Kalifornia
New Member
ΟχιΣου εφτιαξε και το διαφραγμα; Απο αποψη αναπνοης πως εισαι; Η μυτη σου αλλαξε πολυ μετα το χρονο;
ΟχιΣου εφτιαξε και το διαφραγμα; Απο αποψη αναπνοης πως εισαι; Η μυτη σου αλλαξε πολυ μετα το χρονο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γενικα η μυτη μεσα στον χρονο αλλαζει πολλες μορφες μπορει να σου φαινεται να γερνει να ειναι ποιο μεγαλη οχι συμμετρικη αλλα θελει χρονο για να παρει σχημα αυτος δεν ειναι λογος απογοητευσης αλλα μονο υπομονης.θελει ενα χρονο για να εχεις γνωμη
Καλησπέρα στην ομάδα!εχει κάποιος εμπειρίες απτον Ι.λυρα για ρινοπλαστικη;τον επισκέφτηκα κ μου έβγαλε εμπιστοσύνη εχω κλείσει για την επέμβαση στις 22 του μηνα αλλα αν κάποιος εχει ακούσει αρνητικά σχόλια να το ακυρώσω!!!σας παρακαλώ βοηθήστε με!εχω λιγο στραβό διάφραγμα κ θα ειναι μεσα στο χειρουργείο ο Καϊάφας.γι αυτόν τι γνώμη έχετε;σοοοος!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ πήγα και μίλησα μαζί του και μου φάνηκε ο καλύτερος από τους υπόλοιπους.Παιδιά έχω διαβάσει πολυ καλα σχόλια για τον Λουλουδη. Και το εψαξα λιγο στο ίντερνετ κ δν εχω δει κατι αρνητικο. Και καλος γιατρός είναι κ καλος άνθρωπος. Εχει κάποιος εμπειρία μαζί του; τι εχετε ακούσει για αυτόν;
Εγώ τον έχω επισκεφτεί όπως είπα αλλά δεν έχω κάνει επέμβαση μαζί του, διότι δεν μου επιτρέπει η ηλικίακαλησπέρα σε όλους!είμαι καινούργια στο forum.. θέλω και εγώ να κάνω ρινοπλαστικη. έχω κλείσει ήδη ραντεβού με τον κ.λουλουδη..έχει κάποιος εμπειρία να με βοηθησει;
Εγώ τον έχω επισκεφτεί όπως είπα αλλά δεν έχω κάνει επέμβαση μαζί του, διότι δεν μου επιτρέπει η ηλικία
Άτομα που έχουν χειρουργηθεί σε αυτόν απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, είναι: evaki, zozi, Katebto, Kalifornia
Οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να πάρεις πληροφορίες από τα προαναφερόμενα άτομα
Ναι εγω ...και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούργια στο forum.. θέλω και εγώ να κάνω ρινοπλαστικη. έχω κλείσει ήδη ραντεβού με τον κ.λουλουδη..έχει κάποιος εμπειρία να με βοηθησει;