Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Εντάξει στο ήλιο φαίνεται χάλια το μαλλί ποιο αραιό δεν έχει πυκνότητα ίσως και να έχω χάσει και ένα ποσοστό μεταμοσχεύσεων λόγο ντουτας αλλά μικρό ποσοστό ένα 70% έχει μείνει τόσα χρόνια οπότε θεωρώ πως αν κάνω άλλη μια θα είμαι καλύτερα έστω και αν αλλοιωθεί το αποτέλεσμα 20% σε μια δεκαετοια.Θα παίζω και με λίγο τοπικ.τωρα πίσω δεν κάθεται καλά το τοπικ.

giwrgos athina

Active Member
Να εδώ είναι και με τοπικ αλλά στην ουσία πίσω κάθεται σε γυμνό δέρμα δεν έχει ούτε τριχα

Συνημμένα

• IMG_20241225_175013.jpg
    IMG_20241225_175013.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 106

Vdupa

Well-Known Member
Δοκιμασα φίνα παλιά για 7 μήνες και έβγαλα παρενέργειες δεν μπορώ να πάρω θεραπεία.
Αν εχεις Dupa, δεν εχει νοημα να κανεις μμ χωρίς φίνα. Θα πέσουν αργά ή γρήγορα. Θέλει τουλάχιστον low dose πχ 3 με 5mg την εβδομάδα. Κάποιοι έχουν δει και με 2mg βελτίωση/σταθεροποίηση στην δότρια (που μας ενδιαφέρει), αλλά και στην λήπτρια.

giwrgos athina

Active Member
Αν εχεις Dupa, δεν εχει νοημα να κανεις μμ χωρίς φίνα. Θα πέσουν αργά ή γρήγορα. Θέλει τουλάχιστον low dose πχ 3 με 5mg την εβδομάδα. Κάποιοι έχουν δει και με 2mg βελτίωση/σταθεροποίηση στην δότρια (που μας ενδιαφέρει), αλλά και στην λήπτρια.
Μια κυρία που με είδε πριν με δει ο αναστασακης είδε την δοτρια και είπε πως έχω λιγο ντούρα αν κατάλαβα καλά.Και εκ γενετής η δοτρια Μ είναι αραιή έτσι και αλλιως δυστηχως..Τώρα από την τελευταία Μ μεταμόσχευση έχουν περάσει 10 χρόνια εντάξει αν δεν είμαι ίδιος ίσως έχω κρατήσει το 70% των μεταμοσχεύσεων οπότε θεωρώ ότι έστω το 60-70% θα τα κρατήσω μακροχρόνια αν φυτρώσουν βέβαια.Παντως δεν περιμένω και κάνα φοβερό αποτέλεσμα απλά να δω λίγο βελτίωση

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μια κυρία που με είδε πριν με δει ο αναστασακης είδε την δοτρια και είπε πως έχω λιγο ντούρα αν κατάλαβα καλά.Και εκ γενετής η δοτρια Μ είναι αραιή έτσι και αλλιως δυστηχως..Τώρα από την τελευταία Μ μεταμόσχευση έχουν περάσει 10 χρόνια εντάξει αν δεν είμαι ίδιος ίσως έχω κρατήσει το 70% των μεταμοσχεύσεων οπότε θεωρώ ότι έστω το 60-70% θα τα κρατήσω μακροχρόνια αν φυτρώσουν βέβαια.Παντως δεν περιμένω και κάνα φοβερό αποτέλεσμα απλά να δω λίγο βελτίωση
Γιωργο, με ιδιαιτερη εκπληξη βλεπω το νημα σου μετα την επισκεψη σου εχθες στην κλινική μου

θα σε παρακαλέσω να ανεβασεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΧΩΡΙΣ τοππικ
ΧΩΡΙΣ ειδικες γωνιες
ΟΧΙ παλιες
ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ!

Δεν φταις για τα λαθη που γιναν στο κεφαλι σου.
Ειναι ομως λαθος να "δειχνεις" περιπου 20 φορες ΠΙΟ καλη εικονα απο την πραγματικη στο φορουμ.

Σου προτεινα να κανεις και παρουσιαση αν σε αναλάβω εγω
Αν ειναι να την κανεις, που μαλιστα σου εδωσα ΚΑΙ οικονομικό κινητρο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,
ΟΦΕΙΛΕΙΣ να δειξεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικονα!
και ΟΧι να ωραιοποιεις τα πραγματα!

Kostas97

Well-Known Member
Ειχες δυο αποτυχημενες μετ σωστα?

