Π
Πρέπει να γνωρίζεις ότι η μύτη σου θα ξεπριστει κι άλλο. Όσο για το πιο ανασηκωμένη έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην ταιριάζει στο προσωπο σου ; εγώ προσωπικά ας πούμε έχω μεγάλα μάτια μάγουλα χείλη και δε μου πάει με το σχήμα του προσώπου μου κάτι πέρα από ευθεία. Επίσης οι ανασηκωμένα μύτες από πλαστική είναι όλες περίεργες και όχι τόσο αληθοφανείς.Έκανα και εγώ ρινοπλαστικη και διόρθωση του διαφραγματος στον Λουλούδη. Εχουν περασει 2μηνες και ακόμη η μυτη είναι μελιτζανα. Το προφίλ έχει διορθωθεί έχει φυγει το κοκκαλακι αλλα όσοι με ξέρουν και με βλέπουν σε σχεση με το πριν έχω μια πολύ χοντρη μύτη. Επιπλέον ενώ είπαμε να την ανασηκωσει δεν βλέπω διαφορα. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θετικές κριτικές για τον συγκεκριμένο γιατρο είναι παραπλανητικές, αλλά δυστυχώς και εγώ σε αυτές βασίστηκα και τον επελεξα. Ειναι πραγματικά περίεργο ότι δεν υπάρχει ούτε μια αρνητική κριτική! Ωστοσο ειναι πολυ ευγενικος και ασχολείται να λύσει τις αποριες σου αλλά αν μετεγχειρητικα χρειαστείς κάτι να τον ρωτήσεις, διαθεσιμο είναι μόνο το τηλ της βοηθού του. Προφανώς δεν θέλει να τον ενοχλούν. Θα αφήσω να περάσει το 6μηνο που χρειάζεται και θα επιστρεψω με νεότερα.