Δεν νομίζω για αισθητικό να είναι εφικτή η εισαγωγή σε δημόσιο νοσοκομείο..
Εγώ, επειδή έχω πρόβλημα και στο διάφραγμα, και στις κόγχες, και στην κορυφή της μύτης, θα επιλέξω δημόσιο νοσοκομείο (είναι και το οικονομικό στην μέση, χώρια που θέλω να κάνω και κάποια μεταμόσχευση τριχοθυλακίων και υποθέτω θα κοστίσει κάποιες χιλιάδες ευρώ..).
Όσον αφορά τον Δρ. Ιωάννη Μήτσου, τον επισκέφθηκα την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, όπου είχα πάει για κάποια θεραπεία για τα μαλλιά μου εκεί 'κοντά' [μόνο... 15 στάσεις μετρό δηλαδή.. ((( ].
Δεν κάνει χειρουργεία στο 'ΥΓΕΙΑ' πια, αλλά στο 'Ιατρικό Αθηνών' {Περιοχή 'Νερατζιώτισσα/Κηφησού -απέναντι από το μέγαρο του ΟΤΕ}. Εκεί, εφαρμόζει κάποια πρωτοποριακή μέθοδο χειρουργείου, που περιλαμβάνει και άλλου είδους νάρκωσης, για μειωμένο κίνδυνο και πιο ασφαλή τεχνική (υποθέτω και καλύτερους χειρισμούς στην επέμβαση).
Τον ρώτησα για το κόστος -γιατί παρόλο που θα κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο την περίπτωση μου, ήθελα πιο πολύ να μάθω για να ενημερώσω τα παιδιά εδώ στο φόρουμ και εσένα- και μου είπε ότι αισθητά μειωμένο σε σχέση με άλλες κλινικές και ιατρούς, για πολλούς λόγους. Μου είπε 'γύρω στις €2500'. Τώρα, εάν είναι λίγο πάνω, λίγο κάτω, αυτό δεν το ξέρω, ούτε μπορώ να τον ρωτήσω, καθώς γνωρίζω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Για λεπτομέρειες, καλύτερα να έλθει όποιος ενδιαφέρεται, σε επικοινωνία μαζί του. Μου είπε ότι δεν έχει 'δικού του ιατρείο', αλλά είναι στο ιατρείο του 'Ιατρικού Αθηνών' {το οποίο, δεν ευρίσκεται στο κυρίως κτίριο, αλλά σε ένα ξεχωριστό κτίριο, ακριβώς από πίσω, και έξω γράφει 'Γραφεία ιατρών'.
Το site που έχει ο Μήτσου, είναι:
http://www.safesurgery.gr/plastikos-xeirourgos.php
Περισσότερες πληροφορίες θα δώσει σε όποιον τον δει προσωπικά (και το 1ο ραντεβού είναι δωρεάν, σε αντίθεση με τον Παυλιδέλη που μου είχε πάρει παλιά €50 και μου 'την έσπασε'). Άρα, όποιος ενδιαφέρεται, ας κάνει τον κόπο να έλθει σε επαφή μαζί του. Εγώ πήγα στον Μήτσου, γιατί με είχε χειρουργήσει παλιά, και όπως κατάλαβα από φίλο ΩΡΛ στην Κέρκυρα, δεν ήταν η επέμβαση του 'αποτυχημένη', αλλά το διάφραγμα και οι ιστοί της μύτης μου, διατήρησαν την 'αυξητική τους τάση και διαφοροποίηση εντός του ανάγλυφου. Αυτό το κατάλαβα και εγώ, γιατί μετά από αρκετό διάστημα ξεκίνησε η.. 'αντίδραση' στην μύτη μου, και δεν νομίζω να ήταν ατομική ευθύνη του χειρούργου.
Anyway, όποιος/-α θέλει να ακούσει και την γνώμη του συγκεκριμένου ιατρού, ας επικοινωνήσει μαζί του. Και εφόσον κάνει κάποια επέμβαση, να μας γράψει στο φόρουμ τις εντυπώσεις/αποτέλεσμα/οικονομικό/μικρά μυστικά..
Εγώ ότι μπορούσα να μάθω, το έμαθα και το γράφω.. ελπίζω όλοι να πράττουμε το ίδιο.
Τέτοιες επεμβάσεις -σε ιδιώτες- κοστίζουν πολλά χρήματα, και αφού είμαστε εδώ, πρέπει να γνωστοποιούμε όλα τα σχετικά με το αντικείμενο, και να κατατοπίζουμε όσους διαβάζουν..
Όταν κάνω κάποια κίνηση για δημόσιο νοσοκομείο και βρώ ημερομηνία/χειρούργο για την επέμβαση μου, θα ενημερώσω ανάλογα..