Προσεχώς! gregun, Bruno Ferreira, partial shaved Fue 1500 grafts, Oktober 2025

alex7

Well-Known Member
Εξελισσεται μια συζήτηση σχετικα με μεγάλες εξαγωγές και τον κινδυνο ανάληψης προσεγγίσεων που ενεχουν αυξημένο βαθμο ρίσκου. Και παραθετω περιστατικό απο γιατρό που παρουσιάζεται ως vfm να βγαζει 4000+ grafts αφήνοντας μια ήδη πιθανώς αδύναμη δοτρια με εμφανή σημάδια depletion.
Μπαινεις σε άμυνα και παρουσιάζεις δύο περιστατικά του( το ένα ανολοκληρωτο) ως απάντηση στην κακη δότρια.Μεγιστο φάουλ.
Δεν το σχολιάζεις καν και με εγκαλεις που δεν συμμετείχα στον σχολιασμό άλλων περιπτώσεων λες και είμαι υποχρεωμένος να γίνω ακόμη ένας που θα εκφράσει την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του,λες και ο αναγνώστης θα χρειαστεί κάτι περισσότερο για να βγάλει συμπεράσματα ..Σε πείραξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε να σε πειράζει αν δεν μιλούσα για το περιστατικο με την προβληματική εξαγωγή που στο κάτω κάτω στα άλλα νήματα γνωρίζουμε τα πάντα ,έχουμε στοιχεία και πληροφόρηση να διαμορφώσουμε την άποψη μας,εδώ όμως δεν έχουμε τίποτα οπότε θα έπρεπε να υποστηριζες μια τέτοια ενέργεια εκ μέρους μου και ας μην σχολιαζες.
Επίσης αγαπητοί εγώ ο προκατειλημμένος έχω την "ελευθερία" να πω μακριά από Ελλάδα για μμ καθώς υπάρχει ταβάνι και βαθμος επικινδυνότητας(προσωπική στάση και συμβουλή σε όλους),εσείς οι αντικειμενικοί που σκοπός σας είναι να προσφέρετε στην κοινότητα μπορείτε να το πείτε για τους γιατρους σας;Ρητορικη η ερώτηση εννοείται,όλοι ξέρουμε την απάντηση
Καλή η οργανωμένη επίθεση στη Θεσσαλονίκη γενικώς .Καταλαβαμε εδώ και χρόνια ότι ενοχλεί η τιμή εδώ τους κατευθυνόμενους !2.5 ευρώ χρεώνει η Αθήνα ,στο 1 με 1και κάτι η Θεσσαλονίκη ,φυσικότατες hairlines που ούτε στον ύπνο τους δεν βλέπουν στην Αθήνα .Εχουμε και μέλη που καταγγέλουν και τοποθέτηση στη hairline με στραβια φόρα στη γνωστή κλινική !Για κλάματα ο συγκεκριμένος γιατρός !Εχουμε και τα τρολ του εδώ σε διατεταγμένη υπηρεσία .Σε νήματα άσχετα με τους Θεσσαλονικιούς δώστου επίθεση στους Θεσσαλονικιούς !Για πλάκα σας έχουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Member
Το θεμα εδώ δεν ηταν οι μεγάλες εξαγωγές οπως λες για μια ακόμα φορά ψέματα, αλλα οι επιθετικές πυκνοτητες. Οπότε μη γράφεις αλλα ψεματα γιατι εκτείθεσαι γελοίο τρολ.
Σου ανέβασα ηδη 2 περιστατικά με δότριες από Αγγελο Κεραμιδά που δεν ειχαν οπτικά κανένα θέμα και ειναι και ενα τριτο περιστατικό που και εκεινο ειχε μια χαρά τη δότρια μετά από μεγάλη εξαγωγή για να δει κανεις οτι βλέπεις οτι θέλεις να δεις οταν θέλεις να κανεις επίθεση σε συγκεκριμένους στοχους που ολως τυχαιως έχει στοχους και ο γιατρός που κανεις τα στραβά μάτια σε αλλα νηματα, ενώ δηθεν μας λες οτι νοιάζεσαι για τη δότρια.
Τώρα εσυ φαινεται ποσο γελοίος υποκριτής εισαι που τολμάς να μιλάς και να λες οτι νοιάζεσαι για τη δότρια ενώ οταν βγηκε το περιστατικό του edyuser1 έκανες τουμπεκί...αν αυτό το περιστατικό ειχε βγει από γιατρούς που έχεις στην ατζέντα σου να επιτείθεσαι (ναι αυτούς που επιτείθεται τυχαία και ο γιατρός από το Χαλάνδρι, ξέρεις εσυ ;) )
Aυτα τα δηθεν τώρα που λες μακριά από Ελλάδα δεν πειθουν αγαπητό τσιράκι.... το οτι εισαι ενα κατευθυνόμενο τρολ να κανεις επιθέσεις σε συγκεκριμένους στοχους ειναι ολοφάνερο....
Συγγνώμη, αλλά και του edyuser1 αν άφηνε τα μαλλιά του μακριά πιθανότατα οι φωτογραφίες θα έμοιαζαν σαν αυτές από το περιστατικό του Αγγ. Κεραμιδά. Θέλω να πω ότι με μακρύ μαλλί, πουθενά δεν φαίνεται πρόβλημα στη δότρια, εκτός αν έχει γίνει κανένα έγκλημα και έχουν χαθεί native hair σε χοντρά botched επέμβαση από hair mill. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε όμοια (ξυρισμένη δότρια vs ξυρισμένη δότρια). Ειλικρινά δεν έχω γνώμη για τον Αγγ. Κεραμιδά, ενδεχομένως ο άνθρωπος να είναι εξαιρετικός, απλώς λέω ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν με βοηθούν να αποκτήσω εικόνα για το πώς διαχειρίζεται δότριες.

Το γενικό point ότι δεν είναι εύκολη η διαχείριση μεγάλου αριθμού εξαγωγών σε ένα session μου φαίνεται σωστό. Προσωπική μου γνώμη ότι όταν πηγαίνει κανείς για πάνω από 3.500 grafts καλό είναι πηγαίνει σε πάνω από μία επεμβάσεις. Fwiw αυτό κάνει κι ο Ferreira γενικά, δεν πηγαίνει σε μεταμοσχεύσεις ξεπερνώντας αυτό τον αριθμό (στον Rolandas έκανε 2 και πλέον και τρίτη).

Πάντως δεν νομίζω ότι η συζήτηση αυτή είναι πολύ βοηθητική για τον νηματοθέτη.

Kostas97

Well-Known Member
Συγγνώμη, αλλά και του edyuser1 αν άφηνε τα μαλλιά του μακριά πιθανότατα οι φωτογραφίες θα έμοιαζαν σαν αυτές από το περιστατικό του Αγγ. Κεραμιδά. Θέλω να πω ότι με μακρύ μαλλί (εκτός αν έχει γίνει κανένα έγκλημα και έχουν χαθεί native hair σε χοντρά botched επέμβαση από hair mill) πουθενά δεν φαίνεται πρόβλημα στη δότρια. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε όμοια (ξυρισμένη δότρια vs ξυρισμένη δότρια).

Εσυ καλα τα λες...

Κοντρα στην Λογικη φιλε μου δεν παει κανεις!!

Sansiro

Member
Συγγνώμη, αλλά και του edyuser1 αν άφηνε τα μαλλιά του μακριά πιθανότατα οι φωτογραφίες θα έμοιαζαν σαν αυτές από το περιστατικό του Αγγ. Κεραμιδά. Θέλω να πω ότι με μακρύ μαλλί (εκτός αν έχει γίνει κανένα έγκλημα και έχουν χαθεί native hair σε χοντρά botched επέμβαση από hair mill) πουθενά δεν φαίνεται πρόβλημα στη δότρια. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε όμοια (ξυρισμένη δότρια vs ξυρισμένη δότρια).

Αυτά ειναι δικές σου υποθέσεις. Δεν ειναι ιδιες περιπτώσεις.. Γιατι στον edyuser έγινε depleted η δοτρια του επειδη επικεντρώθηκαν σε ενα σημειο περισσότερο. Στις δότριες του Αγγελου Κεραμιδά δεν εγινε κάτι τέτοιο δηλαδη να κανουν εξαγωγή συγκεκριμένα από ενα σημειο και εγινε καλύτερη ομογεμοποίηση. Μια χαρά φαινεται πρόβλημα σε δότρια σε αλλες περιπτώσεις με όχι πολυ κοντο μαλλι

Τελευταία επεξεργασία:

Sansiro

Member
Καλή η οργανωμένη επίθεση στη Θεσσαλονίκη γενικώς .Καταλαβαμε εδώ και χρόνια ότι ενοχλεί η τιμή εδώ τους κατευθυνόμενους !2.5 ευρώ χρεώνει η Αθήνα ,στο 1 με 1και κάτι η Θεσσαλονίκη ,φυσικότατες hairlines που ούτε στον ύπνο τους δεν βλέπουν στην Αθήνα .Εχουμε και μέλη που καταγγέλουν και τοποθέτηση στη hairline με στραβια φόρα στη γνωστή κλινική !Για κλάματα ο συγκεκριμένος γιατρός !Εχουμε και τα τρολ του εδώ σε διατεταγμένη υπηρεσία .Σε νήματα άσχετα με τους Θεσσαλονικιούς δώστου επίθεση στους Θεσσαλονικιούς !Για πλάκα σας έχουμε
ρε έχουν οργανωθεί ολοι μαζι Nik.Mos, ο Κώστας97 κλπ ο ενας κανει συνεχώς επιθέσεις στους στοχους που έχει και ο γιατρός από το Χαλάνδρι και αναφέρει ακριβώς τα ιδια επιχρήματα αμα δεις που λεει και ο γιατρός...τέτοια ομοιότητα σε επιχειρήματα δεν έχω ξαναδεί. Σαν 2 σταγόνες νερό. ο αλλος σε ολα τα νηματα τον υποστηρίζει...ο καθένας στο πόστο του...

Nik.Mos

Well-Known Member
Δεν παίζει να υπάρχετε ρε σεις , πραγματικά για γέλια ,ούτε καν θα μπω στην διαδικασία.Αλεξ εκτιθεστε ανεπανόρθωτα,ούτε τακτ δεν έχετε ρε σεις ,πρόσεχε γιατί φλερτάρετε με την γραφικότητα
Επίσης Άλεξ,μπορείς να κανονίσεις ραντεβού Τυρκαλα για Πορτογαλία να προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει κάποιες από τις τεχνικές του (όχι όλες φυσικά) στον ferreira μπας και μάθει το παιδί ;Σοβαρά το λέω ,αν τον πείσεις πειθώ και εγώ ferreira ,μέσα θα είναι εννοείται

Kostas97

Well-Known Member
ρε έχουν οργανωθεί ολοι μαζι Nik.Mos, ο Κώστας97 κλπ ο ενας κανει συνεχώς επιθέσεις στους στοχους που έχει και ο γιατρός από το Χαλάνδρι και αναφέρει ακριβώς τα ιδια επιχρήματα αμα δεις που λεει και ο γιατρός...τέτοια ομοιότητα σε επιχειρήματα δεν έχω ξαναδεί. Σαν 2 σταγόνες νερό. ο αλλος σε ολα τα νηματα τον υποστηρίζει...ο καθένας στο πόστο του...
1732545469251.png

Noname12

Member
Αυτά ειναι δικές σου υποθέσεις. Δεν ειναι ιδιες περιπτώσεις.. Γιατι στον edyuser έγινε depleted η δοτρια του επειδη επικεντρώθηκαν σε ενα σημειο περισσότερο. Στις δότριες του Αγγελου Κεραμιδά δεν εγινε κάτι τέτοιο δηλαδη να κανουν εξαγωγή συγκεκριμένα από ενα σημειο και εγινε καλύτερη ομογεμοποίηση. Μια χαρά φαινεται πρόβλημα σε δότρια σε αλλες περιπτώσεις με μακρι μαλλί.
Συγγνώμη, αλλά αν γινόταν κυριολεκτικά depleted η δότρια δεν θα μπορούσε ο Τυρκαλάς να πάρει άλλες 3.000 grafts στη δεύτερη μεταμόσχευση. Αυτό που όντως μπορεί να μην έγινε σωστά από τον Αναστασάκη είναι το spacing out των εξαγωγών, που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα μοιρασμένες σε ολόκληρη τη δότρια και όχι μόνο στο φιλέτο (και πάλι έχει ενδιαφέρον ως σύγκριση ότι τα extractions του Ferreira λ.χ. φαίνονται τέλεια ισομοιρασμένα στις δικές του μμ). Όντως εκεί θα μπορούσε να έχει γίνει κάπως καλύτερη διαχείριση, αλλά δεν το βλέπω ως κάτι τραγικό-ίσως κάνω λάθος. Depleted όμως όταν κάποιος είναι προχωρημένο NW και χωρίς αγωγή και καταλήγει μετά την πρώτη επέμβαση να έχει 6.600 grafts extracted συνολικά είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσει κάποιος.

Ίσως υπάρχει ένα θέμα με το πώς φαίνεται το scarring στη δότρια μετά την πρώτη μεταμόσχευση στον Αναστασάκη και δεν φαίνεται ωραίο σε επίπεδο εικόνας, αλλά συμφωνώ με τη φράση του CVIAL ότι "τα white dots έχουν σχέση και με το contrast με το δέρμα, δεν είναι κριτήριο". Γενικά οι δότριες δεν δείχνουν καλά ξυρισμένες, γι' αυτό όμως η σύγκριση πρέπει να γίνεται σ' αυτό το επίπεδο. Και πάλι ως σημείο αναφοράς, σοβαρό scarring είχε και ο Rolandas μετά την επέμβαση στον Ferreira.

alex7

Well-Known Member
Δεν παίζει να υπάρχετε ρε σεις , πραγματικά για γέλια ,ούτε καν θα μπω στην διαδικασία.Αλεξ εκτιθεστε ανεπανόρθωτα,ούτε τακτ δεν έχετε ρε σεις ,πρόσεχε γιατί φλερτάρετε με την γραφικότητα
Επίσης Άλεξ,μπορείς να κανονίσεις ραντεβού Τυρκαλα για Πορτογαλία να προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει κάποιες από τις τεχνικές του (όχι όλες φυσικά) στον ferreira μπας και μάθει το παιδί ;Σοβαρά το λέω ,αν τον πείσεις πειθώ και εγώ ferreira ,μέσα θα είναι εννοείται
Πήγαινε προς το παρόν να δεις το νήμα του φίλου του γιατρού αλλά κοιτα μη σε πιάσουν τα κλάματα !Εμας εδώ και καιρό μας έχουν πιάσει τα γέλια μέχρι λιποθυμίας με το γιατρό σου !

Kostas97

Well-Known Member
Συγγνώμη, αλλά αν γινόταν κυριολεκτικά depleted η δότρια δεν θα μπορούσε ο Τυρκαλάς να πάρει άλλες 3.000 grafts στη δεύτερη μεταμόσχευση. Αυτό που όντως μπορεί να μην έγινε σωστά από τον Αναστασάκη είναι το spacing out των εξαγωγών, που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα μοιρασμένες σε ολόκληρη τη δότρια και όχι μόνο στο φιλέτο (και πάλι έχει ενδιαφέρον ως σύγκριση ότι τα extractions του Ferreira λ.χ. φαίνονται τέλεια ισομοιρασμένα στις δικές του μμ). Όντως εκεί θα μπορούσε να έχει γίνει κάπως καλύτερη διαχείριση, αλλά δεν το βλέπω ως κάτι τραγικό-ίσως κάνω λάθος. Depleted όμως όταν κάποιος είναι προχωρημένο NW και χωρίς αγωγή και καταλήγει μετά την πρώτη επέμβαση να έχει 6.600 grafts extracted συνολικά είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσει κάποιος.

Ίσως υπάρχει ένα θέμα με το πώς φαίνεται το scarring στη δότρια μετά την πρώτη μεταμόσχευση στον Αναστασάκη και δεν φαίνεται ωραίο σε επίπεδο εικόνας, αλλά συμφωνώ με τη φράση του CVIAL ότι "τα white dots έχουν σχέση και με το contrast με το δέρμα, δεν είναι κριτήριο". Γενικά οι δότριες δεν δείχνουν καλά ξυρισμένες, γι' αυτό όμως η σύγκριση πρέπει να γίνεται σ' αυτό το επίπεδο. Και πάλι ως σημείο αναφοράς, σοβαρό scarring είχε και ο Rolandas μετά την επέμβαση στον Ferreira.
Περαν των white dots διαβαζοντας το excel καταλαβαινεις και η εξαγωγη οτι εγινε κυριως απο το φιλετο. Για αυτο και η συγκεκριμενη εικονα.
1732546619584.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Πήγαινε προς το παρόν να δεις το νήμα του φίλου του γιατρού αλλά κοιτα μη σε πιάσουν τα κλάματα !Εμας εδώ και καιρό μας έχουν πιάσει τα γέλια μέχρι λιποθυμίας με το γιατρό σου !
Το οτι συγκυριακά μονοπωλεί το θέμα του γιατρού και είναι στα hot topics αυτό επ ουδενί δεν σημαίνει ότι οι άλλοι γιατροί θα μένουν στο απυρόβλητο,αν νομίζεις ότι η μπόρα του γιατρού είναι αρκετή για να σβησει άλλων γιατρων διαμαντακια είσαι γελασμενος.Κανε λίγη αυτοκριτική ,σου είπα και πριν εκτιθεσαι.Ευρεια γκάμα προβληματικών αποτελεσμάτων υπάρχει και από Τυρκαλα,αλλά είσαι κολλημένος και δεν βλέπεις τίποτα,με μια δικαιολογία στο στόμα κάθε φορά,ανάθεμα αν έχεις παραδεχτεί έστω μια φορά την αποτυχημένη η έστω προβληματική έκβαση κάποιου περιστατικού που να ήταν ευθύνη του γιατρού.

Υ.γ. πρόσεχε γιατί μπροστά στον δικό μου γιατρό ο δικός σου είναι γατάκι που δεν έχει ανοίξει τα μάτια του ακόμη.Συντομα που θα παρουσιάσω θα το καταλάβεις και θέλω πραγματικά να δω και δικό σου ποστ (όπως και των υπολοίπων ολακαλαδων) και εκεί θα γελάσουμε λιγακι.

alex7

Well-Known Member
Το οτι συγκυριακά μονοπωλεί το θέμα του γιατρού και είναι στα hot topics αυτό επ ουδενί δεν σημαίνει ότι οι άλλοι γιατροί θα μένουν στο απυρόβλητο,αν νομίζεις ότι η μπόρα του γιατρού είναι αρκετή για να σβησει άλλων γιατρων διαμαντακια είσαι γελασμενος.Κανε λίγη αυτοκριτική ,σου είπα και πριν εκτιθεσαι.Ευρεια γκάμα προβληματικών αποτελεσμάτων υπάρχει και από Τυρκαλα,αλλά είσαι κολλημένος και δεν βλέπεις τίποτα,με μια δικαιολογία στο στόμα κάθε φορά,ανάθεμα αν έχεις παραδεχτεί έστω μια φορά την αποτυχημένη η έστω προβληματική έκβαση κάποιου περιστατικού που να ήταν ευθύνη του γιατρού.

Υ.γ. πρόσεχε γιατί μπροστά στον δικό μου γιατρό ο δικός σου είναι γατάκι που δεν έχει ανοίξει τα μάτια του ακόμη.Συντομα που θα παρουσιάσω θα το καταλάβεις και θέλω πραγματικά να δω και δικό σου ποστ (όπως και των υπολοίπων ολακαλαδων) και εκεί θα γελάσουμε λιγακι.
Ειστε απολαυστικοί εσείς και ο γιατρός σας !Πρεπει να αμείβεστε για την ψυχαγωγία που παρέχετε στο forum

Nik.Mos

Well-Known Member
Ειστε απολαυστικοί εσείς και ο γιατρός σας !Πρεπει να αμείβεστε για την ψυχαγωγία που παρέχετε στο forum
Και η αμοιβή μου να δίνεται δωρεά σε μονάδες φροντίδας για ανθρώπους σαν εσένα και τους άλλους γιατί καταβαθος νοιάζομαι για εσας

kollaps

Active Member

Nικ Ελλάδα έκανες επέμβαση ή εξωτερικό;

alex7

Well-Known Member
Nικ Ελλάδα έκανες επέμβαση ή εξωτερικό;
Σιγά μην έκανε αυτός επέμβαση. Μπαίνει να σχολιάσει κατόπιν οδηγιών που παίρνει. Εδώ ο νηματοθέτης έθεσε ένα συγκεκριμένο θέμα για ένα συγκεκριμένο γιατρό. Αυτοί οι εγκάθετοι της γνωστής κλινικής αδιαφορούν για όλα αυτά , ο σκοπός είναι να μετατρέψουν όλα τα τα νήματα σε τοξικά καθώς έτσι γίνεται πάντα στα νήματα που περιστρέφονται οι συζητήσεις γύρω από την γνωστή κλινική. Τελικά αυτό που επιτυγχάνουν είναι να υποβαθμίσουν το Forum.

Vdupa

Well-Known Member
Σιγά μην έκανε αυτός επέμβαση. Μπαίνει να σχολιάσει κατόπιν οδηγιών που παίρνει. Εδώ ο νηματοθέτης έθεσε ένα συγκεκριμένο θέμα για ένα συγκεκριμένο γιατρό. Αυτοί οι εγκάθετοι της γνωστής κλινικής αδιαφορούν για όλα αυτά , ο σκοπός είναι να μετατρέψουν όλα τα τα νήματα σε τοξικά καθώς έτσι γίνεται πάντα στα νήματα που περιστρέφονται οι συζητήσεις γύρω από την γνωστή κλινική. Τελικά αυτό που επιτυγχάνουν είναι να υποβαθμίσουν το Forum.
Οπότε αναμένουμε να την κάνει Αναστασάκη ο nik.mos φαντάζομαι .(συμφωνα με εσενα)

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Λοιπόν, παίδες, ετοιμάζομαι να κλείσω το touch-up που δυστυχώς δεν έγινε στον Lorenzo, στον Bruno Ferreira. Το touch-up θα αφορά κάποιες αλλαγές και πύκνωση στη hairline και στα temple points, ενώ ίσως γίνει και κάποια πύκνωση στο crown και mid-scalp. Ο γιατρός υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 1000 με 1500 grafts.
Μου έχει δώσει κάποιες εναλλακτικές ημερομηνίες για την επέμβαση το φθινόπωρο του 2025, και τώρα μένει η προκαταβολή για να κλείσω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η προκαταβολή είναι μη επιστρεπτέα.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

- 5.0 EUR per transplanted graft
Includes:

• Medical services (pre and post-operative care and consultations, surgery, medical follow-up).
  • Nursing (pre and post-operative care and consultations, surgery, post-operative washing, nursing follow-up).
  • All surgical materials and consumables.
  • Photographic records and lifetime storage.
  • Meals at the clinic.
  • Post-operative pack (includes: post-operative instructions, post-operative medication, saline solution bottles, compresses, post-operative shampoo, absorbent covers, instant ice packs, and neck pillow).

- Partial-shave cases: 5% upcharge (εγώ έχω επιλέξει Partial-shave)

- To book the surgery, a reservation fee payment of 1,500€ is required. The deposit is non-refundable. Patients may reschedule their surgery if they do so 60 days in advance, in which case, their deposit will stand for their rescheduled surgery.

Θα ήθελα πριν δώσω την προκαταβολή να ακούσω γνώμες για τον Ferreira; Τι λέτε λοιπόν;
Πάντως αν πηγαίνεις μόνο για touch-up σε hairline ο Ferreira είναι στις τοπ επιλογές, μαζί με Couto, Pinto, Pekiner κατά τη γνώμη μου. Επειδή θέλεις και temporal points θα έβγαζα τον Pekiner γιατί δεν έχω δει να τα δουλεύει-οι άλλοι τρεις είναι μάλλον οι καλύτεροι σε temporal points restoration.

Εδώ μία ενδιαφέρουσα σχετική κουβέντα και στο HRN, https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/67302-temporal-peaks-design/

Τελευταία επεξεργασία:
@gregun Αδερφέ, νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ στον ίδιο γιατρό ( ή σε κάποιον άλλο που ειδικεύεται σε hairline, π.χ. Couto). Θέλω να σε ρωτήσω πότε περίπου έκλεισες τη συνεδρία (Νοέμβριο 2024; ) για να υπολογίσω πόσο καιρό αναμονής έχει ο γιατρός. Υπολογίζω περίπου 1 χρόνο. Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν έχεις υπολογίσει από τώρα πόσο περίπου θα κοστίσει το ταξίδι + διαμονή και πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα