Προσεχώς! gregun, Bruno Ferreira, partial shaved Fue 1500 grafts, Oktober 2025

alex7

Well-Known Member
ο μεγάλος και αθεράπευτος καημός των φιλοΧαλανδρικών τρόλ ήταν ο Τυρκάλας , τώρα βλέπω έγινε και ο Κεραμιδάς! Είναι καλύτεροι από τους γιατρούς του λεκανοπεδίου ρε παιδιά ,οτι και να λέτε , όσους και να βάλετε να γράψουν .Τα μέλη που έκαναν το πιστοποιούν! Για οποιοδήποτε θέμα να συζητήσουμε - στην συγκεκριμένη περίπτωση για τους Πορτογάλους- θα πεταχτούν οι γνωστοί κατευθυνόμενοι να γυρίσουν πάση θυσία το θέμα στον Τυρκάλα. Σας τσούζει καλά κύριοι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
μια χαρά σου έβαλα νηματα με μια χαρά τη δότρια από μεγάλες εξαγωγές του Αγγελου Κεραμιδά
πάρε εδώ

και παρε και εδώ

Προσβλητικό ειναι να υπάρχουν μέλη που σε κακές δότριες από εναν γιατρό κάνουν τα στραβά μάτια όπως στη περίπτωση του edyuser1 αλλά και σε παλιότερα περιστατικά που ανέφερε ο @Panos1982 στο νημα του @Aldo , όπως έκαναν και τα στραβά μάτια σε παλιότερες δηλώσεις μελών για προσπάθεια απόκρυψης αρνητικών περιστατικών του ιδιου από το φορουμ. Ποσο υποκριτές ειναι κάποιοι ρε παιδιά εδώ μέσα...
Νημα 5 μηνων με μακρυ μαλλι;

και του edyuser μπομπα εδειχνε εκει ρε μεγαλε...
Στο ξυρισμα φανηκε ο πικασο.

Kostas97

Well-Known Member
Να σου πω εγώ για την περίπτωση του Pan ( αν θυμάμαι καλά το όνομα ,ίσως Pan77). Μπήκε και κατήγγειλε τον Τυρκάλα ότι του κατέστρεψε τη δότρια , έγινε νήμα η περίπτωση του , εν συνεχεία αφού τον είδε ο Cvial πρώτα τον είδε και ο Lorenzo ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη δότρια του.Εκείνο το νήμα είχε προκαλέσει πολλούς διαξιφισμούς και κάπου εκεί ατόνησε .Ακούστε τώρα τη συνέχεια -η οποία δεν είναι γνωστή- στο forum. O Pan ξαναπήγε στον Τυρκάλα και ξαναέκανε επέμβαση λέγοντας του ότι είναι ο καλύτερος από όλους! Αν εσείς βγάζετε άκρη με την ψυχοσύνθεση κάποιων........
Εννοειρς οτι εκανε αλλη μια δωρεαν επεμβαση επειδη στραβωσε η πρωτη;

Sansiro

Member
Νημα 5 μηνων με μακρυ μαλλι;

και του edyuser μπομπα εδειχνε εκει ρε μεγαλε...
Στο ξυρισμα φανηκε ο πικασο.
Καλώς τον. απλά μου ζητηθηκε να βάλω περιστατικά που φαίνεται η δότρια με μεγάλη εξαγωγγή, ενω οπτικά δεν βλέπω κάποιο θέμα σε αυτα τα περιστατικά που έβαλα..να τους βάλουμε να τα ξυρισουν ολοι να συγκρινουμε τι λες;
Πέρα από τον edyuser1 που ηταν με ξυρισμα, ειχε αναφέρει και σε παλιοτερα περιστατικά οχι καλή διαχείρηση δοτριας ο panos1982 στο νημα του aldo...αυτά τα ειδες; ή κανεις πως δεν τα βλέπεις αυτά;