Αν ηταν θεμα φυτρωσης, εγω θα ημουν ιδιαιτερα επιφυλακτικος.

giwrgos athina

Active Member
Στις φωτό που αναιβασα είπα ότι είναι παλιές από τότε που είχα κάνει τις μεταμοσχεύσεις Μ και τις είχα αναιβαζει στο φόρουμ δεν είναι τωρινές.Σιγουρα είναι καλύτερες από ότι είμαι τώρα.Δεν έχει άδικο ο γιατρός.Ναι εννοείται Μ είπε ότι θα κάνουμε και βίντεο για παρουσίαση στο φόρουμ αν κλείσω σε εκείνον και ήταν σίγουρος ότι θα πάρω καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.Επισης όταν τραβήχτηκαν η φωτό έπαιρνα και θεραπεία τότε. Οπότε είναι και ποιο χοντρή η τρίχα μου.Τελωσπαντων μην κολλάτε στις φωτό που πιθανόν να μην είναι και η πραγματικότητα και να ωραιοποιουνε την πραγματική μου εικόνα εγώ το νήμα το άνοιξα για άλλο λόγο που το γράφει και ο τίτλος και τόνισα ότι δεν ήθελα να αναιβασω φωτό μιας και το κεφάλι Μ δεν είναι σε καλή κατασταση.Φυσικα αν προχωρήσω σε μεταμόσχευση και πάει καλά θα το παρουσιάσω εδώ στο φόρουμ δεν έχω σκοπό να ωραιοποιησω την εικόνα μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Πολλές φορές αλλά δεν ξέρω αν θα μου πάει και επίσης έχω και την ουλή.
μπορεις να κανεις και SMP στην ουλή αλλά και γενικά στο κεφάλι και να κρατάς ενα ξυρισμένο look. Έχεις μεγάλο θέμα βλέπω και αν δεν καλύψεις τα κενά πισω στο crown δεν θα φαινεται φυσικό το αποτέλεσμα. Bλέπω εχεις ενα κενό ανάμεσα στη δότρια και στη λήπτρια γυρω γυρω, οπότε θα πρέπει να φτιάξεις τις "γέφυρες" καταρχήν.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Είναι όντως δύσκολη περίπτωση κ φοβάμαι ότι χωρίς την θεραπεία δεν θα πάρει αυτό που θέλει! Από την άλλη αν πιστεύετε με τον γιατρό ότι θα πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα πάω πάσο!

giwrgos athina

Active Member
Παιδεία ο γιατρός έκρινε πως υπάρχουν κάποιες ελπίδες και τολμάει να τι αναλάβει.και από το είδα εδώ έχει αναλάβει και αλλά δύσκολα περιστατικά norwood 6

giwrgos athina

Active Member
Παιδεία η περίπτωση η δικιά Μ που ξεκίνησε στα 16 μου και τόσο επιθετικά μόνο με φίνα σώζονταν πάντως χωρίς θεραπεία καταλαβαίνω και εγώ πως είναι δύσκολα τα πράγματα

Συνημμένα

• IMG_20241225_225707.jpg
    IMG_20241225_225707.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 84

JimKan1

Well-Known Member
Παιδεία ο γιατρός έκρινε πως υπάρχουν κάποιες ελπίδες και τολμάει να τι αναλάβει.και από το είδα εδώ έχει αναλάβει και αλλά δύσκολα περιστατικά norwood 6
Αυτος τολμαει να το αναλαβει γιατι οχι;, στη χειροτερη εσυ θα παρεις ενα μετριο αποτελεσμα και αυτος 5.000€ +, τι εχει να χασει;

Εσυ ομως; Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος με το να δωσεις τοσα λεφτα, να ταλαιπωρηθεις και για ακομα μια φορα να απογοητευτεις ειναι το ερωτημα…

Τεσπα ειπα οτι ειχα να πω, καλη τυχη σου ευχομαι σε οτι αποφασισεις

_Johnny_

Active Member
Έβγαλα μια από πάνω με φλας τωρινή γιατι το ζήτησε ο γιατρός
φιλε μονο για ξυρισμα εισαι με αυτη τη φώτο που έβαλες τώρα. Τι να σου κάνουν 2500 grafts? εσυ θες τουλάχιστον τα τριπλάσια από αυτά...7500+ grafts...τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις για ενα πολυ φτωχό μη αξιοπρεπές αποτέλεσμα..Οι κλινικές εννοείται θα σε αναλάβουν, επιχειρήσεις είναι και λεφτά θέλουν να πάρουν, γιατι να τα χάσουν ;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα