tropheus είπε:amoiros είπε:καλησπερα κ απο μενα ρε παιδια...!φιλε tropheus χαιρομαι, πραγματικα, πολυ για σενα, υστερα απο ολη αυτην την ταλαιπωρια που τραβηξες...πρεπει να σου πω οτι σταθηκες πολυ τυχερος που ειχες καλο αποτελεσμα εχοντας παει σε αυτον το "γιατρο"...κ στο λεω γιατι εμενα μου εκανε πολυ ασχημη δουλεια(το αποτελεσμα καμια σχεση με ο,τι μου χε δειξει στον υπολογιστη...το προβλημα,που δεν ηταν κ σπουδαιο, παραμενει οπως κ πριν την εγχειριση, αφου την καμπουρα δεν καταφερε να την αφαιρεσει πληρως αλλα αντ'αυτης αφαιρεσε τη μιση ραχη κ τωρα ειναι προβληματικο κ το αμφας, καθως φαινεται στραβο!!τουλαχιστον αναπνεω...αν κ ποτε δεν ειχα θεμα με το διαφραγμα πριν! οταν πηγα να του τα αναφερω πολυ φιλικα κ με καλη συμπεριφορα(αν κ αλλη θα του αρμοζε), με αντιμετωπισε σα να μουν ζωο, φωναζοντας κ λεγοντας πως ολα ειναι τελεια κ οτι ειμαι τρελος!!τον κοιτουσα σα μα@@@ας μη ξεροντας πως να αντιδρασω....τελικα, σηκωθηκα κ εφυγα σχεδον κλαμενος!λυπαμαι, που δεν τον εφτυσα πριν φυγω...τετοια αλαζονεια κ κυριως συμπεριφορα δεν την περιμενα...βλεπεις, οταν επαιρνε το παχυλο κ πληρως αφορολογητο φακελακι του ηταν χαμογελαστος κ γλυκομιλητος!!ποσο αναλγητοι τυχαινει να ναι μερικοι "ανθρωποι" που θελουν να λεγονται κ γιατροι...!εφτασε στο σημειο να μου πει οτι τον ενοχλω συνεχεια κ δεν ειναι υποχρεωμενος να με φορτωνεται!!ακουσον ακουσον!!κ ηταν το προγρμματισμενο ραντεβου μετα απο πολλους μηνες.τωρα θα πρεπει καποια στιγμη, οταν ξαναβρω το κουραγιο κ φυσικα αλλα 3,5 χιλαρικα να κοιταξω για καποιον αλλο γιατρο μη τυχον κ υπαρχει καποια ελπιδα να διορθωθει κατι, αν κ χλωμο το κοβω...κ φυσικα, χωρις συνοδοιπορο σε κατι τετοιο, αφου οι δικοι μου μου λενε οτι φταιω που το ξεκινησα!!
Αγαπητέ φίλε amoire καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ και πως νιώθεις και τι αντιμετώπισες από τον Παυλιδέλη. Εγώ μετά από 2,5 σχεδόν μήνες μετά την επέμβαση και βλεποντας τα αποτελέσματα τώρα που έχω ξεπριστεί κάπως είμαι ευχαριστημένος κατά 70% (βέβαια πλεον ήμουν μια πολύ δύσκολη περίπτωση). Σίγουρα μπορούσε να κάνει περισσότερα αλλά θα έπρεπε να με κρατήσει στο χειρουργείο καμιά ώρα ακόμα και φυσικά θα είχε μικρότερο καθαρό κέρδος. Είναι €killer ο άνθρωπος.
Όσο για τη συμπεριφορά του έχεις απόλυτο δίκαιο. Είναι αγενέστατος !!!
Πάντως είναι ο μοναδικός από τους ρινοπλαστικούς που είδα που ξέρει τι κάνει. Φαντάσου τι ξέρουν οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει όλο το θέμα αλλά αυτή ήταν η 4η επέμβαση που έκανα !!!
Είναι τραγικό να πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά να περνάμε τέτοια ταλαιπωρία και να μη παίρνουμε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που θα έπρεπε
Ο άλλος υποτίθεται καλός στην Ελλάδα είναι ο Σκούρας αλλά και αυτός είναι επίσης μ@λ@κ@ς.
Εγώ θα σου έλεγα (αν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά) να κοιτάξεις να πας στο εξωτερικό.
Πραγματικά στενοχωρήθηκα για σένα γιατί ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις.
Σου εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο.
σε ευχαριστω πολυ ρε συ!!ειναι πραγματικα πολυ ασχημο να περνας μεσα απο τετοιες επωδυνες(ψυχικα!) καταστασεις κ στο τελος να παιρνεις κ μια ταπεινωτικη απορριψη σαν επισφραγισμα απο καποιον, που νομιζει οτι ειναι κατι, αλλα στην ουσια δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...!πιστευω, ομως, οτι καποια στιγμη ερχεται η δικαιοσυνη κ ο καθενας πληρωνει το τιμημα που του αναλογει!!αναγνωριζω οτι κανενας μας δεν ειναι θεος, αλλα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπινες ψυχες, αν μη τι αλλο, οφειλεις να παραδεχεσαι το οποιο λαθος σου κ να δεχεσαι εστω κ αργα να κανεις κατι ωστε να διορθωσεις ο,τι ειναι δυνατο...οχι να συμπεριφερεται κ να μιλαει με αυτο τον απαισιο, αναγωγο κ γεματο ειρωνεια τροπο!!μονο αν ηξερα ποσα ατομα, εξαιτιας του, βρισκονται στην ιδια, ισως κ σε χειροτερη, θεση με μενα, δε θα τον ειχα εμπιστευτει ποτε στο προσωπο μου!!λυπαμαι τοσο πολυ, που αργησα να καταλαβω... υ.γ.:σε παρακαλω, στειλε μου, αν μπορεις σε π.μ τα ονοματα των προηγουμενων γιατρων που σε χειρουργησαν, μη τυχον κ την ξαναπατησω...γιατι με δερνει μια καντεμια...!!!!!