vlafo
Well-Known Member
Αν έχεις παρακολουθήσει τα νήματα και τις συζητήσεις,που είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει, αναφερόμαστε σε πολυ συγκεκριμένες περιπτώσεις like me και εξειδικεύουμε ανα περίπτωση.CVIAL εγω δεν διαφωνησα με αυτο.Χωρις να εχω δει τον vlafo ο ανθρωπος απο αυτα που ακουω ειναι μικρο nw,παιρνει φινα και ηλικια 45+.Αυτο το τριπτυχο δικαιολογει σαφεστατα μια επιθετικη προσεγγιση σε εναν γιατρο που προσφερει τετοιες υπηρεσιες.Αλλοι γιατροι λειτουργουν με διαφορετικες προσεγγισεις και πρακτικες.Ολες παντως κατι εχουν να προσφερουν και δεν πρεπει να κρινεται καμια απο τις δυο σε απολυτο βαθμο
Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας,απλά κάποιες σταθερές που πρέπει να βασίζεσαι σε αυτές αν θέλεις να είσαι full head of hair for lifetime.
Εγώ αυτό θέλω.
Όλοι οι γιατροί έχουν τη δική τους νόρμα σίγουρα και όλοι κάτι προσφέρουν,αλλά αν σε ενδιαφέρει να είσαι στους τοπ και να παράγεις τοπ αποτελέσματα,πρέπει οι υπηρεσίες σου να είναι εφάμιλες με αυτούς και να μπαίνεις στη σφαίρα της σύγκρισης και του ανταγωνισμού.
Και πρέπει να είναι εξίσου οι ίδιες.
Εγώ μόνο έτσι βγάζω απόλυτα συμπεράσματα και έτσι πρέπει να συγκρίνουμε για να έχουμε απόλυτη ταύτιση.
Κατά τα άλλα ο κάθε γιατρός για χ,ψ λόγους που δεν χρειάζεται να αναλυθεί,προσφέρει αυτό που μπορεί και θέλει.
Τελευταία επεξεργασία: