Εγώ θα πάω την Παρασκευή να κάνω αιματολογικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά, την Δευτέρα έχω προγραμματίσει να κάνω την επέμβαση. Έχω αγχωθεί ΠΟΛΥ βέβαια και μου προέκυψαν οι εξής απορίες:
1-Η μύτη μετά από 1 μήνα θα είναι ακόμα πολύ πρησμένη;
2-Η νάρκωση πόση ώρα διαρκεί; Δηλαδή αφού τελειώσει το χειρουργείο, μετά από πόση περίπου ώρα θα ξυπνήσω; (Γελοία ερώτηση, αλλά το είχα απορία)
3-Έχω ακούσει για μερικές επιπλοκές που μπορούν να συμβούν (ακόμα και αν η επέμβαση είναι επιτυχημένη) όπως η προεξοχή χόνδρου ή οστού κάτω από το λεπτό δέρμα της μύτης. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Αν ναι, επηρεάζει πολύ την εμφάνιση της μύτης και το αποτέλεσμα;
(Σε σελίδα διάβασα ότι: "Aυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως αποτυχία της ρινοπλαστικής η οποία έγινε, επειδή συνήθως οφείλεται σε τελείως απρόβλεπτους ιδιοσυγκρασιακούς παράγοντες του χειρουργημένου, όπως είναι π.χ. η ποιότητα του δέρματος ή των ρινικών οστών του" και επίσης διάβασα ότι διορθώνεται μετά από 1 χρόνο με τοπική νάρκωση τις περισσότερες φορές)
4- Την 5-6 μέρα ή την 7η αφού βγάλω τον νάρθηκα, θα μπορώ να βγαίνω κανονικά ή καλύτερο θα ήταν να κάθομαι σπίτι μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων