Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Stripar

Established Member
Θα σου απαντήσω σε μερικά που γράφεις απλά γιατί αναφέρεις το όνομά μου

Ειλικρινα λυπαμαι που παλια και εμπειρα μελη (stripar, naruto) εχουν βαλθει να εξοντωσουν ενα ενεργο μελος και να κατευθυνουν τους υπολοιπους χρηστες του site εκει που επιδιωκουν.
Για να γινω πιο σαφης, βρηκαν την ευκαιρια να εξαπολυσουν επιθεση κατα των ελληνικων κλινικων και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.

Κάνεις λάθος!

Δέν βαλθήκαμε να εξοντώσουμε ένα οποιοδήποτε ενεργό μέλος , απλά είμαστε αντίθετοι σε όλη αυτήν την ωραιοποίηση της αλήθειας που κάνει το συγκεκριμένο μέλος , μέλος το οποίο έγινε ενεργό μετά την μτχ προσπαθώντας να αποκρύψει αλήθειες , να συγκαλύψει λάθη και να τραβήξει κόσμο στην κλινική του.

Ένα ευσυνείδητο και παλιό μέλος αγαπητέ , αυτό που έχει χρέος να κάνει σε ένα forum είναι να προστατεύει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του τα νέα μέλη απο λάθη και επιπολαιότητες και επιτηδευματίες και όχι να κάνει δημόσιες σχέσεις και να χαϊδεύει αυτιά

Όσον αφορά για τον απώτερο σκοπό , είναι αστείο μόνο και που το αναφέρεις:

Δέν ξέρω εγώ πολλά μέλη , που να έχουν τα λεφτά για να πάνε σε πρωτοκλασάτους γιατρούς του εξωτερικού βλέπε Lorezzo και αντα αυτού να σκέφτονται μτχ στον Βεκρή ή να διαβάζουνε και να απαντάνε στις χαζομάρες του Δημήτρη.

Βλέπε για παράδειγμα πολλά μέλη που έχουν πάει Τουρκία για την μτχ τους ή Βέλγιο και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Απλά γιατί δεν ασχολούνται με μπακαλίστικες προσεγγίσεις και κλινικές!...

Συνεπώς μάταιο απλά να το ισχυριζεσαι...

Και τους ρωτω ευθεως (εγω που εχοντας κανει σχεδον 3 επεμβασεις στη dhi και εχω δηλωσει επανειλημμενα μολις 60-70% ευχαριστημενος) γιατι θεωρουν ηθικο αυτουργο το Δημητρη για την περιπτωση του Ακη και οχι τον dance για την περιπτωση του Μπουκλα;
Επειδή είσαι καινούργιο μέλος στο Forum ΔΕΝ μπορείς να εκφέρεις τόσο κάθετη άποψη , πόσο μάλλον όταν δέν γνωρίζεις το τι έχει πεί ο καθένας και τί έχει προσφέρει στο Forum...

Και για να σε ενημερώσω ή για να σε παρακινήσω να ψάξεις , την περίοδο εκείνη που ο Dance έγραφε παρόμοιες καρικατούρες όπως ο Δημήτρης, τα ίδια και χειρότερα του έλεγα , μέχρι και το νήμα του κλείδωσαν.

Μπορεί αυτό να στο επιβεβαιώσει το οποιοδήποτε διαβασμένο παλιό μέλος , ακόμα και ο ίδιος ο Dance!

Και αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δέν είναι κάτι προσωπικό με τον Δημήτρη , απλά ο υπέρμετρος φανατισμός κλινικών με ενοχλεί , όπως θα έπρεπε να ενοχλεί όλους , από όπου μπορεί να προέρχεται…γιατί πίσω από αυτόν τον φανατισμό πολλές φορές κρύβονται πολλά…όχι πάντα βέβαια.

Φιλε stripar, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Ο κριτικα σκεπτομενος ανθρωπος μελετα προσεκτικα ολες τις παραμετρους, συγκρινει, επιλεγει και σε τελικη αναλυση ειναι απολυτα υπευθυνος για τις αποφασεις που παιρνει.

Επιτελους, σταματηστε αυτο το παιχνιδι εντυπωσεων και τις αναιτιες επιθεσεις σας. Κανενας Δημητρης δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε στη κλινικη του Βεκρη, κανενας dance, john, stripar, hijikos, naruto δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε σε κλινικες του εξωτερικου.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω απλά να πώ:

Οτι ένα νέο μέλος δέν έχει διαμορφώσει ώριμη κριτική σκέψη μπαίνοντας και διαβάζοντας μερικές αράδες , μερικές ημέρες.
Αυτό δέν έχει να κάνει με την παιδεία ή την μόρφωσή του, απλά με τον χρόνο που έχει επενδύσει για να μάθει για τις μτχ

Συνεπώς είναι επιρρεπείς , το ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τις επιλογές του ούτε λόγος!

Για αυτό άλλωστε είπα "ηθικός" υπεύθυνος , γιατί έσπρωξε , χειραγώγησε και κατεύθυνε άτομα , δέν τους έκανε και ο ίδιος την μτχ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Άκη καλησπέρα, λυπάμαι πραγματικά για την εξέλιξη του περιστατικού σου. Οτι και να πει κανείς ειναι λίγο. Επικεντρώσου τώρα στο τι θα αξιώσεις απο τον κλινική, που εννοείτε δεν ειναι τίποτα παραπάνω απο τα χρήματα σου πίσω, διότι:

είχες ελάχιστη φύτρωση
τεράστιο σοκλος με αποτέλεσμα να χάσεις μαμά μαλλιά
αναλώθηκε τραγικά μέγαλο μέρος της δότριας με κάκιστη διαχείριση.

Παρόλα αυτά, έχεις το περιθώριο να αντιδράσεις με σωστές επιλογές απο εδώ και πέρα, μακριά απο Ελληνικούς τεκέδες εννοείτε. Για 1 χρόνο δεν ακουμπάς το κεφάλι, και σκέψου το ενδεχόμενο έναρξης θεραπείας μπαρούτι για 6-12 μήνες με regain και proscar. Θα τοποθετηθώ και εκτενέστερα τις επόμενες μέρες λόγω έλλειψης χρόνου.

Τα λέγαμε αλλά κανείς δεν άκουγε. Μια αποτυχία του Β... δεν σημαίνει καταδίκη της κλινικής αυτής, όλοι έχουν δικαίωμα για λάθη. Αρκεί να υπάρχουν πραγματικά αποτελέσματα. Στο δικό μας φόρουμ όλα μα όλα ειναι μαγειρεμένα περίτεχνα. Μόνο ο andy δείχνει να έχει κάτι αξιόλογο και με σχετικά τίμια παρουσίαση. Όλοι οι άλλοι.. απλά πανέξυπνες φωτο με ειδικές γωνίες, σκιάσεις, αποστάσεις και hairstyles. Και μερικοί όπως ο Δημήτρης, και στο λεω στα ίσια φίλε μου Δημήτρη, δεν ειναι αποτέλεσμα μιας επέμβασης με την καμία, αλλά 2 συνεδριών και μεταχρονολογημένα περιστατικά. Παγκοσμίως με τόσα λίγα grafts κανείς δεν έχει καλύψει τέτοια επίπεδα nw με τόσα λίγα grafts, και τόση μεγάλη πυκνότητα. Το κατάφερε ο δικός μας ο Ελληναράς Β... εύγε. Κουτόχορτο έφαγε μπόλικο το φόρουμ, ξυπνάτε τώρα. Δημήτρη, είσαι πανέξυπνος και επαγγελματίας, πραος και διπλωμάτης, όμως μην αρνείσαι το ρόλο που παίζεις εδώ. Διαρκώς δικαιολογείς τον γιατρό για τα πάντα, τρελή υπεράσπιση, απίστευτη συνηγορία και διαρκώς αλωνίζεις στα ποστ νεων ατόμων που θέλουν να κανουν επεμβαση για να τους οδηγήσεις εκει που θελεις. Δεν ειναι κακό, ακόμη και πλάγια να το κάνεις, δεν σε κατηγορώ για αυτό, κακό ειναι που θες με πείσεις τον κόσμο πως ο Β ειναι ο Χασον της Ελλάδας, και που τα παιδιά εδώ νομίζουν πως με 2000 μοσχέυματα θα γίνουν απο nw 3-4 στουπί και χωρίς θεραπεία.

Η ωμή αλήθεια? 3500 θες και βάλε στο nw3 για να στρώσεις και θεραπεία παράλληλα, όπως εγώ. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει πιο αληθινό απο αυτό και το ξέρουν όλοι. Περισσότερα αύριο, αλλά ας μην το καταντήσουμε καρναβάλι και ας μην ρίξουμε το επίπεδο μας άλλο. Κανείς δεν θέλει αποτυχίες στα παιδιά, κανείς, ειναι τραγικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.

Tol πραγματικά με εκπλήσσεις! Εκφράζεις με απόλυτο τρόπο μια θέση ενώ αγνοείς σημαντικά περιστατικά (όπως την κόντρα του Stripar με τον Dance για τον ίδιο ακριβώς λόγο που κοντράρεται με τον Δημήτρη σήμερα) τα οποία καταρρίπτουν αυτή τη θέση σου. Εδώ κάνουμε αμάν να σταματήσουμε την ανούσια κόντρα Ελλάδας-εξωτερικού και εσύ ρίχνεις λάδι στη φωτιά ενώ παράλληλα διακηρύσσεις την μετριοπάθεια.

Όλες οι τοποθετήσεις (σκληρές είναι η αλήθεια), δεν είναι λάσπη, είναι κριτική βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Αλλιώς θα το είχα σταματήσει. Αν θες να τοποθετηθείς, μίλησέ μας για την "ταμπακιέρα". Το ότι ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του είναι το προφανές, τελεία και παύλα. Εδώ συζητάμε όμως για κάτι άλλο και δεν εννοώ για το αν ο Δημήτρης είναι βαλτός ή όχι. Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μιλώ για όλα τα άλλα τα οποία και εγώ και άλλοι, και τώρα και πριν, έχουμε εκφράσει επανειλημμένα. Το ότι ο Δημήτρης έχει ήθος, ευγένεια και μετριοπάθεια το εκτιμώ αλλά μου είναι αδιάφορο για την παρούσα συζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Καποιοι εδώ μέσα προφανώς δεν έχουν καταλάβει το νόημα της συγκεκριμένης αντιπαράθεσης, η όλη συζήτηση γίνεται γιατί ο Δημήτρης μέσα απο την όλη συμπεριφορα του η οποία είναι ευγενική διπλωματική και τα λοιπα σχεδόν ποτε δεν έχει πάρει θέση κατα της κλινικής για τα οποία αποτυχημένα περιστατικά της Κάι τα σφάλματα σε διάφορες διαδικασίες μιας μμ,το θεωρεις φυσικο εσύ αυτό?

..αυτό απο μονο του εμπεριέχει μια ύποπτη συμπεριφορα και οποίος δε το βλέπει η εθελοτυφλει η δε παρακολουθεί το φόρουμ, αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι είναι ενοχος..

..ο δε dance μιας και τον ανεφερες έχει δηλώσει πως συνεργάζεται με την κλινική, και καλά κανει, και έπειτα η όλη του συμπεριφορά κρίνοντας μμ είναι ίδια ανεξαρτήτως κλινικής,θα πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη πράγμα που ο Δημήτρης δεν κανει ποτε για τον βεκρη.

..tol εχεις καταλάβει λάθος,κάποια παλαιά μέλη που ανεφερες μεταξύ αυτών και εγώ, που δεν ανεφερες ,δεν γράφουμε οτι γράφουμε για να στείλουμε τα μέλη στο εξωτερικο,αλλά για να υπερτονισουμε τα κακώς κειμενα των ελληνικών κλινικών τα οποία είναι αμετρητα και κατά συνέπεια να γλυτώσουν πολλά κεφάλια απο του χαρου τα δοντια..

εν κατακλείδι θεωρώ οτι η συμπεριφορα του Δημήτρη κατα την δική μου άποψη είναι άκρως ύποπτη και δικιά μου γνώμη είναι πως όντως έχει συνεργασια με την κλινική, όταν δεν βλέπεις τα τραγικά λάθη που κανει η κλινική η στραβός είσαι η θες να σπρωξεις ,βέβαια εγώ δεν είμαι αντίθετος αν κάποιο μέλος δουλεύει για κάποια κλινική,και πολύ καλά κάνει αλλά πρεπει να το γνωρίζουμε,όπως και να χει αποδεδειγμένα δεν ειναι αντικειμενικος, αφου βλέπει στραβες hairline για ισιες,όταν βλέπει αφυσικες hairline για φυσικες,όταν βλέπει να αποψιλωνονται δοτριες που μελλοντικά σε καποιους θα σκασουν ,στους τυχερους μελλοντικά,στους άτυχους όπως ο ακης έσκασε αμέσως ,απέκτησε ενα ωραιότατο τετράγωνο εξαιτίας του ερασιτεχνισμου της κλινικης
Πραγματικα, αν ημουν στη θεση του Δημητρη (για τον οποιο, χωρις να τον ξερω, εχω σχηματισει εξαιρετικη εντυπωση για το ηθος, την ευγενεια και τη μετριοπαθεια του), θα ενιωθα εντελως απογοητευμενος απο την παραλογη επιθεση (κατα ριπας) που υφισταται το τελευταιο 24ωρο.

Ειλικρινα λυπαμαι που παλια και εμπειρα μελη (stripar, naruto) εχουν βαλθει να εξοντωσουν ενα ενεργο μελος και να κατευθυνουν τους υπολοιπους χρηστες του site εκει που επιδιωκουν.
Για να γινω πιο σαφης, βρηκαν την ευκαιρια να εξαπολυσουν επιθεση κατα των ελληνικων κλινικων και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.

Και τους ρωτω ευθεως (εγω που εχοντας κανει σχεδον 3 επεμβασεις στη dhi και εχω δηλωσει επανειλημμενα μολις 60-70% ευχαριστημενος) γιατι θεωρουν ηθικο αυτουργο το Δημητρη για την περιπτωση του Ακη και οχι τον dance για την περιπτωση του Μπουκλα; Γιατι απαιτουν απο τον Δημητρη να βαλει υπογραφη με κεφαλαια γραμματα: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΤΡΙΑ και δεν απαιτουν απο την κλινικη του Γεωργιου να γραφει με κεφαλαια γραμματα: Ο DANCE ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΝΑ;
/QUOTE]

nine

Active Member
Η ωμή αλήθεια? 3500 θες και βάλε στο nw3 για να στρώσεις και θεραπεία παράλληλα, όπως εγώ. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει πιο αληθινό απο αυτό και το ξέρουν όλοι. Περισσότερα αύριο, αλλά ας μην το καταντήσουμε καρναβάλι και ας μην ρίξουμε το επίπεδο μας άλλο. Κανείς δεν θέλει αποτυχίες στα παιδιά, κανείς, ειναι τραγικό.

Σε αυτο με την θεραπεια συμφωνω και εγω. Εδω "μεγαλοι" γιατροι του εξωτερικου (οχι κυπρο) τα καλα αποτελεσματα που ποσταρουν ειναι με φινα σε μμ.

koumparos

Well-Known Member
Δεν ειναι απολυτο φιλε nine.O cvial ουτε καν μινοξ δεν χρησιμοποιησε και η φυτρωση στην πρωτη του μμ ηταν πολυ υψηλη και η δευτερη φενεται να ξεκινησε πολυ καλα παλι απουσιας φαρμακευτικης βοηθειας.Υπαρχουν συγκερκριμενοι λογοι που οι μεγαλογιατροι σε καποια περιστατικα σε πιεζουν για φινα που πιστευω οτι τους γνωριζεις.

nine

Active Member
Λεω για καποια αποτελεσματα σε βιντεκια που εχω δει με διαχυτη norwood 2-3 σε γυρνανε σε norwood 0 με χαμηλη hairline γεματους κροταφους και δεν υπαρχει καμια αραιωση μεσαια και πισω ζωνη. Ειναι πολλοι οι γιατροι που προτεινουν την φινα μετα την μμ χωρις να το κρυβουν.

Stripar

Established Member
@koumparos όντως δέν είναι απόλυτο
O Cvial είναι 50ντάρης ο άνθρωπος με ανύπαρκτη τριχόπτωση , ότι ήταν να χάσει το έχασε , ΤΙ να την κάνει την Fina?

Οι μεγαλογιατροί ΠΛΕΟΝ δεν προτείνουν κάν την χρήση Minox μετά απο μτχ

Μήν κοιτάς που εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί "όταν άλλοι επιστρέφουν αυτοί πάνε"

εν κατακλείδι θεωρώ οτι η συμπεριφορα του Δημήτρη κατα την δική μου άποψη είναι άκρως ύποπτη και δικιά μου γνώμη είναι πως όντως έχει συνεργασια με την κλινική,

Την μτχ του την χρησιμοποίησαν απο του Βεκρή σάν Case Study για να "μπούνε" στο Forum και να πάρουν πελατάκια!.
Τα αθώα μέλη περίμεναν ότι με 2000 euro θα του έμοιαζαν και ψάρωσαν...