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Καλώς τον. απλά ειπωθηκε οτι ειχαν πρόβλημα οι δοτριες του με μεγάλη εξαγωγγή, ενω οπτικά δεν βλέπω κάποιο θέμα..να τους βάλουμε να τα ξυρισουν ολοι να συγκρινουμε τι λες;
Πέρα από τον edyuser1 που ηταν με ξυρισμα, ειχε αναφέρει και σε παλιοπερα περιστατικά οχι καλή διαχείρηση δοτριας ο panos1982 στο νημα του aldo...αυτά τα ειδες;
Αυτο που εκανες μου θυμισε τον Αναστασακη. Αλντο του εδειχνες αλλα απανταγε .

ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ φιλε! Αυτο σου λεω!

Το ΤΙΠΟΤΑ χ 2.

Τωρα τα καλως τον κτλπ.... Ανοιξε μια να βλεπω ποτε μπαινοβγαινεις(εγω 5 χρονια εδω το ανακαλυψα περσι εσυ 1 χρονο εδω πρωτη δουλεια) και αλλαζεις προφιλ και τα λεμε! ΦΙΛΟΥΘΙΑ!

Sansiro

Member
Αυτο που εκανες μου θυμισε τον Αναστασακη. Αλντο του εδειχνες αλλα απανταγε .

ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ φιλε! Αυτο σου λεω!

Το ΤΙΠΟΤΑ χ 2.
Οτι να ναι πραγματικα...μου ζητηθηκε να βάλω νηματα που φαινεται η δότρια και σου έβαλα 2 νηματα που οπτικά δεν φαινοταν καποιο θέμα..άρα εφόσον δεν φαινεται οπτικά πως κάποιος λεει οτι έχει πρόβλημα;
Ρε μεγάλες σχεδον σε κανένα νημα δεν βλέπουμε ξυρισμα τι μου λες;;; τρολ εισαι;;; Οπότε ολες οι δοτριες θα λεμε οτι έχουν πρόβλημα εφόσον δεν τις δουμε ξυρισμένες..

Τράβα τώρα να γλείψεις κανένα γιατρό στο Χαλάνδρι..για μέχρι εκεί εισαι τρολάκι.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
λάθος θυμάσαι...έχουν ανέβει σε αρκετά περιστατικά του Αγγελου Κεραμιδά δότριες που ηταν μια χαρά σε μεγάλες εξαγωγές.

Πάρε ενα παράδειγμα

και σε αυτο φιανεται στα πλαινά η δότρια του

Στα 3 ολα και ολα περιστατικα που εμφανιζονται οταν ψαξεις νηματα με τιτλο Κεραμιδας οι φωτο ειναι κακης ποιοτητας και με μακρυ μαλλι που δεν φαινεται αν εχει γινει ζημια στη δοτρια η οχι. Επισης στο πιο προσφατο ο ανθρωπος εχει ανεβασει φωτο κυριολεκτικα στη σκια που δεν φαινεται τιποτα απο την occipital περιοχη που εκει γινεται συνηθως το overharvesting οπως στην περιπτωση του edyuser

Δες το νημα του panos1234 για να καταλαβεις τι σημαινει καλες φωτο δοτριας με κοντο μαλλι

Τελευταία επεξεργασία:

Sansiro

Member
Στα 3 ολα και ολα περιστατικα που εμφανιζονται οταν ψαξεις νηματα με τιτλο Κεραμιδας οι φωτο ειναι κακης ποιοτητας και με μακρυ μαλλι που δεν φαινεται αν εχει γινει ζημια στη δοτρια η οχι. Επισης στο πιο προσφατο ο ανθρωπος εχει ανεβασει φωτο κυριολεκτικα στη σκια που δεν φαινεται τιποτα απο την occipital περιοχη που εκει γινεται συνηθως το overharvesting οπως στην περιπτωση του edyuser
Αντίστοιχα μπορεις να πεις και από αλλους γιατρούς που δεν ξυρίζουν οτι δεν ξέρουμε αν έχουν πρόβλημα στη δότρια ή οχι. Από τα περιστατικά που έχουμε εδώ στο φορουμ δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα με τις φωτογραφίες που έχουμε για τον Αγγελο Κεραμιδά.
Στα 2 περιστατικά που ανέβασα φαινεται στο ενα η πισω μερια χωρις πρόβλημα και στο αλλο μπορεις να δεις από τις πλαινές φώτο οτι και εκει φαινεται αρκετός όγκος μαλλιού και στην πίσω περιοχή χωρις κάτι εμφανές που να μπορει να πει κάποιος οτι δεν ειναι καλά η δότρια και ισα ισα φαινεται πολυ πλουσια....
Και ειναι και ενα τριτο περιστατικό του Αγγελου Κεραμιδά πάλι με μεγάλη εξαγωγή που και εκει δεν φαινεται να ειχε πρόβλημα η δοτρια του και δεν ειχε μακρυ μαλλι και έδειχνε μια χαρά.
Συνολικά σε 3 περιστατικά που ειδα τώρα, δεν φάνηκε κάποιο οπτικό πρόβλημα στη δότρια αντίθετα φάνηκε να αντέχουν.
Τώρα ναι δεν έβαλε με ξυρισμένα οπως δεν έχουν βάλει και οι υπόλοιποι με ξυρισμένα από αλλους γιατρούς..
Οπότε με την δικιά σου λογική δεν ξέρουμε πως ειναι οι δότριες από ολους τους γιατρούς εφόσον σχεδόν κανένας δεν ξυρίζει τη δότρια...Και ολοι ειναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...τι όχι;

Τα νηματα που ανέβασε ο panos1982 στο νημα το aldo τα έχεις δει για παλιότερα περιστατικά;

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
ο μεγάλος και αθεράπευτος καημός των φιλοΧαλανδρικών τρόλ ήταν ο Τυρκάλας , τώρα βλέπω έγινε και ο Κεραμιδάς! Είναι καλύτεροι από τους γιατρούς του λεκανοπεδίου ρε παιδιά ,οτι και να λέτε , όσους και να βάλετε να γράψουν .Τα μέλη που έκαναν το πιστοποιούν! Για οποιοδήποτε θέμα να συζητήσουμε - στην συγκεκριμένη περίπτωση για τους Πορτογάλους- θα πεταχτούν οι γνωστοί κατευθυνόμενοι να γυρίσουν πάση θυσία το θέμα στον Τυρκάλα. Σας τσούζει καλά κύριοι;
Τι να τσουζει ρε συ τώρα μας κάνετε πλάκα;Έχει ή δεν έχει η συζήτηση με risk averse / risk seeking προσεγγίσεις από κλινικές και γιατρους ; Παρέθεσα λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις από Τυρκαλα και Κεραμιδα .Και μου τα γυρνάς και εσύ και ο άλλος ,δεν έτρεφα βέβαια αυταπάτες για κάτι διαφορετικό.Υπο κανονικές συνθήκες θα είχα να πω πολλά και σε σένα και στους άλλους αλλά νομίζω δεν θα έχει νόημα γιατί θα είναι σαν να μιλάω σε ντουβαρι.Και αν ψάχνετε για ταγμένους και τυφλούς υποστηρικτές να κοιτάξετε στο καθρέφτη σας καθώς μάλλον κρίνεται εξ ιδίων.Αστεια πράγματα πραγματικά ρε αδέρφια.Εσυ λοιπόν Άλεξ πήγαινε στον κεραμίδα να σου ξηλώσει την δότρια και μετά έλα εδώ να μας πεις για το ρισκο που ενέχουν οι μεγάλες εξαγωγές από fereira ,αλλά ξέχασα ,τι να του πει και ο μικρός fereira του Τυρκαλα και Κεραμιδα,θα μάθει το παιδί και θα τους φτάσει κάποια στιγμή.
Ο άλλος πάει και μου βάζει περιστατικό από κεραμίδα που δεν έχει καν ολοκληρωθεί και μου το παρουσιάζει σαν απόδειξη του πόσο τεράστιος γιατρός είναι .Με δύο τρία περιστατικά στο ενεργητικό του και το ένα με καμμένη δότρια έγινε vfm από τους "όλα καλά δείχνουν "

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Τι να τσουζει ρε συ τώρα μας κάνετε πλάκα;Έχει ή δεν έχει να κάνει το νήμα με risk averse / risk seeking προσεγγίσεις από κλινικές και γιατρους ; Παρέθεσα λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις από Τυρκαλα και Κεραμιδα .Και μου τα γυρνάς και εσύ και ο άλλος ,δεν έτρεφα βέβαια αυταπάτες για κάτι διαφορετικό.Υπο κανονικές συνθήκες θα είχα να πω πολλά και σε σένα και στους άλλους αλλά νομίζω δεν θα έχει νόημα γιατί θα είναι σαν να μιλάω σε ντουβαρι.Και αν ψάχνετε για ταγμένους και τυφλούς υποστηρικτές να κοιτάξετε στο καθρέφτη σας καθώς μάλλον κρίνεται εξ ιδίων.Αστεια πράγματα πραγματικά ρε αδέρφια.Εσυ λοιπόν Άλεξ πήγαινε στον κεραμίδα να σου ξηλώσει την δότρια και μετά έλα εδώ να μας πεις για το ρισκο που ενέχουν οι μεγάλες εξαγωγές από fereira ,αλλά ξέχασα ,τι να του πει και ο μικρός fereira του Τυρκαλα και Κεραμιδα,θα μάθει το παιδί και θα τους φτάσει κάποια στιγμή.
Ο άλλος πάει και μου βάζει περιστατικό από κεραμίδα που δεν έχει καν ολοκληρωθεί και μου το παρουσιάζει σαν απόδειξη του πόσο τεράστιος γιατρός είναι .Με δύο τρία περιστατικά στο ενεργητικό του και το ένα με καμμένη δότρια έγινε vfm από τους "όλα καλά δείχνουν "
Στα ειπε οπως ειναι τα πράγματα ο @alex7 και σε έχει τσουξει πολυ ρε τρολ...Δεν μπορεις να κρυφτείς αλλο.

2 περιστατικά σου ανέβασα χωρις κάποιο εμφανές πρόβλημα στη δότρια και ειναι και ενα αλλο εδώ που παλι δεν ειχε προβλημα στη δότρια οπτικά. Ψάχνεις κάτι να βρεις κάθε φορά να κανεις επίθεση. 3 περιστατικά δεν έχει στο ενεργητικό του απλά εδώ μέσα δεν έχει πολλα, δεν κάνει βλέπεις επιθετικό μάρκετινγκ οπως ο γιατρός που κάνεις τα στραβά μάτια εδώ στο φορουμ ενώπιων όλων. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει πάντως.
Ούτε ειπα ποτέ ποσο τεράστιος γιατρός ειναι, ούτε τίποτα από τα ψέματα που γράφεις. Απλά σου δειχνω τα ψέματα που γράφεις ρε τρολάκι για τις δότριες, που προσπαθείς να επιτεθείς σε αλλους γιατρούς με κάθε ύπουλο τροπο, ενώ για αλλους κανεις τουμπεκί ρε υποκριτή...Ενα κατευθυνόμενο τρολ με ατζέντα εισαι. Τιποτα αλλο! Μέχρι και σε άκυρο νημα βρηκες ευκαιρία για επίθεση χαχαχα...

Σου είπα τι εισαι, ένας γελοίος υποκριτης που κανεις τα στραβά μάτια στον γιατρό από το Χαλάνδρι και ψάχνεις συνεχώς κάτι να βρεις να κανεις επίθεση σε αλλους. Μας λες δήθεν οτι νοιάζεσαι για τη δότρια και σε βλέπουμε να το βουλώνεις οταν φάνηκαν οι αστοχίες του γιατρού από το Χαλάνδρι, τοσο στην περίπτωση του edyuser1 οσο και των υπόλοιπων περιπτώσεων που ανεφερε ο panos1982 στο νημα το aldo. Το βουλώνεις ρε υποκριτή εκει; πίνεις το αμίλητο νερό κάθε φορά που πρέπει να τον κρινεις εφόσον σε ενδιαφέρει η καλή διαχείριση της δότριας οπως υποκριτικά μας λες; :D

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Αντίστοιχα μπορεις να πεις και από αλλους γιατρούς που δεν ξυρίζουν οτι δεν ξέρουμε αν έχουν πρόβλημα στη δότρια ή οχι. Από τα περιστατικά που έχουμε εδώ στο φορουμ δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα με τις φωτογραφίες που έχουμε για τον Αγγελο Κεραμιδά.
Στα 2 περιστατικά που ανέβασα φαινεται στο ενα η πισω μερια χωρις πρόβλημα και στο αλλο μπορεις να δεις από τις πλαινές φώτο οτι και εκει φαινεται αρκετός όγκος μαλλιού και στην πίσω περιοχή χωρις κάτι εμφανές που να μπορει να πει κάποιος οτι δεν ειναι καλά η δότρια και ισα ισα φαινεται πολυ πλουσια....
Και ειναι και ενα τριτο περιστατικό του Αγγελου Κεραμιδά πάλι με μεγάλη εξαγωγή που και εκει δεν φαινεται να ειχε πρόβλημα η δοτρια του και δεν ειχε μακρυ μαλλι και έδειχνε μια χαρά.
Συνολικά σε 3 περιστατικά που ειδα τώρα, δεν φάνηκε κάποιο οπτικό πρόβλημα στη δότρια αντίθετα φάνηκε να αντέχουν.
Τώρα ναι δεν έβαλε με ξυρισμένα οπως δεν έχουν βάλει και οι υπόλοιποι με ξυρισμένα από αλλους γιατρούς..
Οπότε με την δικιά σου λογική δεν ξέρουμε πως ειναι οι δότριες από ολους τους γιατρούς εφόσον σχεδόν κανένας δεν ξυρίζει τη δότρια...Και ολοι ειναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...τι όχι;

Τα νηματα που ανέβασε ο panos1982 στο νημα το aldo τα έχεις δει για παλιότερα περιστατικά;

Ειδες να γραφω πουθενα για ξυρισμενα; Γιατι το λες και το ξαναλες;
Διαβασες τι σου γραφω; Ξαναδιαβασε αυτο που σου εγραψα.

Ο Αναστασακης και τα παλια περιστατικα του που κολλανε;;

Kostas97

Well-Known Member
όπου κολλάνε εδώ σε αυτό το νημα ο Τυρκαλάς και ο Κεραμιδάς.
Φιλε δεν ξερω αν ψαχνεις για επεμβαση ή κατι αλλο, παντως αν δεν ανοιξεις τα ματια να τα δεις λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα την πατησες.

100 φορες εχει ειπωθει οτι πρεπει να ξερεις τι περιμενεις απο τον καθε γιατρο(σεν ειναι και κακο να χεις μια προτιμηση).
Ο Πανος που εκτιμας (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ειπε και αλλα πραγματα στις ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ τοποθετησεις του. Διαβασε λοιπον συνολικα οσα λεει και μη κοβεις οσα σε βολευουν.

Ο Α. που λες και ξανα λες για τσιρακια δεν ειναι ικανος με τις συμπεριφορες τ (εκτος τ φοβερου κ τρομερου χρηστου) να εχει τσιρακι ουτε πελατη του.... οχι καποιον ασχετο εδω μεσα.

Τελευταία επεξεργασία:

Sansiro

Member
Φιλε δεν ξερω αν ψαχνεις για επεμβαση ή κατι αλλο, παντως αν δεν ανοιξεις τα ματια να τα δεις λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα την πατησες.

100 φορες εχει ειπωθει οτι πρεπει να ξερεις τι περιμενεις απο τον καθε γιατρο(σεν ειναι και κακο να χεις μια προτιμηση).
Ο Πανος που εκτιμας (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ειπε και αλλα πραγματα στις ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ τοποθετησεις του. Διαβασε λοιπον συνολικα οσα λεει και μη κοβεις οσα σε βολευουν.

Ο Α. που λες και ξανα λες για τσιρακια δεν ειναι ικανος(εκτος τ φοβερου κ τρομερου χρηστου) να εχει τσιρακι ουτε πελατη του.... οχι καποιον ασχετο εδω μεσα.
Μαρέσει πάντως που αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον αλλον, εσεις που επιτίθεστε σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς και κάνετε τα στραβά μάτια σε αλλους, ή υποστηρίζετε εναν συγκεκριμένο εδώ μέσα σε ολα τα νηματα του όπως κανεις εσυ ας πουμε. Καθένας με το πόστο του πάντως. Ειστε οργανωμένοι.
Μια χαρά ανοιχτά τα έχω τα μάτια μου και κρινω οσα βλέπω.
Εσυ φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου και μη βλέπεις παντου αυτό που σε συμφέρει να δεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Μαρέσει πάντως που αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον αλλον, εσεις που επιτίθεστε σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς και κάνετε τα στραβά μάτια σε αλλους, ή υποστηρίζετε εναν συγκεκριμένο εδώ μέσα σε ολα τα νηματα του. Καθένας με το πόστο του πάντως. Ειστε οργανωμένοι.
Μια χαρά ανοιχτά τα έχω τα μάτια μου και κρινω οσα βλέπω.
Εσυ φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου και μη βλέπεις παντου αυτό που σε συμφέρει να δεις.
Εμενα αγνοησε με.
Πες με βαλτο... ανετα μπορω να πω τα ιδια και γω για σενα. Ειναι πανευκολο... δεν το κανω.

Διαβασε ΟΣΑ γραφει ο Panos1982.

Αποτυπωνουν ΑΚΡΙΒΩΣ οσα πιστεω και εγω!! Και για τον Α. και για τους αλλους.

Ελπιζω να ξεκινησουν τα verified και να παρουν και αλλοι σειρα.

Nik.Mos

Well-Known Member
Στα ειπε οπως ειναι τα πράγματα ο @alex7 και σε έχει τσουξει πολυ ρε τρολ...Δεν μπορεις να κρυφτείς αλλο.

2 περιστατικά σου ανέβασα χωρις κάποιο εμφανές πρόβλημα στη δότρια και ειναι και ενα αλλο εδώ που παλι δεν ειχε προβλημα στη δότρια οπτικά. Ψάχνεις κάτι να βρεις κάθε φορά να κανεις επίθεση. 3 περιστατικά δεν έχει στο ενεργητικό του απλά εδώ μέσα δεν έχει πολλα, δεν κάνει βλέπεις επιθετικό μάρκετινγκ οπως ο γιατρός που κάνεις τα στραβά μάτια εδώ στο φορουμ ενώπιων όλων. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει πάντως.
Ούτε ειπα ποτέ ποσο τεράστιος γιατρός ειναι, ούτε τίποτα από τα ψέματα που γράφεις. Απλά σου δειχνω τα ψέματα που γράφεις ρε τρολάκι για τις δότριες, που προσπαθείς να επιτεθείς σε αλλους γιατρούς με κάθε ύπουλο τροπο, ενώ για αλλους κανεις τουμπεκί ρε υποκριτή...Ενα κατευθυνόμενο τρολ με ατζέντα εισαι. Τιποτα αλλο! Μέχρι και σε άκυρο νημα βρηκες ευκαιρία για επίθεση χαχαχα...

Σου είπα τι εισαι, ένας γελοίος υποκριτης που κανεις τα στραβά μάτια στον γιατρό από το Χαλάνδρι και ψάχνεις συνεχώς κάτι να βρεις να κανεις επίθεση σε αλλους. Μας λες δήθεν οτι νοιάζεσαι για τη δότρια και σε βλέπουμε να το βουλώνεις οταν φάνηκαν οι αστοχίες του γιατρού από το Χαλάνδρι, τοσο στην περίπτωση του edyuser1 οσο και των υπόλοιπων περιπτώσεων που ανεφερε ο panos1982 στο νημα το aldo. Το βουλώνεις ρε υποκριτή εκει; πίνεις το αμίλητο νερό κάθε φορά που πρέπει να τον κρινεις εφόσον σε ενδιαφέρει η καλή διαχείριση της δότριας οπως υποκριτικά μας λες; :D
Εξελισσεται μια συζήτηση σχετικα με μεγάλες εξαγωγές και τον κινδυνο ανάληψης προσεγγίσεων που ενεχουν αυξημένο βαθμο ρίσκου. Και παραθετω περιστατικό απο γιατρό που παρουσιάζεται ως vfm να βγαζει 4000+ grafts αφήνοντας μια ήδη πιθανώς αδύναμη δοτρια με εμφανή σημάδια depletion.
Μπαινεις σε άμυνα και παρουσιάζεις δύο περιστατικά του( το ένα ανολοκληρωτο) ως απάντηση στην κακη δότρια.Μεγιστο φάουλ.
Δεν το σχολιάζεις καν και με εγκαλεις που δεν συμμετείχα στον σχολιασμό άλλων περιπτώσεων λες και είμαι υποχρεωμένος να γίνω ακόμη ένας που θα εκφράσει την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του,λες και ο αναγνώστης θα χρειαστεί κάτι περισσότερο για να βγάλει συμπεράσματα ..Σε πείραξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε να σε πειράζει αν δεν μιλούσα για το περιστατικο με την προβληματική εξαγωγή που στο κάτω κάτω στα άλλα νήματα γνωρίζουμε τα πάντα ,έχουμε στοιχεία και πληροφόρηση να διαμορφώσουμε την άποψη μας,εδώ όμως δεν έχουμε τίποτα οπότε θα έπρεπε να υποστηριζες μια τέτοια ενέργεια εκ μέρους μου και ας μην σχολιαζες.
Επίσης αγαπητοί εγώ ο προκατειλημμένος έχω την "ελευθερία" να πω μακριά από Ελλάδα για μμ καθώς υπάρχει ταβάνι και βαθμος επικινδυνότητας(προσωπική στάση και συμβουλή σε όλους),εσείς οι αντικειμενικοί που σκοπός σας είναι να προσφέρετε στην κοινότητα μπορείτε να το πείτε για τους γιατρους σας;Ρητορικη η ερώτηση εννοείται,όλοι ξέρουμε την απάντηση

