Ποιο DHT BLOCKER?

TheoZKS

Member
Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι παλιό μέλος και διαβάζω πολύ συχνά κοντά σας αλλά έφτασε η στιγμή που ξανά χρειάζομαι την βοήθεια και την γνώση των έμπειρων μελών του φόρουμ.

Για να μην πολυλογο έχω κάνει πολλές θεραπείες με αποτέλεσμα να χάνω όλο και περισσότερο έδαφος.κάνω μια μικρή λίστα για να καταλάβετε.

Φηνα + μινοξ + φουγκοραλ
( παρενέργειες της Φηνα)

Μινοξ + ρεβιβο + φουγκοραλ
( στάσιμα και απίστευτη λαδίλα)

Μινοξ + αιρολ
( πολύ επανεκφηση αλλά μόνο για λίγο )

Μινοξ 15% + daktodor + Roller
( φουλ επανεκφηση αλλά κορτιζονη μόνο 20 μέρες λόγο ασφαλείας)

Μινοξ 5% + Ρολλερ
Μέχρι σήμερα και έχω χάσει απίστευτο έδαφος Κοντεύω nw4. Εάν πολύ σύντομα δεν βρω ένα καλό DHT Blocker εστο για δοκιμή τον έχω χάσει τον αγώνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
τα εχω χρησιμοποιησει ολα αυτα κατα καιρους με παρομοια αποτελεσματα
κρατα τα δυο τελευταια και προσθεσε τοπικη καψαικινη http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7834.html
δεν βαζει χερι στην τριχοπτωση αλλα απο οτι φαινεται δινει ενα μικρο regrowth.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δυστυχώς σε τέτοιες επιθετικές περιπτώσεις η φίνα ειναι μονόδρομος. Δοκίμασες έστω με μικρότερες δόσεις? Εγώ έχασα πολύ έδαφος απο Μαιο 2013 ως και Δεκέμβριο κόβοντας μινοξ, θα την αρχίσω ξανά, παράλληλα έπαιρνα και φίνα και ανέβασα δόση τώρα και έκανα και την πρώτη μου μμ.

TheoZKS

Member
Kapa δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα πόστ σου. Το Ρολλερ τελικά δεν φενετε να κάνει δουλειά όπως το φανταστικαμε.
Για ζιρτεκ τι έχεις να πεις καπα;

Λέτε να ξανά αρχησω Φινα; Είχα μεγάλη πτώση λίμπιντο μετά τον 9 μήνα αλλά εκείνη την περίοδο περνούσα και πολύ περίεργη φάση με μια καινούργια κοπέλα που είχα και ένιωθα αβολος. Ίσος ήταν ψυχολογικό αλλά μετά από ένα μήνα όλα επανήλθαν πάλι.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Kapa δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα πόστ σου. Το Ρολλερ τελικά δεν φενετε να κάνει δουλειά όπως το φανταστικαμε.
Για ζιρτεκ τι έχεις να πεις καπα;

Λέτε να ξανά αρχησω Φινα; Είχα μεγάλη πτώση λίμπιντο μετά τον 9 μήνα αλλά εκείνη την περίοδο περνούσα και πολύ περίεργη φάση με μια καινούργια κοπέλα που είχα και ένιωθα αβολος. Ίσος ήταν ψυχολογικό αλλά μετά από ένα μήνα όλα επανήλθαν πάλι.

χαχα,φαινεται!!
εχεις δοκιμασει οτι εχω δοκιμασει.(το 1/3 :p)
το ζιρτεκ κανει θαυματα στην τριχοπτωση το πρωτο διαστημα αλλα χανει παααααρα πολυ σε αποδοση σε σημειο που φτανει στο μηδεν.
για την φινα τινα πω....εχω βιωσει ολες τις παρενεργειες της και μακαρι να ειχα αδικο αλλα σε ποσοστο 70% βγαζει παρενεργειες,εχει γινει ψηφοφορια για αυτο το θεμα στο φορουμ χρονια πριν.
αφησα τελευταιο το roller....
χρησιμοποιω 1,5mm,απο οτι φαινεται σε ξενα φορουμ αυτο κανει την δουλεια που φανταστηκαμε.
αν το βλεπεις θετικα το θεμα roller πες μου να βγαλω ενα ημερησιο προγραμμα για την θεραπεια σου για να σου ερθουν χωρις πολυ κοπο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
TheoZKS είπε:
Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι παλιό μέλος και διαβάζω πολύ συχνά κοντά σας αλλά έφτασε η στιγμή που ξανά χρειάζομαι την βοήθεια και την γνώση των έμπειρων μελών του φόρουμ.

Για να μην πολυλογο έχω κάνει πολλές θεραπείες με αποτέλεσμα να χάνω όλο και περισσότερο έδαφος.κάνω μια μικρή λίστα για να καταλάβετε.

Φηνα + μινοξ + φουγκοραλ
( παρενέργειες της Φηνα)

Μινοξ + ρεβιβο + φουγκοραλ
( στάσιμα και απίστευτη λαδίλα)

Μινοξ + αιρολ
( πολύ επανεκφηση αλλά μόνο για λίγο )

Μινοξ 15% + daktodor + Roller
( φουλ επανεκφηση αλλά κορτιζονη μόνο 20 μέρες λόγο ασφαλείας)

Μινοξ 5% + Ρολλερ
Μέχρι σήμερα και έχω χάσει απίστευτο έδαφος Κοντεύω nw4. Εάν πολύ σύντομα δεν βρω ένα καλό DHT Blocker εστο για δοκιμή τον έχω χάσει τον αγώνα.
Ισως ηρθε η ωρα του δυνατοτερου DHT blocker που δεν ειναι αλλο απο την μεταμοσχευση.Με τα φαρμακα δυστυχως δεν κανουμε τιποτα σε βαση χρονου.Ακομα κ η φιναστεριδη καπου χανει την δυναμη της.Κοψε τα παντα για καποιο διαστημα να ηρεμησει ο οργανισμος σου και να δεις που βρισκεσαι και προγραμματισε μεταμοσχευση.Μετα απο διαστημα ξαναβλεπεις.Αν και θα συνεχισω να το λεω οτι η καλυτερη θεραπεια ειναι μια καλη μεταμοσχευση κ ενα κοντοκουρεμενο λουκ.-

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
Ισως ηρθε η ωρα του δυνατοτερου DHT blocker που δεν ειναι αλλο απο την μεταμοσχευση.Με τα φαρμακα δυστυχως δεν κανουμε τιποτα σε βαση χρονου.Ακομα κ η φιναστεριδη καπου χανει την δυναμη της.Κοψε τα παντα για καποιο διαστημα να ηρεμησει ο οργανισμος σου και να δεις που βρισκεσαι και προγραμματισε μεταμοσχευση.Μετα απο διαστημα ξαναβλεπεις.Αν και θα συνεχισω να το λεω οτι η καλυτερη θεραπεια ειναι μια καλη μεταμοσχευση κ ενα κοντοκουρεμενο λουκ.-

αυτο ειναι αληθεια και καλο ειναι να βαζουμε κανενα χιλιαρικο στον κουμπαρα τον χρονο.
οι θεραπειες δεν κανουν θαυματα,και αν κανουν ειναι για λιγο διαστημα

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε καπα αν και εχουν περασει μονο 7-8 μηνες απο την μεταμοσχευση μου στην dhi σιγα σιγα μαζευω κανα ψιλο ωστε οταν μπω παλι στο τρυπακι της μεταμοσχευσης να μου ερθει πιο μαλακα.Εσυ πως και δεν το ξανασκεφτεσαι η εχεις μπει κ εσυ ξανα σε αυτη την σκεψη?

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
φιλε καπα αν και εχουν περασει μονο 7-8 μηνες απο την μεταμοσχευση μου στην D*I σιγα σιγα μαζευω κανα ψιλο ωστε οταν μπω παλι στο τρυπακι της μεταμοσχευσης να μου ερθει πιο μαλακα.Εσυ πως και δεν το ξανασκεφτεσαι η εχεις μπει κ εσυ ξανα σε αυτη την σκεψη?

εχω πληρωσει συνολικα 15.000 ευρω στα δοντια τα τελευταια 21 χρονια που ταλαιπωρουμαι.
φετος μονο εχω κανει ενα λογαριασμο 2.000 ευρω.
το γελοίο ειναι οτι στον οδοντιατρο πληρωνω 700 ευρω τις 7 ωρες στο περιπου ενω στην μεταμοσχευση τις ιδιες ωρες 5.000 ευρω.
οταν φτασει 1 ευρω το graft με fue θα το ξανα σκεφτω.
οπως και στο θεμα της μεταμοσχευση ετσι και στο θεμα των δοντιων εχω πεσει σε κακους γιατρους,και μαλιστα ηταν οι 8 στους 10 και πληρωσα με πολυ χρημα και πολυ πονο

TheoZKS

Member
Παιδιά σκεφτείτε το όμως και διαφορετικά. Φενετε από τώρα πως πάω για κομπλέ φαλάκρα και Μηλαω για απίστευτο μπιφτέκι. Ακόμα έχω Μάλια αρκετά αλλά βλέπω τραγική αραίωση. Ας πούμε κάνω μεταμόσχευση και είμαι κομπλέ. Αν στον οργανισμό μου ειναι γραμμένο να φτάσω άνετα nw6 τότε πόσες μεταμοσχεύσεις λέτε να χρειάζεται κάποιος; Ασε που μετά από ένα σημείο δεν μπορείς να καλύψεις πλέον μια περιοχή nw6. Αν κάνω λάθος διορθώστε με :)

Καπα αυτήν την στιγμή ακόμα κάνω Ρολλερ κάθε 3-4μερα και κάθε μέρα βάζω το βράδυ αιρολ και μινοξ και τα πρωινα μόνο μινοξ. Τι λες να αλλάξω;
Το Ρολλερ ειναι 0,5mm και δεν το νιώθω ιδιαίτερα μόνο λίγο στους κροταφους.
Μινοξ 5%

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Καπα αυτήν την στιγμή ακόμα κάνω Ρολλερ κάθε 3-4μερα και κάθε μέρα βάζω το βράδυ αιρολ και μινοξ και τα πρωινα μόνο μινοξ. Τι λες να αλλάξω;
Το Ρολλερ ειναι 0,5mm και δεν το νιώθω ιδιαίτερα μόνο λίγο στους κροταφους.
Μινοξ 5%

παρε ενα 1,5mm
ρολαρεις μια φορα την εβδομαδα οποια μερα θες,καλυτερα βραδυ για να πεσεις για υπνο μετα και να ειναι σε καλυτερη κατασταση το δερμα σου,οταν θα ξανα βγεις.
την ημερα που ρολαρεις δεν βαζεις τιποτα σε τοπικο,τις υπολοιπες 6 μερες της εβδομαδας μινοξιδιλη airol κανονικα.
αν το ακολουθησεις δωσε ενα 3 μηνο χωρις να προσθεσεις η να αφαιρεσεις κατι.
το ξανα λεω γιατι ειναι σημαντικο,την ημερα που ρολαρεις δεν βαζεις τιποτα σε τοπικο.
εδω δεν παμε για απορροφηση και αν το κανουμε ειναι εγγυημενες τουλαχιστον οι ταχυπαλμιες
θα πονεσεις :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheoZKS

Member
χμμμ δλδ το εκανα λαθος μεχρι τωρα? Εβαζα τοπικα ακομα και την ημερα που ρολλαρα.
την αιρολ την συχαθηκα ομως ρε καπα μηπως να την αλλαξω με τπτ αλλο?
παντως στο 1,5μμ πρεπει να πεζει πολυ πονος και ισως και αιμα εε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
χμμμ δλδ το εκανα λαθος μεχρι τωρα? Εβαζα τοπικα ακομα και την ημερα που ρολλαρα.
την αιρολ την συχαθηκα ομως ρε καπα μηπως να την αλλαξω με τπτ αλλο?
παντως στο 1,5μμ πρεπει να πεζει πολυ πονος και ισως και αιμα εε?
την airol σταματα την,αλλα μετα το τριμηνο,εχει χασει και αυτην σε αποδοση,γι αυτο την σταματησα και εγω.
δεν εκανες κατι λαθος.
καινουρια πραγματα ερχονται στην επιφανεια,καινουριες θεραπειες εχουν δοκιμαστει πλεον.
η φιλοσοφια των μικρων mm ειναι απορροφηση.
η φιλοσοφια του 1,5 ειναι να ενεργοποιηθουν καπιοι παραγοντες επανεκφυσης.
ειναι απαραιτητο να ματωσεις και θα πονεσεις πολυ στην αρχη,αυτο ομως βελτιωνεται στην πορεια.
εδω η ερευνα http://www.ijtrichology.com/article.asp?issn=0974-7753;year=2013;volume=5;issue=1;spage=6;epage=11;aulast=Dhurat
αξιζει να την διαβασεις.
βεβαια και εδω θα παιξει ρολο η μοναδικοτητα του καθε οργανισμου στο αν θα ανταποκριθει και κατα ποσο.