έλα μου ντέ που με κάποιες περίεργες φωτός και περίεργα Styling υπερτόνιζε και κολάκευε το αποτέλεσμά του , και έπεσαν στην λούμπα αρκετοί!...
(το άν είναι μεταχρονολογημένο περιστατικό ή άν είναι αποτέλεσμα μίας ή δύο μτχ το αφήνω ασχολίαστο)

Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν απανταχού παρών σε όλα τα καινούργια νήματα μελών , δίνοντας συμβουλές , παροτρύνοντας ,
κάνοντας π.μ fishing , πουλώντας τον ευατό του σαν ένα επιτυχημένο περιστατικό , δίνoνταs αριθμό grafts σε μέλη κ.α

Κοιτώντας δηλ. πού στηρίχτηκε ο ΝΕΟΣ έρμος λαός του Forum:
όταν δεν βλέπεις τα τραγικά λάθη που κανει η κλινική η στραβός είσαι η θες να σπρωξεις αφου βλέπει στραβες hairline για ισιες,όταν βλέπει αφυσικες hairline για φυσικες,όταν βλέπει να αποψιλωνονται δοτριες που μελλοντικά σε καποιους θα σκασουν ,στους τυχερους μελλοντικά,στους άτυχους όπως ο ακης έσκασε αμέσως ,απέκτησε ενα ωραιότατο τετράγωνο εξαιτίας του ερασιτεχνισμου της κλινικης

Απλά...TRAGIC!!!

bruno1989

Active Member
Επίσης απλά γιατί βλέπω να κατηγορούμε εγώ σε λίγο απλά θα θυμίσω ότι έκανα ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛιΝΙΚΗ μμ άρα δεν υπάρχει θέμα πολέμου έναντι στην κλινική από την οποία δεν εχω κακή εμπειρία όσον αφορά το αποτέλεσμα μου πέρα από λάθη όπως η διαχείρηση δότριας κτλ
Απλά μπορεί να έτυχε σε μένα.
Αυτό που θέλω είναι οι νέοι υποψήφιοι να μην επηρεάζονται από άτομα που κάνουν marketing για την οποία κλινική και να επιλέξουν Συνηδητα και οχι με γνώμωνα το κεφάλι κάποιου που δεν ξέρει μετά από πόσες μμ έγινε έτσι

P70

Active Member
Εχει γινει εναν κακος χαμος εδω...
Αν εχω καταλαβει σωστα, το προβλημα δεν ειναι οτι π.χ ο Δημητρης μπορει να προωθει τον Βεκρη, αλλα οτι το κανει «υποχθονια και στα μουλωχτα».
Γενικα οντως ο Δημητρης ειναι ηρεμος ανθρωπος, πραος, συζητήσιμος. Βγηκαμε να τα πουμε οταν ηρθε αθηνα και γνωριστηκαμε απο κοντα, οπου και η πρωτη μου ερωτηση ηταν: «πως την παλευεις να ανεβαζεις φωτο και να ασχολεισαι ακομα, οταν γινεται πυρηνικός πολεμος απο κατω, στα σχολια;» και εκει μαλλον φτανουμε στο θεμα μας, οτι εδω,γενικα σαν κοινοτητα, ειναι εχθρικη, καχυποπτη και πολλες φορες αποτομη.
Αμφιβαλει καποιος οτι πολλοι κανουν Μ.Μ. είτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο και δεν τα ανεβαζουν; Ή τα ανεβαζουν και μετα απο λιγο φευγουν γιατι δεν το αντεχουν αυτο που γινεται; (ο λογος που ακομα δεν εχω κανει παρουσιαση, αλλα θα κανω σε κανα μηνα λογικα, ο λογος που ο αλλος ο Δημητρης εκανε στον Β. και μετα απο 10 μερες παρουσιαση -)
Θεωρω οτι η αληθεια παντα ειναι καπου στην μεση. Καλα κανουμε μεν σαν forum να ειμαστε προσεκτικοι και να προσπαθουμε για το καλυτερο για υποψηφιους σε Μ.Μ, να αποφευγονται οι απατες και οι ψευτικες ελπιδες ΑΛΛΑ....

ΝΑΙ το αποτελεσμα του Δημητρη επαιξε ρολο για να αποφασισω να παω Βεκρη
ΝΑΙ το οικονομικο επαιξε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο για να διαλεξω να παω εκει
ΝΑΙ το οτι ημουν περιπτωση σχετικα απλη, χωρις πολλες απαιτησεις σε γκραφτ αλλα με κινδυνο σοκ λος, με εκανε να μην κυνηγησω τις ακριβες κλινικες

ΟΜΩΣ....

ΔΕΝ μου ειπε κανεις να παω εκει και μονο εκει, ο καθενας λεει την γνωμη του και καποιοι ισως το παλευουν παραπανω να σε παρουν στην κλινικη της αρεσκιας τους, που ουσιαστικα υποστηριζουν
ΔΕΝ ειμαι 15 χρονων, μπορω να ζυγισω τα + και τα - απο ολα οσα βλεπω εδω, ασχετως τι μου λεει ο καθενας
ΔΕΝ θα πηγαινα καπου, οπου ζητουν φινα για αποτελεσματα
ΔΕΝ εχω να δωσω 8 και 10 χιλιαρικα για επεμβαση
ΔΕΝ με κοφτει αν θα εχω μαλλια στα 50 για να σκεφτομαι αλλες επεμβασεις (οχι οτι δικαιολογω τον Β. σε αυτο, ειναι πραγματικα απαραδεκτος και το λεω και εγω)

Για εμενα το θεμα ειναι να ξερουμε καθαρα αν ενα μελος της κοινοτητας, δεν ειναι ειλικρινες μαζι μας (αν θελει να δουλευει για την οποιαδηποτε κλινικη δεκτο, απλα πες το χυμα για να το συνυπολογιζουμε στην αποφαση μας)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Εχει γινει εναν κακος χαμος εδω...
Αν εχω καταλαβει σωστα, το προβλημα δεν ειναι οτι π.χ ο Δημητρης μπορει να προωθει τον Βεκρη, αλλα οτι το κανει «υποχθονια και στα μουλωχτα».

αυτο ακριβως,

Για εμενα το θεμα ειναι να ξερουμε καθαρα αν ενα μελος της κοινοτητας, δεν ειναι ειλικρινες μαζι μας (αν θελει να δουλευει για την οποιαδηποτε κλινικη δεκτο, απλα πες το χυμα για να το συνυπολογιζουμε στην αποφαση μας)

συμφωνω και επαυξανω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η πιο ουσιαστική τοποθέτηση είναι αυτή του Αεράτου. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι στην περίπτωση του Ακη (μιας και εδώ είναι το νήμα του μην το ξεχνάμε), όταν έχουν γίνει τραγικά λάθη από την κλινική η πρώτη κουβέντα του Δημήτρη ήταν ευθυγραμμισμένη με την άποψη της κλινικης για τα "λάδια". Ακόμα και καλοπροαίρετα να το δούμε το θέμα (εγώ έτσι το βλέπω) αισθάνομαι ότι υποτιμάμε την νοημοσύνη μας.

Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι βαλτός ή όχι, αυτό έχει λίγη πρακτική σημασία. Με ενδιαφέρουν αυτά που γράφει και κρίνω τις δημόσιες απόψεις του. Με αυτές έχω πρόβλημα και δεν θέλω αυτές οι απόψεις να συνδυαστούν από τα νέα μέλη με το καλό αποτέλεσμα του έτσι ώστε να εξαχθούν τα λάθος συμπεράσματα. Προφανώς όλοι μας είμαστε ενήλικοι και έχουμε την ευθύνη των πράξεων μας, αλλά και από την άλλη είναι καθήκον μας εδώ στο φόρουμ να υπερτονίζουμε "άστοχες" τοποθετήσεις με το ίδιο σκεπτικό που η πολιτεία έχει υποχρεώσει τις καπνοβιομηχανίες να αναγράφουν ευκρινώς στα πακέτα τσιγάρων την ένδειξη "το κάπνισμα σκοτώνει" παρόλο που είναι γνωστό τοις πάσι.

RENGAR

Member
Meta aposo edw diavasei edw mesa dn ksereis pleon ti na pistepseis Kai poion. Kai poia kliniki pas na kaneis se Mia kliniki. Kai meta kseneroneis me ola afta pou akous Kai to an prpei I oxi me
Liga logia. Kaneis dn prpei na kanei elada. Vale 1000 evro 2000 akoma Kai pas tourkia db ksero pleon an afto to sait boithai I oxi

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
RENGAR, αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Το "κανείς δεν πρέπει να πρέπει να κάνει Ελλάδα" δεν προκύπτει από αυτή την συζήτηση, είναι μια γενικότερη κουβέντα που γίνεται σε άλλο thread.

