Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι stripar δεν εχω κανει sex ενω να εχω πιει αλκολ...Οντως τα περισσοτερα μελη υποστηριζουν πως ειναι ψυχολογικο και το καταλαβαινω μιας και υο 95% απο ενα σκασμο εξετασεις που εχω ποσταρει βγαινουν κομπλε αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν ειμαι..Αν υποθεσουμε πως ειναι ψυχολογικο γιατι στον αυνανισμο που αγχος δεν εχεος γιατι δεν εχεις να αποδειξεις κατι σε καποια γιατι λοιπον σε ορθοα θεση δεν μπορω να πιασω φουλ στυση και καθιστος μπορω...?Ασε που εκσπερματωνω και γρηγορα στο sex πλεον και παρατηρησα και πτωση λιμπιντο..Πριν την φινα stripar δεν φανταζεσαι ποσο λιμπιντο ειχα...Τωρα να ρχισω μπαφους φιλε για να κανω πειραματα η αλκολ δεν το κανω ειμαι κατα απο τετοιους μεθοδους...Απλα περιμενω μηπως φτιαξω με το καιρο αν οχι θα δοκιμασω κανα clomid 50 mg που εχω ακουσει βοηθαει..Τι λες και εσυ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιώργο εχθές έψαξα και βρήκα μια μέθοδος που λέγεται δυναμικό έγχρωμο Doppler .Οποτε θες dance το τηλ μου το εχεις παρε οταν εχεις χρονο.
Νομιζω ετσι λεγεται η εξεταση που θελω να κανω για την ροη αιματος.Εχω σκοπο απο τον αλλο μηνα.κοστιζει 150e.Αθηνα μενω νοτια προαστια.
Καλύτερα φίλε welec είναι να κάνει και τα δύο συγχρόνως δεν έχει τίποτα να χάσει ...Γιωργο ανέβασες την δόση στο Σπανάκι?
Απ'οσο μιλάω με άλλους , 50 gr ειναι πολύ λίγο, δοκίμασε με 170 gr την ημέρα και εαν δεν δεις αποτελέσματα τότε πηγαινε για dopler...
Αναιβασα ναι πλεον τρωω 100 gr και καμοια φορα 150 και σημερα ξεκινησα και clomid 50mg για 20 μερες.Πηρα δραστικα μετρα δηλαδη..Αν δεν δω αποτελεσμα σε 1 μηνα παω για dopler.