Γεια σας παιδια πριν 11 μερες εκανα διαφραγμα και ρινοπλαστικη με τον γνωστο πλαστικο Ζ.Μ στο μετροπολιταν και το αποτελεσμα δεν μου αρεσει καθολου!ασχετα οτι πριν μιλησα με εναν συνεργατη του και μετα ολες τις αλλαγες μου τις εκανε ενας αλλος συνεργατης του!ο γιατρος με ειδε δυο φορες και μου ειπε οτι η περιπτωση μου ειναι ευκολη οποτε και εγω τον εμπιστευτηκα!πηγα απο τις 9 στο νοσοκομειο για να κανω τις εξετασεις μου και κατα τη μια μου ειπαν οτι θα εμπαινα χειρουργιο..αλλα ηρθε ο γιατρος και μου ειπε οτι προεκυψε ενα δικαστηριο και πρεπει να φυγει!μακαρι εκεινην την στιγμη να μου εκοβε και να εφευγα θα ευχαριστουσα τον θεο τωρα!λοιπον με τα πολλα μπαινω κατα τις 5 για να φωτογραφισει την μυτη μου και του λεω οτι δεν θελω να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα μου και οτι θελω να ξεφορτωθω την μικρη καμπουρα που εχω και μου ειπε οτι πρεπει να στην σηκωσω ελαχιστα γτ παει προς τα κατω οταν γελας...το θεμα ειναι οτι πανω στην ναρκωση πρεπει να ξυπνησα γτ ενιωθα καποιον νε με σπρωχνει πισω και ακουγα και καποιον να μιλαει..πραγματικα ολα αυτα τα θυμαμαι αμυδρά και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν ξυπνησα καποιος γιατρος μου ειπε οτι ημουν πολυ ανησυχη και θα με δειρει..αλλα εγω ημουν με παγο στο προσωπο και δεν μπορουσα να μιλησω νομιζα οτι θα πεθανω!
τελος παντον περναει μια εβδομαδα και βγαζω τον ναρθηκα...ουτε καθρεφτη δεν ειχαν θα με εδιωχνε χωρις να την δω καν... επρεπε να του το πω εγω για να με παρει στην τουαλετα να την δω στην αρχη μου αρεσε αλλα μετα που με παρατηρουσα ειχα απογοητευτει πληρως!απο το πλαι μου ελεγε οτι θα μου την κανει ισια ελληνικη και μου την εκανε σαν γαλλικη πες νταξ ηξερα οτι δεν θα εβγαινε τελεια αλλα απο την στιγμη που πληρωνω δεν θελω να γινονται τετοια λαθη!!!! τα ρουθουνια μου εχουν ανεβει αρκετα απο οσο ηθελα με αποτελεσμα απο μπροστα να μην μου αρεσει μοιαζω με ζωακι πραγματικα...παιδια δεν ξερω τι να κανω ειμαι αποοητευμενη θελω να γυρισω τον χρονο πισω και να τα σβησω ολα!οποιος εχει παρομοιο περιστατικο ας μου απαντησει
τελος παντον περναει μια εβδομαδα και βγαζω τον ναρθηκα...ουτε καθρεφτη δεν ειχαν θα με εδιωχνε χωρις να την δω καν... επρεπε να του το πω εγω για να με παρει στην τουαλετα να την δω στην αρχη μου αρεσε αλλα μετα που με παρατηρουσα ειχα απογοητευτει πληρως!απο το πλαι μου ελεγε οτι θα μου την κανει ισια ελληνικη και μου την εκανε σαν γαλλικη πες νταξ ηξερα οτι δεν θα εβγαινε τελεια αλλα απο την στιγμη που πληρωνω δεν θελω να γινονται τετοια λαθη!!!! τα ρουθουνια μου εχουν ανεβει αρκετα απο οσο ηθελα με αποτελεσμα απο μπροστα να μην μου αρεσει μοιαζω με ζωακι πραγματικα...παιδια δεν ξερω τι να κανω ειμαι αποοητευμενη θελω να γυρισω τον χρονο πισω και να τα σβησω ολα!οποιος εχει παρομοιο περιστατικο ας μου απαντησει