hairmaniac
Member
ναι προφανως...εννοω οτι δεν ειναι ενας πλαστικος που κανει και στηθος και μαλλια και οπισθια κλπ κλπ.. ειδικευεται μονο στις μυτες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε κάποιο forum, χρειάζομαι όμως πραγματικά τη γνώμη σας...κατά πώς φαίνεται, μόνο εδώ μπορείς να μάθεις την αλήθεια.
Υποβλήθηκα σε επέμβαση διαφράγματος προ τριμήνου. Η μύτη μου ήταν όμορφη, με μια ανεπαίσθητη καμπουρίτσα την οποία είχα αποκτήσει από κάποιο χτύπημα στο παρελθόν και ήθελα να ξεφορτωθώ για να επανέλθω σ αυτό που είχα απ τη φύση μου. Πήγα στον ΒΒ, Ωριλα στη Θεσσαλονίκη γιατί έδωσα προτεραιτότητα στο διάφραγμα και επειδή θεώρησα αφελώς ότι το θέμα μου είναι τόσο μηδαμινό που δεν θα απαιτηθεί ιδιαίτερη πλαστική χειρουργική....ένα ελαφρύ κλικ το αποκαλούσα τότε...ο γιατρός με ξεπέταξε σε 3' δείχνοντας μεγάλη σιγουριά στον εαυτό του, μου είπε ότι αυτό που θέλω είναι ευκολο και ότι μπορεί να με χειρουργησει αύριο κιόλας. Αποτέλεσμα??? Στένεψε την ήδη λεπτή μύτη μου στη ράχη -για να βγάλει, είπε εκ των υστέρων, το κοκαλάκι- και προκειμένου να δένει με το υπόλοιπο της μύτης μου πετσοκοψε και το ακρορίνιο και το ανέβασε προς τα πάνω γιατί λέει έγερνε λίγο προς τα κάτω και ήθελε ανέβασμα...έκτοτε και μέχρι σήμερα βιώνω σοβαρής μορφής κατάθλιψη. Είμαι σε απόγνωση. Αυτό που λένε "το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος" ισχύει σε εμένα αντίθετα: Ο κύκνος που έγινε ασχημόπαπο. παρακαλώ θερμά όποιον έχει υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση ας μου γράψει σε ποιόν γιατρό. Προ επεμβάσεως είχα πάει στον ΑΣ στην Αθήνα, τον περισσότερο χρόνο αναλώσαμε στο να μου λέει πότε θα μου βγούμε για καφέ...το θέμα της μύτης κράτησε πάλι 5'....ο δικός μου γιατρός το μόνο που μου έκανε ήταν να με χαζεύει και να μου λεει τι κούκλα είσαι και έχεις τόσο ωραίο χαμόγελο...και μου το κατέστρεψε και αυτό. Αλλοιώθηκε το βλέμμα μου, πετάχτηκαν γραμμές στο πρόσωπο μου που μέχρι πρότινος δεν τις είχα (προφανώς γιατό καλύπτονταν από τη μυτούλα μου που ήταν εμφανώς πιο γεμάτη στο ακρορίνιο- και είναι ακόμα στραβή προς τα κάτω...νιώθω ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και τον εαυτό μου....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αγαπητή Αλέκα δυστυχώς είμαστε πάρα πολλοί όλοι εμείς που έχουμε "κακοποιηθεί" από τους πλαστικούς "γιατρούς".
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ολόκληρο το νήμα αλλά οι εμπειρίες όλων όσων έχουν γράψει μοιάζουν να επαναλαμβάνονται σαν ένα κακόγουστο αστείο.
Το συμπέρασμα που μπορώ να σου πω εγώ (έχω κάνει 4 πλαστικές στη μύτη) είναι ότι η ρινοπλαστική είναι μια μεγάλη ζαριά. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει. Όσο απλή και αν φαίνεται η περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ προδιαγεγραμμένο.
Μη ζητάς ονόματα και σίγουρες λύσεις. Δεν υπάρχουν. Μπορεί να πας στους κορυφαίους και να έχεις πολύ άσχημα αποτελέσματα. Και εγώ τις 2 από τις 4 επεμβάσεις τις έκανα σε πρωτοκλασάτα ονόματα. Ε και; Ακόμα έχω σοβαρά προβλήματα.
Το έχω πει σε πολλά σημεία σε αυτό το νήμα: Η ρινοπλαστικοί "γιατροί" στην Ελλάδα είναι κάτω του μετρίου. Ακόμα και τα πρώτα ονόματα. Διακατέχονται από εγωπάθεια, αλαζονεία και υπεροπτισμό.
Ποια είναι η λύση;;; Να βρεις γιατρό στο εξωτερικό. Μπες σε ξένα φόρα (π.χ. Αγγλία) και μάθε. Μόνο στα φόρα μπορεί μετά από ψάξιμο να μάθεις την αλήθεια και ποιος αξίζει. Και μη νομίζεις. Το κόστος δεν είναι πάνω από 600€ (εισιτήρια + 1-2 μέρες διαμονή) παραπάνω από αυτά που παίρνουν οι δικοί μας τσαρλατάνοι.
Δύσκολο;;; Εξαρτάται. Μην κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα και εγώ. Είναι κρίμα να παίξεις και παλι τη σωματική και ψυχική σου υγεία στα ζάρια...
Αλέκα Καλώς ήλθες στο φόρουμ.
Μην είσαι πολύ λυπημένη, για το εδώ θα σε βοηθήσουμε και θα βρεις την λύση. Και μέχρι τότε να είσαι θετική οτι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Τα παιδιά θα σε κατευθύνουν.. να ξέρετε όλοι ότι το διάφραγμα είναι ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και ΕΥΚΑΜΠΤΟ και χρειάζεται σοβαρή και λεπτομερή αντιμετώπιση.. υπάρχουν 2-3 ιατροί που θεωρούνται αυθεντίες στο διάφραγμα.. όμως παίζει ρόλο και ο οργανισμός του κάθε ασθενή.. Μην κάνεις επεμβαση τι καλοκαίρι. Από Σεπτέμβριο.. για πολλούς λόγους..
Τωρα πρέπει να βρεις την επόμενη κίνηση. Βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο για να ξανακάνεις επεμβαση.. εαν κατοικεις κοντά σε θάλασσα.. καθημερινά μπάνιο γιατί θα σου δώσει καλύτερη ίαση λόγω της υδροδυναμικης του θαλασσινού νερού..
Δεν γίνεται να αφαιρέθηκαν.. ίσως συρρικνώθηκαν μάλλον.. ο tropheus θα σε κατατοπισει για χειρουργό καλύτερα..γεια σας παιδια...και εγω νεος στο φορουμ...ειχα κανει πριν 5 χρονια αποτυχημενη ρινοπλαστικη και με τα χρονια αφαιρεθηκαν οι χοντροι και επαθε καθισδηση το οστο στα πλαγια...και αποφασισα να κανω δευτερη επεμβαση να το διορθωσω...μου εχουν συστησει τους γιατρους παυλιδελη και λουλουδη...παρακαλω στειλτε μου τις αποψεις σας για αυτους τους 2 γιατρους οσοι τους γνωριζετε η αν εχετε καποιο αλλο καλο πλαστικο να μου συστησετε...σας ευχαριστω
Corfu Rider σε ευχαριστω πολύ.
Λυπαμαι πολύ που κ τοσα αλλα παιδια ειναι στη θεση μου...τουλαχιστον μεσα απο δω μπορούμε να αλληλοβοηθιόμαστε κ να αποτρέψουμε κ άλλους απ το να κάνουν τα ιδια λάθη. Ήδη νιωθω οτι δν ειμαι μονη σε ολο αυτο...
Η δικη μου επεμβαση εγινε αρχές Απριλίου...εκτοτε κ μεχρι σημερα εχω φαει το καλοκαιρι μου νιώθοντας αυτην την απαίσια δυσφορία στη μυτη σαν να εχω φαει 100μπουνιες στο προσωπο,ο ουρανίσκος μου κ τα δόντια μου ειναι ακομα μουδιασμένα,πρεπει να προσέχω στον ηλιο,δν μπορω να γελαω γιατι με τραβαει...+ που καποια στιγμή ένιωθα τη μυτη μου να βρωμάει κυριολεκτικά κ βρέθηκα να ξανα παιρνω αντιβίωση κ φτου κ απ την αρχη πλυσεις με αλατόνερα κ αλοιφές...-εννοειται οτι δν μου ειχε πει τιποτα απ ολα αυτα,μονο οτι" σε 10μερες θα βγάλουμε το νάρθηκα κ θα γυρισεις στην καθημερινότητα σου"...-
Με τοσο πετσοκόψιμο που μου εκανε ενας θεος ξερει ποτε θα αποκατασταθεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η υγεία μου... Ο ΑΣ μου ειχε πει οτι θα "ξύσει"το κοκαλάκι...κ το θεώρησα δεδομένο αφου η μυτούλα μου ηταν ήδη λεπτη...
ο αλλος με κατακρεούργησε...κ επιμένει οτι ολα ειναι σουπερ.. τοσες μύτες λεει που βλεπουμε εδω μεσα,η δικη σου ειναι τελεια!!!! Φανταστείτε τι εγκλήματα εχει κανει ...
Δεν είχα και μεγάλο πρόβλημα zozi. .
Άκου τον tropheus. Έχει περάσει πολλά και οι συμβουλές του είναι πολύτιμες..
Ρώτα τους γιατρούς που σου γράφουμε εδώ, και ΠΡΙΝ επιλέξεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου.
Και βέβαια, όταν το αποφασίσεις, να αναρτήσεις φωτογραφιες και να τις συγκρίνουμε πριν με το μετα. οποίοι 'γιατροί' κάνουν πατάτες και δημιουργούν προβλήματα σε ασθενείς, θα τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ και θα τους τακτοποιησουμε!!
-Το ίδιο ισχύει και για τις μμ.
Οι κλινικές που ΔΕΝ σέβονται τους ασθενείς, θα τρώνε 'κλωτσιά' . Όπως και να λέγονται.
Οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα ούτε απορρίμματα.
Για να γίνονται ρινοπλαστικές και μμ από κάποιους ανθρώπους, σημαίνει πως έχουν -με πρόβλημα. Και τα χρήματα μας όπως και η Υγεία μας χρήζουν σεβασμού. .