Kostas97

Well-Known Member
Εξελισσεται μια συζήτηση σχετικα με μεγάλες εξαγωγές και τον κινδυνο ανάληψης προσεγγίσεων που ενεχουν αυξημένο βαθμο ρίσκου. Και παραθετω περιστατικό απο γιατρό που παρουσιάζεται ως vfm να βγαζει 4000+ grafts αφήνοντας μια ήδη πιθανώς αδύναμη δοτρια με εμφανή σημάδια depletion.
Μπαινεις σε άμυνα και παρουσιάζεις δύο περιστατικά του( το ένα ανολοκληρωτο) ως απάντηση στην κακη δότρια.Μεγιστο φάουλ.
Δεν το σχολιάζεις καν και με εγκαλεις που δεν συμμετείχα στον σχολιασμό άλλων περιπτώσεων λες και είμαι υποχρεωμένος να γίνω ακόμη ένας που θα εκφράσει την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του,λες και ο αναγνώστης θα χρειαστεί κάτι περισσότερο για να βγάλει συμπεράσματα ..Σε πείραξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε να σε πειράζει αν δεν μιλούσα για το περιστατικο με την προβληματική εξαγωγή που στο κάτω κάτω στα άλλα νήματα γνωρίζουμε τα πάντα ,έχουμε στοιχεία και πληροφόρηση να διαμορφώσουμε την άποψη μας,εδώ όμως δεν έχουμε τίποτα οπότε θα έπρεπε να υποστηριζες μια τέτοια ενέργεια εκ μέρους μου και ας μην σχολιαζες.
Επίσης αγαπητοί εγώ ο προκατειλημμένος έχω την "ελευθερία" να πω μακριά από Ελλάδα για μμ καθώς υπάρχει ταβάνι και βαθμος επικινδυνότητας(προσωπική στάση και συμβουλή σε όλους),εσείς οι αντικειμενικοί που σκοπός σας είναι να προσφέρετε στην κοινότητα μπορείτε να το πείτε για τους γιατρους σας;Ρητορικη η ερώτηση εννοείται,όλοι ξέρουμε την απάντηση
Χειριζεσαι εξαιρετικα τον γραπτο λογο Νικ.
1732544385849.png

Sansiro

Member
Το θεμα εδώ δεν ηταν οι μεγάλες εξαγωγές οπως λες για μια ακόμα φορά ψέματα, αλλα οι επιθετικές πυκνοτητες στη λήπτρια. Οπότε μη γράφεις αλλα ψεματα γιατι εκτείθεσαι γελοίο τρολ....Βρηκες μια αφορμή να κανεις μια ακόμα επίθεση στους στοχους που έχεις να επιτείθεσαι με κάθε ευκαιρία λέγοντας ψέματα οπως μονο εσυ ξέρεις να κανεις.

Σου ανέβασα ηδη 2 περιστατικά με δότριες από Αγγελο Κεραμιδά που δεν ειχαν οπτικά κανένα θέμα και ειναι και ενα τριτο περιστατικό που και εκεινο ειχε μια χαρά τη δότρια μετά από μεγάλη εξαγωγή για να δει κανεις οτι βλέπεις οτι θέλεις να δεις οταν θέλεις να κανεις επίθεση σε συγκεκριμένους στοχους που ολως τυχαιως έχει στοχους και ο γιατρός που κανεις τα στραβά μάτια σε αλλα νηματα. Ενώ δηθεν μας λες οτι νοιάζεσαι για τη δότρια. Αμα νοιαζόσουν θα ειχες μπει σε ολα αυτά τα νηματα να τις κρινεις, αλλα προφανώς δεν το έκανες γιατι εκει κλείνεις τα μάτια σου...

Τώρα εσυ φαινεται ποσο γελοίος υποκριτής εισαι που τολμάς να μιλάς και να λες οτι νοιάζεσαι για τη δότρια ενώ οταν βγηκε το περιστατικό του edyuser1 έκανες τουμπεκί...αν αυτό το περιστατικό ειχε βγει από γιατρούς που έχεις στην ατζέντα σου να επιτείθεσαι (ναι αυτούς που επιτείθεται τυχαία και ο γιατρός από το Χαλάνδρι, ξέρεις εσυ ;) ) Όπως δεν μιλούσες και για τις δότριες σε κακή κατάσταση που ανέφερε σε αλλο ποστ ο panos1982...όπου το ειχες βουλώσει ρε γελοίε υποκριτή.

Aυτα τα δηθεν τώρα που λες μακριά από Ελλάδα δεν πειθουν....και ειναι γνωστός ο λόγος που τα γράφεις τώρα... το οτι εισαι ενα κατευθυνόμενο τρολ να κανεις επιθέσεις σε συγκεκριμένους στοχους ειναι ολοφάνερο....

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα