Πυκνοτητα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
φιλε εγω στο ειχα πει απο τους πρωτους να το κοψεις και αφου ειδες οτι στο λενε ολοι θα το κανεις τεληκα!!εισαι σταθερος στις αποψεις σου βλεπω!!και απο οτι βλεπω μαλλον περουκα φορας και κρυβεις το προβλημα σου δεν εξηγειτε αλλιως!!εγω στη θεση σου θα ζηταγα και συγνωμη διοτι καθομαστε και ασχολουμαστε μαζι σου χωρις να εχεις προβλημα και υπαρχουν εδω μεσα χιλιαδες που εχουν πραγματικο προβλημα που αν ησουν στη θεση τους καλυτερα μη σου πω τι θα ειχες κανει !!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
σ ευχαριστω πολυ για το ενθαρρυντικο σου μηνυμα...η τριχοπτωση ειναι υπουλη ομως και ποτε δεν ξερεις ποτε θα ρθει....οποτε ειμαι σε επιφυλακη...κατα την αποψη σου λοιπον και του χρηστου λετε σταδιακα να την κοψω,σωστα;

Αν (αν) έρθει κάποια στιγμή η τριχόπτωση θα την αντιμετωπίσεις τότε με τα όπλα της εποχής τα οποία ελπίζουμε όλοι να είναι καλύτερα από τα σημερινά.
Μέχρι τότε να χαρείς τη ζωή σου και τα νιάτα σου γιατί τα χρόνια περνάνε Ηρακλή μου (άκου τι σου λέει ο παππούς ...)

Φυσικά να κόψεις το proscar ...

ΜΑΝΚΑΡ με αποπερνεις συνεχως....σε θεωρω ενα απο τα ενεργα μελη...ειμαι δυο χρονια εδω μεσα και κουμπωνω φινα,εχω καταστρεψει το συκωτι μου για πλακα;;;;θελω ολα τα παιδια (μαζι με σενα ΜΑΝΚΑΡ)να κανετε μια απλη εκτιμηση.ΕΙδικα απο τα ενεργα μελη θελω απλα μια συμβουλη,ισως να μην εχω προβλημα προς το παρον,δεν ειναι ανθρωπινο να εχω αγχος και να θελω να ακουσω τις αποψεις καποιος εμπειρων;σε παρακαλω μην μιλας ετσι

φιλικα,Ηρακλης :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους υπόλοιπους στο να την σταματήσεις...

Γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζετε να "επιβαρύνεις" τον οργανισμό σου με ένα oral φάρμακο εφόσον δεν έχεις ακόμα πρόβλημα αραίωσης.

vag25

Well-Known Member
tropheus είπε:
Μην πιστεύεις πάντως ότι με το proscar θα βγάλεις νέα μαλλάκια. Ούτε τρίχα καινούργια δεν πρόκειται να δεις ....

Γι αυτο δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Εχω γνωστο που ειδα βλετιωση στο μαλλι του μονο με fina.Θυμαμαι και τον skeptikisti που ειχε και αυτος πυκνωση.
Βεβαια ειναι πολυ πιθανο η πυκνωση να ειναι η αυξηση διαμετρου των πολυ λεπτων τριχων ,αλλα ακομα και ετσι στο ματι υπαρχει διαφορα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
tropheus είπε:
Μην πιστεύεις πάντως ότι με το proscar θα βγάλεις νέα μαλλάκια. Ούτε τρίχα καινούργια δεν πρόκειται να δεις ....

Γι αυτο δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Εχω γνωστο που ειδα βλετιωση στο μαλλι του μονο με fina.Θυμαμαι και τον skeptikisti που ειχε και αυτος πυκνωση.
Βεβαια ειναι πολυ πιθανο η πυκνωση να ειναι η αυξηση διαμετρου των πολυ λεπτων τριχων ,αλλα ακομα και ετσι στο ματι υπαρχει διαφορα.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Καλό χειμώνα!

Ίσως εννοεί για τον Ηρακλή που δεν έχει κάτι άλλο να βγάλει και είναι όλα στην θέση τους.. πάντως ναι αυτό που είπες ότι αυξάνει την διάμετρο και την ποιότητα της τρίχας ισχύει.. τώρα όμως ισχύει και το άλλο.. έχω δει άτομα με φιναστερίδη που κατέβηκαν 2 κλίμακες nw.. χωρίς μινοξιδίλη.. άρα σίγουρα πήραν πίσω κάποια πεσίματα.. αλλιώς δεν εξηγείται..

MANKAR

Active Member
Ηρακλη εγω την γνωμη μου σου ειπα αλλα επειδη ειδα και τις φωτος που ανεβασες και εισαι nw0 πραγματικο,, σαλταρα λιγο διοτι μας ελεγες κατι για προβλημα ολο αυτον τον καιρο!!!σαν συμβουλη σου να τα σταματησεις ολα και στο μελλον αν χριαστει (χτυπα ξυλο) θα επανελθεις σε καποια θεραποια!!κατι αλλο να σε ρωτισω , αντιμετωπιζεις καθολου δερματικα προβληματα στο τριχωτο???

tropheus

Well-Known Member
vag25 είπε:
tropheus είπε:

Ο Ηρακλής δεν έχει χάσει μαλλάκια για να έχει να ανακτήσει κάτι ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Από φινα το αντίθετο.. απώλεια τριχων εχει αναφερθεί στο σώμα.. χαπι 2 σε ενα τι να λεμε τωρα..

παιδια εχω Σμιγμ.Δερμ. στο τριχωτο....οταν ξυνομαι βγαζω αυτο το λιπος το λευκο,και ειχα συζητησει και με τον kos αναφορικα με ενα μπαλακι που εχουν οι τριχες μου στην ακρη....βεβαια ενας γατος δερματολογος για την τριχοπτωση μου ειχε πει ,οτι δεν πρεπει να μπερδευομαι απο την τριχοπτωση καθως μια μακρια τριχα πεφτει πιο ευκολα απο μια κοντη...

κατι τελευταιο λοιπον...για να μην σας κουρασω αλλο αναιτιως...ο xdante μ ειπε την αποψη του για την κλιμακα μου,οι υπολοιποι πιστευεταιο οτι ειμαι 1 η λιγοτερο απο 1 NW.Σας ευχαριστω ολους για ολα...για ολα.

κατι τελευταιο λοιπον...για να μην σας κουρασω αλλο αναιτιως...ο xdante μ ειπε την αποψη του για την κλιμακα μου,οι υπολοιποι πιστευεταιο οτι ειμαι 1 η λιγοτερο απο 1 NW.Σας ευχαριστω ολους για ολα...για ολα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ηρακλή.. δεν παίζει θα σου ριξω ρουκέτα... ΡΕΕΕ δεν εχεις α/α γαμ@ ^&*($)*$($#*&^%*&

Να πας σε έναν καλό ψυχίατρο να σου γραψει Palevodanil! Στο κεφάλι μέσα έχεις θέμα όχι στο τριχωτό.. ομρφάααντραααα μουυυυ ψυχολογικά έχεις.. δεν πειράζει θα περάσει.. :p

χαχαχαχαχαχα....στεναχωριεμαι γιατι ο ΜΑΝΚΑΡ εχει δικιο...οταν και αν το προβλημα αναπτυχθει θα με παρει απο κατω με την κακη ψυχολογια που η τριχοπτωση μπορει να σου πρκαλεσει

crossfire

Well-Known Member
iraklisbowie είπε:
βεβαια ενας γατος δερματολογος για την τριχοπτωση μου ειχε πει ,οτι δεν πρεπει να μπερδευομαι απο την τριχοπτωση καθως μια μακρια τριχα πεφτει πιο ευκολα απο μια κοντη...

ΟΧΙ!!!!!.....Δεν μπορω αλλο...απιστευτο
ρε τι ακουμε με το καθε γατακι(τον δερματολογο εννοω Ηρακλη)

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ο καλύτερος δερματολόγος είμαι εγώ.. η κοντή τρίχα πέφτει όπως και η μακριά... η πιο δυνατή τρίχα όμως είναι η αόρατη.. αυτή δεν πέφτει ποτέ!

vag25

Well-Known Member
Σωστος trophea¨

Παντως ο καθενας ξερει το μαλλι του καλυτερα απο τον καθενα.Αν ποσταρω και εγω μια φωτο απο hairline οι περισσοτεροι θα πουν οτι δεν εχω ΑΑ.
Ελα ομως που η φωτο δεν θα λεει την αληθεια,γιατι τελικα εχω χασει πανω απο το 1/3 του μαλλιου εκει?

Με λιγα λογια μονο ο iraklisbowie γνωριζει αν εχει χασει μαλλι και ποσο εχει χασει.Οχι εμεις απο μια φωτογραφια,στην οποια οντως φαινεται να μην εχει προβλημα ή να εχει πολυυυ μικρο και να μην το βλεπουμε εμεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα