Πυκνοτητα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

χαιρομαι π τ ακουω,αλλα πραγματικα εχω απορια και να μου απαντησει ο φιλος ΜΑΝΚΑΡ για ποιο λογο μπορει να μ επιβαρυβει το μαλλι η συνεχιση του προσκαρ,ειτε υπαρχει ΑΑ αλλα δεν εχει εκδηλωθει,ειτε δεν υπαρχει...

MANKAR

Active Member
iraklisbowie είπε:
χαιρομαι π τ ακουω,αλλα πραγματικα εχω απορια και να μου απαντησει ο φιλος ΜΑΝΚΑΡ για ποιο λογο μπορει να μ επιβαρυβει το μαλλι η συνεχιση του προσκαρ,ειτε υπαρχει ΑΑ αλλα δεν εχει εκδηλωθει,ειτε δεν υπαρχει...

τι δεν καταλαβαινεις ???το ιδιο ειναι να περνεις αντιβιωση οταν εισαι αρρωστος και το ιδιο ειναι να περνω χωρις να εχω τιποτα??σου ειπα και ενα καλυτερο παραδειγμα πιο πανω να παμε να κανουμαι χημιοθεραπεια για προληψη απο τον καρκινο!!κοιτα αν εχεις κανει εξετασεις και εχεις α/α τοτε παω πασο καλα κανεις και τα βαζεις!!ομως βαλε και μια φωτο να δουμαι και καλυτερα αυτο που λες!!!

somari

Active Member
Η σύγκριση σου δε στέκει. Γιατί η αντιβίωση μπορεί να σου δημιουργήσει ανθεκτικά στλέχη μικροβίων και στο μελλον να σε σκοτώσουν και η χημειοθεραπεία να σε σκοτώσει από μόνη της.

MANKAR

Active Member
somari είπε:
Η σύγκριση σου δε στέκει. Γιατί η αντιβίωση μπορεί να σου δημιουργήσει ανθεκτικά στλέχη μικροβίων και στο μελλον να σε σκοτώσουν και η χημειοθεραπεία να σε σκοτώσει από μόνη της.

ενω το proscar ειναι αθωο φαρμακακι αφου σκεφτομαι να το περνω καθε μερα!!!!!!

somari

Active Member
Σίγουρα δε μπορεί να προκαλέσει θάνατο και δεν έχει αθροιστικά αποτελέσματα για αρχή.

kos1987

New Member
iraklisbowie είπε:

Δεν ειμαι ο ManKar αλλα θα σου απαντησω!!!:angel:
Λοιπον, ας ξεκινησουμε και ας σκεφτουν ΟΛΟΙ.Οσοι εχουν α/α και παιρνουν φινα ας πουμε για 10 χρονια και τη διακοπτουν τοτε σε 1 χρονο το πολυ χανουν τα μαλλια τους (εσεις λετε οτι θα τα ειχαν χασει ολα αυτα τα χρονια εαν δεν επαιρναν φινα).Δλδη με καποιο τροπο μεσα σε διαστημα 1 ετους ο οργανισμος μας ριχνει τα μαλλια που η φινα (μαλλον η ελλειψη dht) κρατουσε οκ?Οποτε κατι γινεται εδω και ολοι το περνουν στα ψιλα γραμματα.Κανονικα εαν η φινα εβγαζε οφ τη dht τοτε μετα απο τη διακοπη της, η α/α θα επρεπε να συνεχισει απο εκει που σταματησε, ομως για καποιο λογο η διαδικασια επιταχυνεται ραγδαια.Προσφατες ερευνες δειχνουν οτι η φινα προκαλει υπερεκφραση των ανδρογονων υποδοχεων στον προστατη.Για το μαλλι δεν υπαρχει καποια σχετικη.Ομως, η κατασταση αυτο δειχνει...
Ηρακλη για να μη σε μπερδευω απλα.Εαν εχεις α/α και το γονιδιακο προφιλ λεει να μεινεις nw3 εσυ με τη φινα (μετα απο διακοπη εννοειται) μπορει να γινεις nw 4 ή 5...Εσυ ακομα αμφιβαλλεις εαν εχεις τα γονιδια και οι δερματολογοι δεν μπορουν να σου πουν αφου παιρνεις φινα...Εγω 1 πραγμα θα σου πω.Λες οτι εισαι 22 και οι κροταφοι υποχωρησαν μεσα σε 2 χρονια ενω λαμβανεις φινα.Ειναι προφανες οτι εχεις τα αγαπημενα γονιδια και εσυ, απλα δεν ξερεις σε τι pattern θα σταματησουν...και η φινα μπορει να το επηρρεασει.

vag25

Well-Known Member
kos1987 είπε:
Κανονικα εαν η φινα εβγαζε οφ τη dht τοτε μετα απο τη διακοπη της, η α/α θα επρεπε να συνεχισει απο εκει που σταματησε, ομως για καποιο λογο η διαδικασια επιταχυνεται ραγδαια.

Δεν ειναι ομως λογικο αυτο εφοσον τα μαλλια δεν σταματανε ποτε να γινονται ολο και πιο ευαισθητα στα ανδρογονα?
Αλλη ευαισθησια ειχαν οι τριχες 10 χρονια αφου ξεκινησες φινα,αλλη ευαισθησια μετα απο αυτα τα 10 χρονια,οποτε ισως ετσι εξηγειται και η αποτομη πτωση.Χωρις βεβαια να αμφιβαλλω για αυτο που λες.

somari

Active Member
"Δεν ειναι ομως λογικο αυτο εφοσον τα μαλλια δεν σταματανε ποτε να γινονται ολο και πιο ευαισθητα στα ανδρογονα?
Αλλη ευαισθησια ειχαν οι τριχες 10 χρονια αφου ξεκινησες φινα,αλλη ευαισθησια μετα απο αυτα τα 10 χρονια,οποτε ισως ετσι εξηγειται και η αποτομη πτωση.Χωρις βεβαια να αμφιβαλλω για αυτο που λες. "

Tα μαλλιά νομίζω είναι το ίδιο ευαίσθητα σε όλη τη ζωή σου. Απλά η DHT που τους επιτίθεται αλλάζει σε ποσότητα όσο περνάνε τα χρόνια. Για αυτό και εγώ πιστεύω πως το κακό που τους κάνει ο μηχανισμός πίσω από τη DHT είναι αθροιστικό ως επι το πλείστον. Επίσης πιστεύω πως υπάρχει κάποιος άλλος μηχανισμός που τα ρίχνει, και η DHT είναι απλά η "σκανδάλη", για αυτό αν σταματήσεις τη φίνα όπως λέει ο Κος πεφτουν απευθείας όσα δεν πέφτανε τόσο καιρό... γιατί πιστεύω ο μηχανισμός συνεχίζει να λειτουργεί και όσο δε πέρνεις φίνα, και μόλις την σταματήσεις απλά "πατιέται η σκανδάλη" που έλειπε αυτό το καιρό.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Λοιπον, ας ξεκινησουμε και ας σκεφτουν ΟΛΟΙ.

Γιατρουλίνο μουυυ τι κάνεις?? Φήμες λένε ότι πας για ραστα.. 

Δεν μπορώ να σκεφτώ.. έχω brain fog :legal όμως είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που ανάλυσες και σημαντικό..

Τώρα για τον Ηρακλή.. το παλικάρι το είδα.. δεν έχει κάποιο πρόβλημα.. το μαλλί του είναι τούμπανο σαν του marley και μακρύ στην πλάτη.. εγώ του το είπα να σταματήσει την φιναστερίδη διότι δεν υπάρχει λόγος να την πίνει..

Ελπίζω παίδες να καρποφορίσει κάτι από τα νεα φάρμακα.. να φύγουμε από την φινα (όσοι την πίνουμε)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

σεβομαι τις αποψεις ολων των μελων...οριστε λοιπον καποιες φωτο απο το θεμα που εχω με τους κροταφους...

για την ιστορια ο αλλος ειναι ακριβως ιδιος με αυτον...

χαχαχαχαχα...εε ρε χρηστο αφου 7 γιατροι δεν διεγνωσαν τπτ ας μου πουν τα παιδια οτι βλεπουν...ειλικρινα :)
τα ραστα,χαχαχαχαχα

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ηρακλή θα ζηλέψουν που θα σε δουν πιθηκα capuccino και θα σε πουν καραφλα αχχααχαχαχ :p

tropheus

Well-Known Member
Φίλε Ηρακλή, πραγματικά από τις φώτο σου δε φαίνεται να έχεις πρόβλημα ΑΑ.
Βέβαια αυτό δε σου εξασφαλίζει και το μέλλον. Αλλά, η λογική του να παίρνω φάρμακο μην τυχόν και στο μέλλον έχω πρόβλημα δε με βρίσκει ούτε εμένα
σύμφωνο παρόλο ότι είμαι από τους πιο ακραίους και υπερβολικούς χρήστες του forum.

Χαλάρωσε ...

tropheus

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
να σαι καλα τροφεα...δλδ μια δοση ο,25 proskar δεν θα με βοηθουσε;

Το proscar και το avodart βοηθούν τα μαλλάκια. Αυτό είναι σίγουρο, και μάλιστα όσο μεγαλύτερη ποσότητα πάρεις τόσο πιο πολύ τα βοηθάς εφόσον όμως υπάρχει πρόβλημα.

Εσύ θέλεις να βοηθήσεις κάτι που δε χρειάζεται βοήθεια, παίρνοντας ισοβίος ένα φάρμακο.

Μην πιστεύεις πάντως ότι με το proscar θα βγάλεις νέα μαλλάκια. Ούτε τρίχα καινούργια δεν πρόκειται να δεις ....

Φιλικά (πάντα) :)

σ ευχαριστω πολυ για το ενθαρρυντικο σου μηνυμα...η τριχοπτωση ειναι υπουλη ομως και ποτε δεν ξερεις ποτε θα ρθει....οποτε ειμαι σε επιφυλακη...κατα την αποψη σου λοιπον και του χρηστου λετε σταδιακα να την κοψω,σωστα;

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ωχ ο Tropheus η έβαλε φάρο στο avatar η του έχουν ανάψει τα λαμπάκια.. :p

Ναι Ηρακλή.. σταμάτατη αλλά σταδιακά.. ρίχνε σιγά σιγά την δόση και μετά από λίγο μέρα παρα μέρα και στο τελός να βγείς τελείως..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα