Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν εχεις Dupa, δεν εχει νοημα να κανεις μμ χωρίς φίνα. Θα πέσουν αργά ή γρήγορα. Θέλει τουλάχιστον low dose πχ 3 με 5mg την εβδομάδα. Κάποιοι έχουν δει και με 2mg βελτίωση/σταθεροποίηση στην δότρια (που μας ενδιαφέρει), αλλά και στην λήπτρια.Δοκιμασα φίνα παλιά για 7 μήνες και έβγαλα παρενέργειες δεν μπορώ να πάρω θεραπεία.
Μια κυρία που με είδε πριν με δει ο αναστασακης είδε την δοτρια και είπε πως έχω λιγο ντούρα αν κατάλαβα καλά.Και εκ γενετής η δοτρια Μ είναι αραιή έτσι και αλλιως δυστηχως..Τώρα από την τελευταία Μ μεταμόσχευση έχουν περάσει 10 χρόνια εντάξει αν δεν είμαι ίδιος ίσως έχω κρατήσει το 70% των μεταμοσχεύσεων οπότε θεωρώ ότι έστω το 60-70% θα τα κρατήσω μακροχρόνια αν φυτρώσουν βέβαια.Παντως δεν περιμένω και κάνα φοβερό αποτέλεσμα απλά να δω λίγο βελτίωσηΑν εχεις Dupa, δεν εχει νοημα να κανεις μμ χωρίς φίνα. Θα πέσουν αργά ή γρήγορα. Θέλει τουλάχιστον low dose πχ 3 με 5mg την εβδομάδα. Κάποιοι έχουν δει και με 2mg βελτίωση/σταθεροποίηση στην δότρια (που μας ενδιαφέρει), αλλά και στην λήπτρια.
Γιωργο, με ιδιαιτερη εκπληξη βλεπω το νημα σου μετα την επισκεψη σου εχθες στην κλινική μουΜια κυρία που με είδε πριν με δει ο αναστασακης είδε την δοτρια και είπε πως έχω λιγο ντούρα αν κατάλαβα καλά.Και εκ γενετής η δοτρια Μ είναι αραιή έτσι και αλλιως δυστηχως..Τώρα από την τελευταία Μ μεταμόσχευση έχουν περάσει 10 χρόνια εντάξει αν δεν είμαι ίδιος ίσως έχω κρατήσει το 70% των μεταμοσχεύσεων οπότε θεωρώ ότι έστω το 60-70% θα τα κρατήσω μακροχρόνια αν φυτρώσουν βέβαια.Παντως δεν περιμένω και κάνα φοβερό αποτέλεσμα απλά να δω λίγο βελτίωση
Ειχες δυο αποτυχημενες μετ σωστα?Μια κυρία που με είδε πριν με δει ο αναστασακης είδε την δοτρια και είπε πως έχω λιγο ντούρα αν κατάλαβα καλά.Και εκ γενετής η δοτρια Μ είναι αραιή έτσι και αλλιως δυστηχως..Τώρα από την τελευταία Μ μεταμόσχευση έχουν περάσει 10 χρόνια εντάξει αν δεν είμαι ίδιος ίσως έχω κρατήσει το 70% των μεταμοσχεύσεων οπότε θεωρώ ότι έστω το 60-70% θα τα κρατήσω μακροχρόνια αν φυτρώσουν βέβαια.Παντως δεν περιμένω και κάνα φοβερό αποτέλεσμα απλά να δω λίγο βελτίωση
Πολλές φορές αλλά δεν ξέρω αν θα μου πάει και επίσης έχω και την ουλή.να τα ξυρισεις ολα το εχεις σκεφτει;
πριν προχωρησεις σε ενα ακομα χειρουργειο θα σου προτεινα να το δοκιμασειςΠολλές φορές αλλά δεν ξέρω αν θα μου πάει και επίσης έχω και την ουλή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μπορεις να κανεις και SMP στην ουλή αλλά και γενικά στο κεφάλι και να κρατάς ενα ξυρισμένο look. Έχεις μεγάλο θέμα βλέπω και αν δεν καλύψεις τα κενά πισω στο crown δεν θα φαινεται φυσικό το αποτέλεσμα. Bλέπω εχεις ενα κενό ανάμεσα στη δότρια και στη λήπτρια γυρω γυρω, οπότε θα πρέπει να φτιάξεις τις "γέφυρες" καταρχήν.Πολλές φορές αλλά δεν ξέρω αν θα μου πάει και επίσης έχω και την ουλή.
Οκ, για μενα ξυρισε τα.. δεν αξιζει η ταλαιπωριαΈβγαλα μια από πάνω με φλας τωρινή γιατι το ζήτησε ο γιατρός
Αυτος τολμαει να το αναλαβει γιατι οχι;, στη χειροτερη εσυ θα παρεις ενα μετριο αποτελεσμα και αυτος 5.000€ +, τι εχει να χασει;Παιδεία ο γιατρός έκρινε πως υπάρχουν κάποιες ελπίδες και τολμάει να τι αναλάβει.και από το είδα εδώ έχει αναλάβει και αλλά δύσκολα περιστατικά norwood 6
φιλε μονο για ξυρισμα εισαι με αυτη τη φώτο που έβαλες τώρα. Τι να σου κάνουν 2500 grafts? εσυ θες τουλάχιστον τα τριπλάσια από αυτά...7500+ grafts...τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις για ενα πολυ φτωχό μη αξιοπρεπές αποτέλεσμα..Οι κλινικές εννοείται θα σε αναλάβουν, επιχειρήσεις είναι και λεφτά θέλουν να πάρουν, γιατι να τα χάσουν ;Έβγαλα μια από πάνω με φλας τωρινή γιατι το ζήτησε ο γιατρός