φιλε kapa και εγω σε παρακολουθω τακτικα τι γραφεις και πολλες φορες ακολουθησα θεραπειες αλλα αποτελεσμα δεν ειδα..!!Το τελευταιο ηταν zirtek και μινοξ με αποτελεσμα μηδεν. Απλο νερακι,σταματησα για περιπου 6 μηνες τα παντα να δω που βρισκομαι.!Ειμαι 26 χρονων εχω τριχοπτωση απο το 18 μου και εχω μια εμφανη πλεον αραιωση σε hairline και κροταφους..!Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω ΔΕΝ θελω να βγαλω νεα μαλλια θελω να κρατησω καμια 10αρια χρονακια αυτα που εχω με το roller που λες επανω υπαρχει αυτη η περιπτωση?

TheoZKS

Member
Οκ όμως με μπέρδεψες λιγάκι είπες να την σταματήσω την αιρολ τελικά η να την συνεχειςω ένα τρίμηνο ;
Προσωπικά δεν νιώθω να κάνει πλέον κάτι Γιαυτο λέω. Αν έκανα αυτό που λες με 1,5μμ Ρολλερ και έβαζε μινοξ και ζινκ αντί αιρολ; Αν διάβασα καλά ο ψευδαργηρος ειναι και λίγο μπλοκερ.
Μπορείς να μου στείλεις λινκ από Ρολλερ με 1,5μμ; Το 0,5μμ που εχω εγώ ειναι εκείνο το πράσινο με 192 βελονες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
panagiotis είπε:
φιλε kapa και εγω σε παρακολουθω τακτικα τι γραφεις και πολλες φορες ακολουθησα θεραπειες αλλα αποτελεσμα δεν ειδα..!!Το τελευταιο ηταν zirtek και μινοξ με αποτελεσμα μηδεν. Απλο νερακι,σταματησα για περιπου 6 μηνες τα παντα να δω που βρισκομαι.!Ειμαι 26 χρονων εχω τριχοπτωση απο το 18 μου και εχω μια εμφανη πλεον αραιωση σε hairline και κροταφους..!Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω ΔΕΝ θελω να βγαλω νεα μαλλια θελω να κρατησω καμια 10αρια χρονακια αυτα που εχω με το roller που λες επανω υπαρχει αυτη η περιπτωση?
το φορουμ ειναι χωρισμενο σε αποτελεσματικες θεραπειες FDA
http://www.hairlossgr.com/forum/forum-47.html
σε δοκιμαστικες http://www.hairlossgr.com/forum/forum-48.html
και θεωρητικες http://www.hairlossgr.com/forum/forum-46.html
η διαφορα της πρωτης κατηγοριας με τις αλλες 2 ειναι οτι η πρωτη κατα 80%-90% θα δουλεψει.
οι αλλες δυο εχουν μικροτερα ποσοστα
το roller 1,5mm δεν θα δουλεψει σε ολους και αν δουλεψει δεν θα ειναι στον ιδιο βαθμο.
εγω κοντευω μηνα με 1,5 και δεν ξερω ακομα αν θα το συνεχισω η οχι

TheoZKS είπε:
Οκ όμως με μπέρδεψες λιγάκι είπες να την σταματήσω την αιρολ τελικά η να την συνεχειςω ένα τρίμηνο ;
Προσωπικά δεν νιώθω να κάνει πλέον κάτι Γιαυτο λέω. Αν έκανα αυτό που λες με 1,5μμ Ρολλερ και έβαζε μινοξ και ζινκ αντί αιρολ; Αν διάβασα καλά ο ψευδαργηρος ειναι και λίγο μπλοκερ.
Μπορείς να μου στείλεις λινκ από Ρολλερ με 1,5μμ; Το 0,5μμ που εχω εγώ ειναι εκείνο το πράσινο με 192 βελονες.

