Ποιο DHT BLOCKER?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
GOMI είπε:
Βάλε λίγη καψαϊκίνη μετά το ρολλάρισμα να σε καμαρώσω...:legal

Το ρόλλερ είναι καθαρά για regrowth

πεπτιδια χαλκου θα εβαζες μετα το ρολαρισμα?
για τον πονο το εχω παρει αποφαση,θα μαστιγονομαι

Έχω σκεφτεί διάφορα για μετά το ρόλλερ, αλλά κολλάω στο ότι λίγο πολύ έχουν αντιφλεγμονώδη ιδιότητες που δεν το θέλουμε.

Οπότε για το χαλκό ναι γι αυτή τη δράση

http://www.biocutis.com/copper-peptides/

θα το σκεφτόμουν γι αυτή

Anti-inflammatory activity
GHK peptide has anti-inflammatory properties. Even though an exact mechanism remains unclear, in a recent study GHK and its copper complexes decreased TNF-alpha-dependent IL-6 secretion in normal human dermal fibroblasts. Because of the anti-inflammatory properties, copper-peptides could replace corticosteroids or non-steroidal anti-inflammatory drugs in treatment of inflammatory skin conditions. They also can reduce UV-induced erythema.[22]

Εννοείται πως αν μιλάμε για βάναυσο ρολλάρισμα. Διαφορετικά ότι και να βάζουμε ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
kapa είπε:
GOMI είπε:
Βάλε λίγη καψαϊκίνη μετά το ρολλάρισμα να σε καμαρώσω...:legal

Το ρόλλερ είναι καθαρά για regrowth

πεπτιδια χαλκου θα εβαζες μετα το ρολαρισμα?
για τον πονο το εχω παρει αποφαση,θα μαστιγονομαι

Έχω σκεφτεί διάφορα για μετά το ρόλλερ, αλλά κολλάω στο ότι λίγο πολύ έχουν αντιφλεγμονώδη ιδιότητες που δεν το θέλουμε.

Οπότε για το χαλκό ναι γι αυτή τη δράση

http://www.biocutis.com/copper-peptides/

θα το σκεφτόμουν γι αυτή

Anti-inflammatory activity
GHK peptide has anti-inflammatory properties. Even though an exact mechanism remains unclear, in a recent study GHK and its copper complexes decreased TNF-alpha-dependent IL-6 secretion in normal human dermal fibroblasts. Because of the anti-inflammatory properties, copper-peptides could replace corticosteroids or non-steroidal anti-inflammatory drugs in treatment of inflammatory skin conditions. They also can reduce UV-induced erythema.[22]

Εννοείται πως αν μιλάμε για βάναυσο ρολλάρισμα. Διαφορετικά ότι και να βάζουμε ούτε κρύο ούτε ζέστη.

το πιο ιδανικο μου φαινεται τα πεπτιδια χαλκου.
εχουμε και ενα μελος που το κανει εξω σε γιατρο και αναφερει πολυ καλα αποτελεσματα.
ναι μιλαμε παντα για ματωμα.
καθε ποτε ρολαρεις τωρα με 1,5?
το εχεις δοκιμασει με διαφορετικα διαστηματα?
7-15-30 μερες?
εχεις δει καποια διαφορα?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, το έκανα ανα βδομάδα, αλλά πλέον το έχω πάει ανα 2 εβδομάδες και μάλλον θα το αραιώσω κι άλλο ή μάλλον θα σταματήσω το 1.5 γιατί δοκιμάζω ένα τοπικό και θέλω να του δώσω ένα 3μηνο να δείξει αν μπορεί να κάνει τίποτα. Αυτό δεν ταιριάζει με ρολλερ, οπότε το αφήνω γι αργότερα.
Κάνω όμως κάθε μέρα με 0.5 για να βοηθήσω την απορρόφηση του τοπικού μόνο.

Σε εμένα με το 1.5mm έβλεπα περίεργα πράγματα. Regrowth καθόλου, αλλά για να καταφέρω να δω αίμα, χρειάστηκαν 6-7 εφαρμογές (2 μήνες κοντά) ενώ ακόμα και μετά από αυτό κάποιες φορές δεν έβγαινε καθόλου αίμα και το ρολλερ το πήγαινα μέχρι τέρμα σε βάθος. Αφού την επόμενη μέρα το δέρμα μου μαδούσε. Αίμα όμως τίποτα...Απορώ πως έχω ακόμα μαλλιά...

το ποιο ιδανικο μου φαινεται τα πεπτιδια χαλκου.
εχουμε και ενα μελος που το κανει εξω σε γιατρο και αναφερει πολυ καλα αποτελεσματα.

Σε τι ποσοστό τα πεπτίδια? Γιατί νομίζω ότι δουλεύουν σε 4%-5%

dk1984 είπε:
μαζι με ψευδαργυρο?γιατι σκεφτομαι κατα ποσο μπορουμε να προσεγγισουμε το πιλοχ

Εγώ τα πεπτίδια τα βλέπω ως ένας επιπρόσθετος αυξητικός παράγοντας του vegf για να βοηθήσει σε αγγειογένεση.
Φαντάζομαι και ο kapa γι αυτό τα αναφέρει.
Νομίζω ότι η προσέγγιση του pixol είναι εντελώς διαφορετική και εκεί θέλουμε ιόντα χαλκού και ψευδαργύρου.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Σε τι ποσοστό τα πεπτίδια? Γιατί νομίζω ότι δουλεύουν σε 4%-5%

dk1984 είπε:
μαζι με ψευδαργυρο?γιατι σκεφτομαι κατα ποσο μπορουμε να προσεγγισουμε το πιλοχ

Εγώ τα πεπτίδια τα βλέπω ως ένας επιπρόσθετος αυξητικός παράγοντας του vegf για να βοηθήσει σε αγγειογένεση.
Φαντάζομαι και ο kapa γι αυτό τα αναφέρει.
Νομίζω ότι η προσέγγιση του pixol είναι εντελώς διαφορετική και εκεί θέλουμε ιόντα χαλκού και ψευδαργύρου.

ο συναδελφος Μ32 εκανε εφαρμογη πεπτιδιων χαλκου,την στιγμη του ρολαρισματος.
απο οτι αναφερει ειναι οτι καλυτερο εχει δοκιμασει.
βεβαια μπορει να εβαζε και τιποτα αλλο ο γιατρος.
φινα μινοξ συνεχιζε κανονικα πριν και μετα την εναρξη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, είναι στάνταρ ότι αν έρθει κάτι καλό από το ρολλερ, θα είναι από αγγειογένεση. Οπότε τα πεπτίδια ενισχύουν αυτή τη διαδικασία. Η περιεκτικότητα όμως πιστεύω ότι έχει σημασία. Π.χ 2% το θεωρώ αδύναμο, εκτός αν σιγά σιγά αυξάνουμε

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να "καίμε" άσκοπα τις εφαρμογές που κάνουμε με τέτοιο ρολλερ (1.5mm) δίχως να έχουμε σχεδιάσει από πριν την όλη θεραπεία μας. Κανείς δεν ξέρει για πόσο θα μπορεί το δέρμα μας να αναδιοργανώνεται και κάποια στιγμή μπορεί να δούμε κανένα σημάδι που δεν κατάφερε να ανακάμψει.
Γι αυτό το άφησα για αργότερα, όπου αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο, θα του δώσω ένα πολύ καλό 3μηνο με ανάλογα τοπικά που θα έχουν ιδιότητες αγγειογένεσης.

TheoZKS

Member
Χαχαχα καλά Καπα ελπίζω μόνο να μην διαβάζουν μέσο μετάφρασης σε ξένα φόρουμ αυτά που γράφουμε εδώ για μαστιγοματα χαχαχα

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Χαχαχα καλά Καπα ελπίζω μόνο να μην διαβάζουν μέσο μετάφρασης σε ξένα φόρουμ αυτά που γράφουμε εδώ για μαστιγοματα χαχαχα

χαχα,θα πουν τι μαζοχιστης ειναι αυτος,πλακα κανω :D
το οτι δεν ποναω ομως σαν την πρωτη φορα ειναι γεγονος,καμια σχεση.
οπως και να χει μεινε συντονισμενος στο θεμα roller,εγω σημερα παρελαβα το folligen (πεπτιδια χαλκου) και ειναι το επομενο που θα δοκιμασω με το 1,5.

TheoZKS

Member
Ναι θα το συναιχισω. Κάθε 7η μέρα λες ειναι ασφαλές όσο αφορά το Ρολλερ;
1,5 ειναι αρκετά μεγάλες βελονες.
Αρχικά προσπάθησα να πατησω το Ρολλερ μέσα στο δέρμα και μετά να το μετακίνησω σιγά σιγα αλλα από ότι είδα δεν είχανε μπει εντελώς μέσα οι βελονες. Ίσως την δεύτερη φώρα το καταφέρω καλύτερα.
Σήμερα δεν βουρτσίζω αλλα μινοξ βάζω κανονικά έτσι ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Ναι θα το συναιχισω. Κάθε 7η μέρα λες ειναι ασφαλές όσο αφορά το Ρολλερ;
1,5 ειναι αρκετά μεγάλες βελονες.
Αρχικά προσπάθησα να πατησω το Ρολλερ μέσα στο δέρμα και μετά να το μετακίνησω σιγά σιγα αλλα από ότι είδα δεν είχανε μπει εντελώς μέσα οι βελονες. Ίσως την δεύτερη φώρα το καταφέρω καλύτερα.
Σήμερα δεν βουρτσίζω αλλα μινοξ βάζω κανονικά έτσι ;

το 1,5 θελει και λιγο πιεση,εγω εχω το 0,75 και το 1,5 της ιδιας μαρκας το λινκ που σου εδωσα.
το 1,5 εκτος απο διπλασιο μηκος εχει και διπλασιο παχος στις βελονες,δεν μπαινει μεσα αν δεν πιεσεις και λιγο.
καθε 7η μερα το χρησιμοποιουν στο εξωτερικο.
μεινε συντονισμενος ομως,μπορει να αλαξουν τα δεδομενα τοσο σε χρονους οσο και να βρεθει ουσια που να βγαζει μαλλι με το 1,5
ναι μινοξ κανονικα τις υπολοιπες 6 μερες.
την airol κοψτην αμεσα.
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ευθυνεται για το μπιφτεκι.

GOMI είπε:
Κανείς δεν ξέρει για πόσο θα μπορεί το δέρμα μας να αναδιοργανώνεται και κάποια στιγμή μπορεί να δούμε κανένα σημάδι που δεν κατάφερε να ανακάμψει.

GOMI
τα πεπτιδια χαλκου μπορουν να βοηθησουν σε αυτην την παρενεργεια?
ο ψευδαργυρος εχει επουλωτικες ιδιοτητες

kapa είπε:
μπορει να αλαξουν τα δεδομενα τοσο σε χρονους οσο και να βρεθει ουσια που να βγαζει μαλλι με το 1,5

ανεκδοτο ειπα παλι :5m:

kapa

Μέλος του προσωπικού
εδω ειναι ο συναδελφος που προανεφερα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2536-post-90474.html#pid90474
που ειχε καλα αποτελεσματα με βελονισμο και καποιο μιγμα πεπτιδιων χαλκου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheoZKS

Member
Καπα για ψευδαργηρο στην περίπτωση μου τι θα μου προτείνες;
Σε τι μορφές υπάρχει ο ψευδαργηρος και τι ακριβός προσφέρει;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
GOMI

Το υαλουρονικό οξύ, έχει καλύτερες πιθανότητες για το συγκεκριμένο θέμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Καπα για ψευδαργηρο στην περίπτωση μου τι θα μου προτείνες;
Σε τι μορφές υπάρχει ο ψευδαργηρος και τι ακριβός προσφέρει;

αφησε τον στην ακρη προς το παρον γιατι υπαρχουν πολλοι τυποι ψευδαργυρου και δεν εχω καταλαβει αν δουλευουν ολοι το ιδιο.
ξερω μονο οτι ο τοπικος zinc oxide επουλωνει πληγες,υπαρχει στα αντηλιακα και σε παιδικες κρεμες για συγκαματα.
ο τοπικος zinc pyrithione κανει για πιτυριδα,ξηροδερμια, ΣΔ.
ο oral zinc gluconate δινει τρελο push στην λιμπιντο

GOMI είπε:
GOMI

Το υαλουρονικό οξύ, έχει καλύτερες πιθανότητες για το συγκεκριμένο θέμα.

το υαλουρονικο οξυ το εχω δοκιμασει και με αφησε αφωνο.
ειναι οτι πιο αποτελεσματικο εχω δοκιμασει ποτε,μακαρι να ηταν και οι θεραπειες τοσο.
αναπλαση δερματος μεσα σε ωρες,ουτε καν μερα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι, είναι απίστευτο στο τι κάνει στο δέρμα. Το έχω στο πρόγραμμα, αλλά θέλω να βρω καθαρή μορφή και να ψάξω λίγο τι περιεκτικότητα θέλουμε.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Ναι, είναι απίστευτο στο τι κάνει στο δέρμα. Το έχω στο πρόγραμμα, αλλά θέλω να βρω καθαρή μορφή και να ψάξω λίγο τι περιεκτικότητα θέλουμε.

οταν το δοκιμασα ειχαμε στα φαρμακεια την jalplast gel 30mg 7,50 ευρω.
ειχα παθει εγκαυμα με ξεφλουδισμα.εβαλα το τζελ και εχτισε δερμα σε λιγες ωρες ετσι απλα.
δεν το πιστευα στα ματια μου αυτο που εβλεπα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι must για το roller...Σε έναν παρόμοιο συνδυασμό θα στραφώ στην πορεία...3 σε 1

http://www.ebay.com/itm/COPPER-PEPTIDE-100-HYALURONIC-ACID-25-ARGIRELINE-AGE-REVERSAL-FIRMING-SERUM-/121107074429?pt=US_Skin_Care&hash=item1c328b4d7d

kapa

Μέλος του προσωπικού
στον ουρανο την εψαχνα στο skroutz την βρηκα.
ειναι αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/4179312/Jalplast-Gel-30gr.html?keyphrase=jalplast+gel
και εδω ειχαν ξεκινησει ολα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3594.html?highlight=%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BF%CE%BE%CF%85

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
στον ουρανο την εψαχνα στο skroutz την βρηκα.
ειναι αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/4179312/Jalplast-Gel-30gr.html?keyphrase=jalplast+gel
και εδω ειχαν ξεκινησει ολα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3594.html?highlight=%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%BF%CE%BE%CF%85

xaxa...διαβάζοντας το θέμα για το υαλουρονικό, θυμήθηκα τις βυζόκρεμες....:blush:

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
xaxa...διαβάζοντας το θέμα για το υαλουρονικό, θυμήθηκα τις βυζόκρεμες....:blush:

ηταν η χρυση εποχη της γυναικομαστιας και των τοπικων αντιανδγογονων.
τα σουτιεν πηγαιναν συνεφο :D

Μπλουζα