γεια σασ και απο εμενα, γραφω εδω απο το σεβασμο και μονο που εχω στο προσωπο του welec.τον οποιο δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα,μονο στο τηλ μιλαμε.
σε μια πολυ πολθ δυσκολη φαση της ζωη μου ενασ αγνωστος με βοηθησε οσο τπτ αλλο - βλεπε γιατρουσ εξετασεισ παθολογουσ ενδοκριν, ανδρολογουσ ουρολογουσ κτλ κτλ.
δυο μηνες μαγκεσ δυο μηνες πηρα αυτο το δηλητηριο κ κοντεψα να αυτοκτονησω.
ακομη βλεπω ψυχολογο..
λοιπον για να μη τα πολυλογο στουσ πρωτουσ δυο μηνεσ που ημουν σταχειροτερα μου
κακη διαθεση πλακωμα , πονουσ στο στηθοσ ,παγωμενο πεος δεν μπορουσα να κανω γυμναστικη να πιω καφε να φαω να κανω σεχ δεν ενιωθα το δερμα στο σβερκο μου κ στο λαιμο μου απιστευτο ετσι?? και πολλα αλλα τρομακτικα τπ τπτ τπτ ημουν στο 0%.. αρχισα να τρωω σπανακι .
τυχαια ειχα βρει ενα μαιλ του welec του ειχα στειλει κ μου απαντησε μετα απο αρκετο καιρο
γτ δεν το εβλεπε συχνα αυτο το μαιλ.
με δυο τρια πραγματα που μου ειπε να κανω μπηκα στον σωστο δρομο για να γινω καλα..
τους δυο πρωτοι μηνεσ δεν εκανα τπτ, δεν ηξερα τι ειχα παθει , οκτωμ/νοεμ. χαλια μαυρα
και οι εξετ, ηταν τελειεσσσ ολα τελεια οχι απλα καλα τελεια ορμονολ οκ, θυροειδης οκ,αλλεσ !!
κιομως εγω ημουν για κλαματα.
απο τον δεκεμβρη αρχισα σπανακι κ για δυο μηνεσ σχεδον ηταν το μονο που εκανα και ειδα διαφορα σε πολλα, πλεον κανς πολλα πολλα απο διατροφη γυμναστικη ξεκουραση ηρεμια μυαλλου , προσεχω τι πίνω το καθε τι.
ο γιατροσ μου το εδωσε σαν βιταμ για τα μαλλια, κ εγω κοντεψα να πεθανω
δεν με ενοιαζε τπτ ουτε η ζωη μου ουτε οι δικοι μου ουτε η δουλεια μου τπτ νεκροσ απο αισθηματα.
απο τον δεκεμβρη λοιπον κ τωρα εχουμε μαρτη , μεσα σε 3 μηνες γεματους ειμαι στο 60% με πολυ κοπο κ θυσιεσ,μπορω να κανω σεξ ακομη κ 3 φορεσ την ημερα αλλα εχω δρομο γτ οι στυσεισ δεν ειναι δυνατεσ ακομη και η ορεξη - λιμπιντο δν ειναι η ιδια παντα.η δυναμη εχει ανεβει πολυ το προσωπο εχει φτιαξει μαυροι κυκλοι εχουν χα8ει, το στηθοσ δεν εινα πρησμενο δεν ποναει ,ταχυκαρδιεσ δεν εχω πια τα χερια δεν τρεμουν,το στομαχι φτιαχνει ακομη η πεψη δεν ειναι σωστη εχει λιγο δρομο αα και η τετοια μου ειναι ζεστη κ γεματη.αλλα εχω δρομο οπωσ ειπα ακομη.
τραγικο να κυκλοφορει τετοιο σκευασμα κ να μην συ λενε τισ παρενεργιεσ ωστε να μπορεισ να διαλεξεισ.δεν ξερω γτ με πειραξε τοσο εμενα δεν ξερω αληθεια, ισωσ γτ εχω παρθενο οργανισμο , ποτε ναργωτικα ποτε τσιγαρα ποτε αναβολικα.. αγνωστο.
οπως ειπα ο welec μου εδωσε θαρρος μεσα απο τα δικα του προβληματα που ειχε και με τισ γνωσεισ του ,τι να τρωω κ τι να αποφευγω κυριος!! δεν τον ξερω οπως ειπα δεν μου εχει ζητησει ποτε χρηματα , με επαιρνε κ τηλ στισ αρχεσ μονοσ του για να δει πως ειμαι
πραγματηκα θα ειχε τρομαξει ετσι οπωσ με ακουγε.
ειμαι 30 ετων μαγκεσ ,η ζωη μου ολη ηταν η γυμναστικη το σεξ κ ο καφεσ, κ μετα απο αυτο δεν ειχα τπτ , γτ να ζουσα λοιπον οταν διαβαζα για μονιμεσ βλαβεσ κτλ … ???
αυτο ειμαι μια γευση του τι γινοταν μεσα στο μυαλλο μου.
απο εκει που μαμουσα σαν 18χρονο να νιωθω σαν 70 χρονων κωλογεροσ να πουμε κ να μη εχω αισ8ηματα.
πραγματικα ευχομαι να φοβισω μερικουσ ωστε να μην μπουν καν στην διαδικασια τησ σκεψεισ για το εαν θα παρουν η οχι !! παιζεισ με την φωτια κ με ιστους ορμονεσ νευρα κ συστηματα μου δεν τα χωραει το μικρο μασ μυαλλο. και η dht ειναι η πιο ιερη μαμημενη ορμονη που εχει ο ανδρασ !! ολα αυτη ειναι!! εγω για τριχοφαγο πηγα κ μου εδωσασ dht blocker SAW PALMETTO
ουτε να το γραφω δεν θελω…κ ουτε αμα ειχα παρει και φινα θελω να ξερω τι θα ειχα παθει
ειμαι τυχερος που δεν εχω πειραγμενα αλλα συστηματα οπως θυροειδης κ αλλα ..
ευχομαι να πηρατε ολοι ενα μαθημα απο την δικη μου ιστορια..
δεν θελω να ανοιξω σηζητηση δενε χω κατι αλλο να πω ουτε να αποδειξω να δικαιολογήσω.. ετσι ειμαι κ με τον εαυτο,, μου εγω φταιω που το πηρα κ δεν εψαξα να δω τι ειναι αυτο , αυτο δεν θα μου το συγχωρισω ποτε ποτε !!!!! κστον γιατρο δεν εχω παει ακομη γτ εαν παω ειχα πει θα τον σκοτωσω.
οπωσ περναει ο καιροσ θα μπω να ξαναγραψω τα νεα μου .
το κρατησα συντομο οσο μπουρουσα κ ευχομαι να περασα ενα μνμ, αυτοσ ειναι κ ο σκοπος μου αλλωστε.
καλη συνεχεια