αν εχεις σκοπο να δοκιμασεις 1,5 συνεχισε την για λιγο για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα αν δουλεψε η οχι.οποιαδηποτε αλαγη θα αλοιωσει το αποτελεσμα.
η αληθεια ειναι οτι η airol αυτην την στιγμη το πιο πιθανο ειναι οτι δεν σου προσφερει κατι.
ο ψευδαργυρος δεν δουλευει σε ολους.
χρησιμοποιω αυτο http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-needles-Anti-aging-Wrinkles-Derma-Roller-for-Acne-Scar-Blue-T-stra-/111005554223?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item19d872562f
η καψαικινη εχει πολλες πιθανοτητες να σου δωσει κατι και ειναι καλος αντικαταστατης της airol
εχει δοκιμαστει σε ΑΑ και areata

pithikas

Well-Known Member
Το ζιρτεκ μπορει και να δουλευει εγω θα το ξαναχρησιμοποιησω αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται καθε μερα μια φορα την εβδομαδα και βλεπουμε....

kapa είπε:
panagiotis είπε:
το φορουμ ειναι χωρισμενο σε αποτελεσματικες θεραπειες FDA
http://www.hairlossgr.com/forum/forum-47.html
σε δοκιμαστικες http://www.hairlossgr.com/forum/forum-48.html
και θεωρητικες http://www.hairlossgr.com/forum/forum-46.html
η διαφορα της πρωτης κατηγοριας με τις αλλες 2 ειναι οτι η πρωτη κατα 80%-90% θα δουλεψει.
οι αλλες δυο εχουν μικροτερα ποσοστα
το roller 1,5mm δεν θα δουλεψει σε ολους και αν δουλεψει δεν θα ειναι στον ιδιο βαθμο.
εγω κοντευω μηνα με 1,5 και δεν ξερω ακομα αν θα το συνεχισω η οχι

εχω διαβασει σχεδον ολα τα θεματα γνωριζω το σιτε ειμαι χρονια μελος..απλα βρισκομαι σε απογνωση οτι και αν δοκιμασα μεχρι σημερα δεν ειχε αποτελεσμα...!!Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω εστω να λειτουργει λιγο σε εμενα.!

TheoZKS

Member
kapa είπε:
αν εχεις σκοπο να δοκιμασεις 1,5 συνεχισε την για λιγο για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα αν δουλεψε η οχι.οποιαδηποτε αλαγη θα αλοιωσει το αποτελεσμα.
η αληθεια ειναι οτι η airol αυτην την στιγμη το πιο πιθανο ειναι οτι δεν σου προσφερει κατι.
ο ψευδαργυρος δεν δουλευει σε ολους.
χρησιμοποιω αυτο http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-nee...19d872562f
η καψαικινη εχει πολλες πιθανοτητες να σου δωσει κατι και ειναι καλος αντικαταστατης της airol
εχει δοκιμαστει σε ΑΑ και areata

Ok θα το παραγγειλω...
Καπα επισεις δεν εχω ψαξει το θεμα με το βουρτσισμα.Σε τι βοηθαει και ποιος ακριβος ειναι ο τροπος χρησης του?
Την Καψαικινη που και πως θα την βρω ?επιδη μενω γερμανια εδω τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα να βρεις προιοντα που υπαρχουν στα Φαρμακεια της Ελλαδας.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το ζιρτεκ ειναι εξαιρετικα αδυναμο,δεν βγαζει ουτε 2 μηνες δρασης.
αν θελετε pgd2 blocker ριξτε μια ματια σε ξενα φορουμς με voltaren.
υποψιν οτι και αυτο εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας,αλλα σε αυτους που επιασε :couple και :cheers:

Μπλουζα