Καλησπέρα. Εμένα προσωπικά με βασανίζει εδώ και πολλά χρόνια η εικόνα της μύτης μου και θα ήθελα να ρωτήσω για τον Λου. Είχα καταλήξει σ' αυτόν γιατί από το υλικό των φωτογραφιών φαίνεται ότι δουλεύει και το ακρορίνιο το οποίο συχνά βλέπω οι περισσότεροι γιατροί να το αγνοούν και γενικά φαίνεται πολύ ικανοποιητική η δουλειά του, ειδικά σε περιπτώσεις παρόμοιες με τη δική μου. Τον επισκέφτηκα πριν λίγο καιρό στο γραφείο του και μου φάνηκε πολύ καλός και προσιτός σαν άνθρωπος. Ωστόσο και εμένα με ανησυχεί ότι δεν υπάρχουν πουθενά σχεδόν αρνητικές κριτικές, αλλά και ότι όλες οι καλές κριτικές.. είναι αρκετά όμοιες αλλά και υπερεκθειάζουσες. Λες και είναι.. γνωστοί του ένα πράγμα??..
Eίδα μία μόνο αρνητική κριτική 2 αστεριών στη σελίδα του στο fb από μία κοπέλα που έλεγε ότι έχουν περάσει 10 μήνες απ' την επέμβαση και ότι η μύτη της παραμένει φαρδιά και χοντρή και ότι δεν είδε μεγάλη βελτίωση πέραν του ότι είναι πιο ίσια οπότε δεν νιώθει καθόλου ευχαριστημένη. Και είδα ότι της απάντησε, αν και ευγενικά, με έναν ίσως κάπως πατερναλιστικό τρόπο χωρίς να αναλαμβάνει ευθύνη και τόνισε ότι θα έπρεπε να τον επισκεφτεί στο ιατρείο του να το συζητήσουν αντί να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της μέσω fb. Ωστόσο, αυτό που με παραξένεψε περισσότερο είναι τώρα που ξαναεπισκέφτηκα τη σελίδα του το σχόλιο της κοπέλας δεν υπάρχει πια.
Δεν ξέρω αν το διέγραψε η ίδια αφ' ότου είδε την απάντησή του (και τα βρήκαν ίσως?) ή αν το διέγραψε αυτός γιατί δεν του άρεσει να έχει καμία αρνητική κριτική στη σελίδα της δουλειάς του. Πάντως αν είναι το δεύτερο τότε αλλάζει η γνώμη μου και η καλή εικόνα που είχα σχηματίσει από την επίσκεψή μου. (η οποία όμως δεν ήταν και 100% θετική εξ' αρχής καθώς πριν το ραντεβού μου έτυχε να βγει μια κοπέλα που φαινόταν απογοητεύμενη και την πήραν τα κλάμματα 2-3 φορές το οποίο με ανησύχησε κάπως εννοείται (η γραμματέας είπε ότι μόλις είχε βγάλει τα ράμματα και ότι ήταν μεμονωμένη περίπτωση υπερευαισθησίας))
'Ισως υπεραναλύω αλλά ειλικρινά έχω τρομάξει με όλα αυτά που έχω διαβάσει και έχω πάλι αμφιβολλίες. Αν υπάρχουν άτομα που έχουν χειρουργηθεί από Λου, θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έστελναν μία φωτό πριν και μετά και τη γνώμη/εμπειρία τους! Ευχαριστώ.
Edit: με ενημέρωσε άτομο που ξέρει για την κοπέλα που έκανε το σχόλιο, ότι το διέγραψε μόνη της. Οπότε, πάω πάσο σ' αυτό.