Βρήκα τυχαία αυτό post και επέλεξα να απαντήσω χωρίς να με ενδιαφέρει πλέον αν "συνεργάτες" του εν λόγω γιατρού παρακολουθούν (το έκαναν σε άλλα forums όπου παρίσταναν τους πελάτες και ψάρευαν εμάς τα κορόιδα).Πήρα πριν λίγα χρόνια την χειρότερη απόφαση της ζωής μου να εμπιστευτώ τον Σκούρα.Εν τάχει,μου κατέστρεψε όλο το αυτί καθώς πήρε χονδρο από εκεί(δε θα άφηνε ουλές,ούτε θα επηρέαζε το σχήμα του αυτιού...ναι οκ),η μύτη έγινε χειρότερη απ' ότι πριν και το χειρότερο?Από τότε έχω διπλωπία στο ένα μάτι (όπου οι οστεοτομιες είναι κακές).Τον επισκέφθηκα πάνω που 30 φορές που φυσικά με έβγαζε τρελό και έκανα άλλη μια φορά το λάθος να τον εμπιστευτω για την αποκατάσταση του αυτιού(εκτός από τεράστια τομή που είχε αφήσει,είχε κολλησει κομμάτια κομμένου χόνδρου πάνω στη scapha του αυτιου που φαίνονταν σαν να είχα καρφιά μέσα στο αυτί).Πηγαίνω αμεριμνος θεωρώντας ότι θα μου κάνει την επέμβαση σε χειρουργείο...αλλά μου την έκανε μέσα στο γραφείο του στο Ιασώ,με τοπική αναισθησια,δίχως ίχνος αποστείρωσης και χωρίς εργαλεία(έψαχναν στη μέση της επέμβασης εργαλείο για να λιώσουν/πολτοποιησουν τον χόνδρο) ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ που τους είχε φέρει ένας ασθενής.Μ αυτά και Μ αυτά είναι περιττό να σας αναφέρω τι συμβαίνει έκτοτε με τη ζωή μου και πόσα προβλήματα έχω βγάλει.Απ την τελευταία του "επέμβαση" δεν είχε αφαιρέσει καν τα ράμματα και η πίσω μεριά του αυτιού μου ήταν "ανοιχτή" με αποτέλεσμα να παθαίνω συνέχεια μολύνσεις.Καταστραφηκε η ζωή μου από έναν τύπο και δυστυχώς σε αυτό το κωλοκρατος που ζούμε,δε μπορούν!ε να κάνουμε τίποτα...Η λύση?Εξωτερικό και αποκατασταση του αυτιού με λήψη πλευρικού χόνδρου με κόστος 17.500€...Το ίδιο και για την μύτη με το κοστος να κυμαίνεται από 15-20.000 €...
Υγ: Ελπίζω να μην κατέβει το σχολιο μου.Δε με ενδιαφερει πλεον αν με κανει μηνυση ο συγκεκριμενος γιατρος γιατι εκτος απο αποδειξεις που εχω,δε μου εχει μεινει και τιποτα για να παρει.