RENGAR

Member
RENGAR, αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Το "κανείς δεν πρέπει να πρέπει να κάνει Ελλάδα" δεν προκύπτει από αυτή την συζήτηση, είναι μια γενικότερη κουβέντα που γίνεται σε άλλο thread.
Eimai apo kinito Kai dn Exo elinikous xaraktires sto kinito gt to Exo pare apo ameriki. Giafto grafo greeklish. Pantos ego me ola afta pou Exo diavasei. O enas katigori tn alon. O enas lei afto gia tn Mia kliniki o alos gia tn Ali mono disfimisi ginetai gia oles Kai dn tou paei kaneis I kardia na paei se kamia isos esi na mn exetai adiko Me tosa asxima apotelesmata apo to kathe Mia. Idika afto me tn bekri stn teleftea periptosei me ksenerose gt eixa skopo na pao Eki alla episis. Oti kanei opoios thelei mm Eki mesa. To theoro tragiko I kathe nosileftria. Oxi oti exoune na kanoune me to kefali s Elpizo na alaksoune stratigiki Kai mialo gt tha Kane gia klisimo

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και τι να κανουμε ρε rengar να τα βλεπουμε ολα ροδινα? Και αν μπερδευεσαι και εχεις απογοητευτει κατσε διαβασε ολα τα νηματα μεταμοσχευσεων να δεις τι παιζει. Δεν φτανει που πλεον υπαρχουν τα μεσα δικτυωσεις και μπορουμε ευκολα να μην πιαστουμε κοροιδα καθεσε και σκας κιολας.
Σκεψου να μην υπηρχε το φορουμ τι θα εκανες δηλαδη? Με το πρωτο τυχαιο γιατρο θα πηγαινες?
Εγω οταν ψαχνομουν δεν γνωριζα καν το φορουμ,λιγο πριν κλεισω με την bergakord το ανακαλυψα ενω ειχα παει και μιλησει με καποιυς γιατρους απο θεσνικη και αθηνα. Τοτε ουτε βεκρη ηξερα ουτε dhi καλα καλα.

RENGAR

Member
File
Και τι να κανουμε ρε rengar να τα βλεπουμε ολα ροδινα? Και αν μπερδευεσαι και εχεις απογοητευτει κατσε διαβασε ολα τα νηματα μεταμοσχευσεων να δεις τι παιζει. Δεν φτανει που πλεον υπαρχουν τα μεσα δικτυωσεις και μπορουμε ευκολα να μην πιαστουμε κοροιδα καθεσε και σκας κιολας.
Σκεψου να μην υπηρχε το φορουμ τι θα εκανες δηλαδη? Με το πρωτο τυχαιο γιατρο θα πηγαινες?
Εγω οταν ψαχνομουν δεν γνωριζα καν το φορουμ,λιγο πριν κλεισω με την bergakord το ανακαλυψα ενω ειχα παει και μιλησει με καποιυς γιατρους απο θεσνικη και αθηνα. Τοτε ουτε βεκρη ηξερα ουτε dhi καλα καλα.
file ego dn katigoro kanenan apo esas. Kai sti teliki olo afto pou ginetai edw mesa isos ginetai Kai gia kalo. Na arxisi o bekris Kai o kathe bekris. Mazh me olous tous alous na. Foresoune gantakia Kai na poiasoune I idoi to nisteri mbas Kai. Bgaloune apo ti laspi to onoma pou pane na xrisoune Kai oxi na vazoune tn kathe sara Kai mara na vazh malia aparadekto. Kai file Exo diavasei polla nimata sxedon ola. Eida kala apotelesmata. Kai me afto to skeptiko pigena pros Eki alla
Me ola afta pou diavazo se afto to dn ksero ti na pistepso poia ti einai alithia I oxi. An einai apo 1 I apo 2. An einai apo photizmo. Kai ta kanei poio bam I oxi. DiavaZeis tosa polla pou mberdevesai sigoura to sait exei boithisi polu. Se polla Kai elpizo na bgh ena aspro fws se olo afto

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και να φανταστεις τοτε σαν ασχετος πανω κατω ηξερα το ρισκο της αποτυχιας στην τοτε ελληνικες κλινικες αλλα θα το τολμουσα γιατι δεν ειχα αλλες επιλογες και απο εξωτερικο ημουν ασχετος και απο κυπρο.

Μπλουζα