Γειά σας και από μένα!
Θα σας πω την δική μου εμπειρία μιας και έκανα και εγώ ρινοπλαστικη αλλά και το διάφραγμα μου πριν 2 μήνες. Δεν θα πω τόσο για τα αποτελέσματα και τις μελανιες γιατί αυτά πάνω κάτω τα βρίσκει κανείς εύκολα.Αλλα στην επιλογή του ιατρού.
Πρώτα το βασικό θέμα είναι να σκέφτεσαι ότι χρειάζεται όχι έναν πλαστικό χειρουργο αλλά έναν ειδικό στο θέμα της μύτης. Ο πλαστικός κάνει το οτιδήποτε επέμβαση δεν εξειδίκευεται κάπου οπότε θα πρέπει να είστε τυχεροί στην επιλογή σας.
Εγώ προσωπικά μετά από μεγάλη έρευνα στο ίντερνετ κυρίως,που αλλού αφού δε γνώριζα κανένα είχα κατασταλαξει σε 2-3 και έκανα μια έρευνα πάνω σε αυτούς μετά ξανά.
Προτίμησα εκείνον που είναι ίσως ο πιο εξειδίκευμενος μιας και ασχολείται μόνο με μύτη και αυτιά.
Ευγενεστατος και γνώστης του αντικειμένου. Φοβόμουν λίγο μιας και δεν ήξερα τι με περίμενει αλλά αποφασίσμενα το πήρα μετά απόφαση. Μου εξηγήσε τα πάντα από πριν και μετά φυσικά και ότι χρειάζομουν από πληροφορίες ο άνθρωπος ήταν εκεί μαζί μου. Τον τάραξα θα πω την αλήθεια στις ερωτήσεις και στα τηλέφωνα γιατί ανησυχουσα (μετά την επέμβαση κυρίως) αλλά πάντα ήταν απέναντι μου άψογος. Δε με αντιμετώπισε σαν κρέας που ήθελε μόνο τα χρήματα.
Και αυτό ήταν που με άρεσε πολύ.
Οπότε ψυχολόγιστε την κατάσταση και τον ιατρό όταν θα βρεθείτε. Και πάρτε την απόφαση σας.
Είχα πάει μια επίσκεψη σε κάποιον άλλο πρώτα αλλά επειδή με αντιμετώπισε έτσι ακριβώς σαν κρέας και για τα χρήματα Πλήρωσα το ραντεβού μου και δεν ξανά πήγα.
Και ύστερα έκανα καλύτερη έρευνα και κατάσταλαξα στο ιατρό που έκανα την επέμβαση. Και πέτυχε από όλες τις πλευρές και δε το περίμενα.
Οχι δεν είχα καμία τόσο χάλια μύτη αλλά παρόλα αυτά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει χωρίς πολλά πολλά χωρίς υπερβολές κάνεις δε κατάλαβε ότι έκανα επέμβαση! Ούτε στη δουλειά μου καν.
Μην ψάχνετε τις 'φιρμες' κάντε μια έρευνα στο ίντερνετ καλή όμως και βγάλετε εσείς τα συμπεράσματα σας.
Αν κάποιος έκανε επέμβαση που τον ξέρετε προσωπικά ακόμα καλύτερα θα σας κατατοπισει.
Επίσης κάθε μύτη αλλά και ιατρός είναι διαφορετική περίπτωση κάθε φορά. Eιναι σαν το φαγητό,ίδια υλικά ίδια συνταγή αλλά μπορεί να σας βγει διαφορετικό κάθε φορά.
Ελπίζω να πάρετε τη σωστή απόφαση. Οι τιμές εξαρτώνται.
Από 3000-5500 και ακόμα περισσότερο αν γίνει κάτι ιδιαίτερο.
Οπως επέμβαση ξανά στη μύτη από αποτυχημένες παλιότερα. Όπως λέγεται στα site που διάβασα αυτό κοστίζει παραπάνω.
Εγώ έκανα μια φορά και ευτυχώς όλα καλά. Και το διάφραγμα και εξωτερικά καμία υπερβολή.
*Το χειρουργείο πάλι ήταν μεγάλο κοντά 3 ώρες αλλά εντάξει ήμουν ναρκωμενος απόλυτα.
*Ετσι πρέπει να είναι ο σωστός ιατρός
Να κάνει τη δουλειά του σωστά και αθόρυβα.
*πριν πάρετε την απόφαση κάντε καλή έρευνα! Και μετά να είστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας. Έχει καθάρισμα με όρο κοντά 10 μήνες!
Έχει δουλειά... Και πόνο στην αρχή όταν πάτε σπίτι κυρίως,θα έχετε πονοκέφαλο και μια δυσφορια. Εγώ είχα άλλοι ίσως να μην έχουν τι να πω.
*Καλή τύχη!!!