσφερει γαληνη και ευτυχια, λεφτα δεν ευχομαι γιατι ηδη εχεις πολλα δεν εχεις αναγκη.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλά είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί!Δεν είναι ωραίο να προσβάλλουμε κανέναν!Αν υπάρχουν επιχειρήματα τα ρίχνουμε στο τραπέζι και υπάρχει διάλογος!Όποιος ζητάει τον σεβασμό πρέπει πρώτος απο όλους να σέβεται ο ίδιος τον άλλον!

Anastasakis Hair Clinic

Τι εχεις υποσχεθει; μαλλια 25 ποντους καραφλοχετη μεχρι πισω και αμα φυσηξει λιγο ανεμος θα τρεχει να κρυφτει; γιατι αν υποσχεθηκες οτιδηποτε παραπανω απο αυτο με αυτη τη δοτρια και αυτη την εκταση του προβληματος και χωρις αγωγη μαλλον πρεπει να διαβασεις κανενα βιβλιο σχετικα με μεταμοσχευσεις μαλλιων να μαθεις 2 πραγματα.
Αν πραγματικα σε ενοιαζε το καλο του παιδιου θα του ελεγες οτι και οι υπολοιποι που δεν εχουμε οικονομικο οφελος, ξυρισε τα και σταματα να ασχολεισαι , αλλα αν τα ξυρισει δεν εχει κασερι.
Το ειπα με τον ασθενη δεν το γνωριζεις.
και ΣΙΓΟΥΡΑ, ανιδεε, ασχετε και αμορφωτε ΙΑΤΡΙΚΑ μασκοφορε χουλιγκαν δεν θα μου πεις ΕΣΥ τι θα επρεπε να κανω αν νοιαζομουν για το παιδι.
Εσυ ειδικα.

Γενικα μονο εσυ κανεις τετοιους χαρακτηρισμους συνεχως, δειχνει το αγχος και την ενταση που εχεις οταν παμε να βοηθησουμε καποιο παιδι εδω μεσα, ειδικα οταν ειναι ακαταλληλος για μμ και παμε να τον γλυτωσουμε απο μια ακομα απογοητευση, ξερω η λεξη "ακαταλληλος για μμ" ειναι αγνωστη λεξη στο εγχωριο λεξιλογιο.
Τι να βοηθησεις ρε τρολακι που νομιζεις οτι γινεσαι καποιος επειδη ΑΝΩΝΥΜΑ και κρυμμενος (= χωρις ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ) δινεις κατευθυνσεις και συμβουλες??
και θα μου κουνησεις ΕΣΥ εμενα το δακτυλο?
Εγινες ειδικος και ψυχικης υγειας, που βαζω στοιχημα οτι ουτε ΤΕΙ δεν εχεις βγαλει (το οποιο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, αρκει να μην ανακατευεσαι σε θεματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ και απλα ...παρακολουθεις ενα ...φορουμ. Γελοιο)
Ποια ευθυνη αναλαμβανεις ακριβως; Δηλαδη αν δεν παει καλα η επεμβαση θα ξαναβαλεις τα γκραφτς στην θεση τους; θα εξαφανισεις τις ουλες εισαγωγης και εξαγωγης και θα του δωσεις τα λεφτα πισω; Θα του κανεις και δωρο ενα ταξιδι για την ψυχικη οδυνη; αν οχι καμια ευθυνη δεν αναλαμβανεις. Και γενικα εχουμε δει τι ευθυνη αναλμβανεις εσυ συγκεκριμενα οταν δεν παει καλα η επεμβαση, μην επαναλαμβανομαστε.
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι την εννοια δεν της εχεις ακουσει καν.
Και μονο ατυρτα που γραφει ςκαι ΔΕΝ ντρεπεσαι, τα λεει ολα.

Αληθεια, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΕΣΥ ???
Για εμενα ξερετε ολοι τα παντα.
Για πες ρε φιλε που εχεις τοσο ισχυρη αποψη.... :))

Καλες γιορτες και ευχομαι το νεο ετος να σου προσφερει γαληνη και ευτυχια, λεφτα δεν ευχομαι γιατι ηδη εχεις πολλα δεν εχεις αναγκη.
Απο ολα εχω, ειμαι ευλογημενος.
Πανω απο ολα εχω ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ αν ημουν και εγω αναιδης θρασυδειλος ξερολας αποτυχημενος να πεταω λασπη και να βγαζω χολη κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο και να φοβαμαι να πω αυτα που θελω απο κοντα.
Εγω αν καποιον τον αντιπαθω ΠΑΝΤΑ οτι εχω να του καταλογισω το κανω προσωπικα, ΑΝΤΡΙΚΙΑ.
και να δεβ γινεται, οπως με διαφορα καραγκιοζακια online, ΞΕΡΟΥΝ και ποιος ειμαι ΚΑΙ που να με βρουν να μου ζητησουν το λογο.

Σου ευχομαι να ΑΝΤΡΟΣΥΝΗ και ΘΑΡΡΟΣ λοιπον εγω.
Τα χρειαζεσαι οπως ειναι προφανες.

Flag17

Well-Known Member
Γιατρέ γράψατε 500 χαρακτηρισμους για έναν άνθρωπο από αποτυχημένο και θρασυδειλο μέχρι ότι δεν έχει βγάλει καν ΤΕΙ και δεν έχει κάποια μόρφωση. Το να μην δέχεστε εσείς κριτική για την δουλειά σας που την προβάλετε δημόσια με σκοπό το κέρδος ΑΛΛΑ να κρίνεται ζωές αλλων και την επιτυχία τους επαγγελματικά ή σε οποιοδήποτε επίπεδο ενώ είστε εντελώς ανίδεος όσων αφορά τι κάνει ο καθένας στην ζωή του είναι το λιγότερο αστείο αν όχι λυπηρό. Σταθείτε σε ότι διαφωνία έχετε πάνω σε μαλλιά και αφήστε τους γενικούς χαρακτηρισμους και σεβαστείτε το μέσο που βρίσκεστε. Και αν θεωρείτε ότι κάποιοι δεν συμβαδίζουν με το δικό σας επίπεδο εσείς ως ανώτερος άνθρωπος δώστε τόπο στην οργή και απαντήστε κόσμια. Καλές γιορτές

JimKan1

Well-Known Member
και ΣΙΓΟΥΡΑ, ανιδεε, ασχετε και αμορφωτε ΙΑΤΡΙΚΑ μασκοφορε χουλιγκαν δεν θα μου πεις ΕΣΥ τι θα επρεπε να κανω αν νοιαζομουν για το παιδι.
Εσυ ειδικα.

Τι να βοηθησεις ρε τρολακι που νομιζεις οτι γινεσαι καποιος επειδη ΑΝΩΝΥΜΑ και κρυμμενος (= χωρις ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ) δινεις κατευθυνσεις και συμβουλες??
Εγινες ειδικος και ψυχικης υγειας, που βαζω στοιχημα οτι ουτε ΤΕΙ δεν εχεις βγαλει (το οποιο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, αρκει να μην ανακατευεσαι σε θεματα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ και απλα ...παρακολουθεις ενα ...φορουμ. Γελοιο)

Που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ αν ημουν και εγω αναιδης θρασυδειλος ξερολας αποτυχημενος να πεταω λασπη και να βγαζω χολη κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο και να φοβαμαι να πω αυτα που θελω απο κοντα.
Εγω αν καποιον τον αντιπαθω ΠΑΝΤΑ οτι εχω να του καταλογισω το κανω προσωπικα, ΑΝΤΡΙΚΙΑ.
και να δεβ γινεται, οπως με διαφορα καραγκιοζακια online, ΞΕΡΟΥΝ και ποιος ειμαι ΚΑΙ που να με βρουν να μου ζητησουν το λογο.

Δεν απαντησες σε τιποτα απο αυτα που εγραψα και απλα συνεχισες να κανεις χαρακτηρισμους σαν παιδακι, πραγματικα αξιολυπητος. Τουλαχιστον μας προσφερεις γελιο.

Tetrakis

Well-Known Member
Εσυ ειδικα.

Εσυ ιατρέ που μιλάς για ΑΕΙ, ΤΕΙ κτλ απο που πήρες το πτυχιο σου ; Από ελληνικό ΑΕΙ ;

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ γράψατε 500 χαρακτηρισμους για έναν άνθρωπο από αποτυχημένο και θρασυδειλο μέχρι ότι δεν έχει βγάλει καν ΤΕΙ και δεν έχει κάποια μόρφωση. Το να μην δέχεστε εσείς κριτική για την δουλειά σας που την προβάλετε δημόσια με σκοπό το κέρδος ΑΛΛΑ να κρίνεται ζωές αλλων και την επιτυχία τους επαγγελματικά ή σε οποιοδήποτε επίπεδο ενώ είστε εντελώς ανίδεος όσων αφορά τι κάνει ο καθένας στην ζωή του είναι το λιγότερο αστείο αν όχι λυπηρό. Σταθείτε σε ότι διαφωνία έχετε πάνω σε μαλλιά και αφήστε τους γενικούς χαρακτηρισμους και σεβαστείτε το μέσο που βρίσκεστε. Και αν θεωρείτε ότι κάποιοι δεν συμβαδίζουν με το δικό σας επίπεδο εσείς ως ανώτερος άνθρωπος δώστε τόπο στην οργή και απαντήστε κόσμια. Καλές γιορτές
Για ποια κριτικη μιλας φιλε? παμε καθολου καλα?
ΟΛΕΣ ειναι επιθεσεις επι προσωπικου και εχουν γινει υπερβολικα ξεδιαντροποι καποιοι.

κριτικη ειναι να ΓΙΝΕΙ το αποτελσμα και να μην σου αρεσει
το να γραφει καποιος αυτα τα αισχη και τα υπονουμενα ΧΩΡΙΣ να εχει γινει επεμβαση ειναι ΑΙΣΧΟΣ.

Αφηνει ο καθε ασχετος ουπονούμενο οτι δεχομαι περιστατικα χωρις ευθυνη και ευσυνειδησια και θα σιωπησω?
Σε παρακαλω πολυ!

Anastasakis Hair Clinic

Δεν απαντησες σε τιποτα απο αυτα που εγραψα και απλα συνεχισες να κανεις χαρακτηρισμους σαν παιδακι, πραγματικα αξιολυπητος. Τουλαχιστον μας προσφερεις γελιο.
Σιγα μην κανω ρε και ιατρικο συμβούλιο μαζι σου ανωνυμο φοβισμενο τρολακι
Εσενα σε ενδιαφερει ενα πραγμα μονο και το εχω επισημανει καιρο τωρα:
να σπειρεις αμφιβολιες, καχυποξια και φοβο σε οποιονδηποτε ρωταει εδω μεσα για το που να κναιε μεταμόσχευση οχι μονο εναντιον ΜΟΥ αλλα γενικα.
Εντελως καταστροφικος και ΤΟΞΙΚΟΣ.

Εσυ θελεις αυτο το παλληκαρακι να μεινει καραφλος, ετσι οπως τον εκαναν καποιοι μ@λ@κες με "κλινικές" μαλλιων,
του λες να ξυρισει το κεφαλια ΧΩΡΙΣ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
Που και ιατρος να ησουν, ΠΑΛΙ δεν θα το εκανες απο τις τραγικες φωτογραφιες που ανεβαζει προσπαθωντας να ΚΡΥΨΕΙ την εκταση και τις λεπτομερειες
Αλλα τοσο ΤΟΞΙΚΟΣ εισαι.

Βγαζω ΕΓΩ διαγνωση εχοντας εξετασει τον ασθ8ενή και λεω οτι μπορω να το φτιαξω
Και βγαινει η καθε αμορφωτη κομπλεξαρα και αμφισβητει εμενα και καταστρεφει την ψυχολογια τ ου @giwrgos athina .

και αν μιλησω, τολμας να υπονοήσεις οτι το κανω για τα λεφτα.
Αντε γεια αγορακι γελοιο.

Φωναξε τωρα τον υπολοιπο οχλο να σε βοηθησει.

Μπλουζα