Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Άσε και ακόμα μου κάνει καζούρα η γυναίκα μου όποτε το θυμάται...Ειλικρινά κάποτε ήμασταν ικανοί να βάζουμε οτιδήποτε στο κεφάλι μας...:slap
TheoZKS είπε:Παιδιά σκεφτείτε το όμως και διαφορετικά. Φενετε από τώρα πως πάω για κομπλέ φαλάκρα και Μηλαω για απίστευτο μπιφτέκι. Ακόμα έχω Μάλια αρκετά αλλά βλέπω τραγική αραίωση. Ας πούμε κάνω μεταμόσχευση και είμαι κομπλέ. Αν στον οργανισμό μου ειναι γραμμένο να φτάσω άνετα nw6 τότε πόσες μεταμοσχεύσεις λέτε να χρειάζεται κάποιος; Ασε που μετά από ένα σημείο δεν μπορείς να καλύψεις πλέον μια περιοχή nw6. Αν κάνω λάθος διορθώστε με![]()
TheoZKS είπε:Όπως είχες πει καπα στην δεύτερη εφαρμογή μάτωσα περισσότερο αλλα πόνεσα εξίσου παρά πολύ.
Δυο εβδομάδες τώρα ακολουθώ σταθερά το προγραμμα μου αλλα κάθε βράδυ την ώρα που βουρτσίζω παρατηρώ αρκετές τρίχες στον νηπτηρα.
Για sheeding δεν το κόβω όμως.
TheoZKS είπε:Όπως είχες πει καπα στην δεύτερη εφαρμογή μάτωσα περισσότερο αλλα πόνεσα εξίσου παρά πολύ.
Δυο εβδομάδες τώρα ακολουθώ σταθερά το προγραμμα μου αλλα κάθε βράδυ την ώρα που βουρτσίζω παρατηρώ αρκετές τρίχες στον νηπτηρα.
Για sheeding δεν το κόβω όμως.
μετα την πρωτη εβδομαδα και για τις επομενες 3 εβδομαδες με το βουρτσισμα το μαλλι μου γινεται παρα πολυ σκληρο και δεν φευγει τριχα.TheoZKS είπε:Kapa εσύ στο σημείο που βουρτσίζεις έχεις τριχόπτωση ;
TheoZKS είπε:Hmmm ας δούμε πως δουλεύει σε μένα.
Επίσης μείωσα μια δόση μινοξ. Βάζω πλέον μόνο βράδυ καπάκι μετά το βουρτσισμα.
Μετά από 2+ χρόνια συνεχόμενης χρήσης μινοξ δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αν πέσω σε μια δόση την ημέρα. Την αποδώση την έχει χάσει ήδη εδώ και παρά πολλούς μήνες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
TheoZKS είπε:Μια μικρή ανανέωση.
Στο τρίτο ρολλαρισμα το αίμα έβγαινε για την πλάκα και μπορούσα να ασκήσω πολύ δύναμη.
Από σήμερα συμπλήρωσα Pantostin στην θεραπεία μου.
Εδώ στην Γερμανία λένε όλοι τα καλύτερα λόγια ότι μειώθηκε πολύ η τριχόπτωση και με μηδέν παρενέργειες. Από όσα διάβασα προκειτε για DHT Blocker ήπιας μορφής.
Θα σας κρατώ ενήμερους.
TheoZKS είπε:. Για καλή μου τύχη μένω Γερμανία