Λοιπόν σχετικά με την συνάντηση που είχα στον Βέκρη.
Γράφω ακριβώς τι μου είπαν και θα το μεταφέρω και στο νήμα μου
Όσον αφορά την δότρια μου ,μου είπε η κοπέλα πως είναι καταπληκτική και βγάζει άνετα 3 μεταμοσχεύσεις.
Ρώτησα πολλές φορές για το πόσα graft έχω ,η απάντηση πάντα η ίδια ,δεν χρειάζεται να με απασχολεί αφού βγάζω άνετα 3 μεταμοσχεύσεις.
Μου είπε πως θα έχω πολύ καλό αποτέλεσμα με μία συνεδρία και πως θα μπουν σίγουρα 2000 με 2500 συνολικά σε όλο το κεφάλι.Λέω πως αν κάνω μεταμόσχευση θα ήθελα να μπουν όλα μπροστά και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να φύγω με αυτό το κρόουν.
Απαντάω εγώ πως δεν θέλω να μπουν καθόλου πίσω αφού επέμενα πως η δότρια μου δεν είναι ικανή να καλύψει και την πιθανή μελλοντική εξέλιξη σε νόργουντ 6 και πως αν μπουν μερικά πίσω πιο πολύ κακό θα κάνουν λόγω shockloss παρά καλό.Η απάντηση ήταν πως ότι πέσει θα έπεφτε έτσι και αλλιώς σύντομα και τα υπόλοιπα θα επανέλθουν.
Και εκεί πετάω εγώ πως έχω δει περιπτώσεις εδώ στο φόρουμ που δεν επανήλθαν.Και τσουπ μου πετάει στο καπάκι για τον Ακη λες.Κυρίως ναι της απαντάω και μου είπε πως ο Ακής πάει πολύ καλά και πως όλα αυτά είναι στο μυαλό του επειδή έχει αγχωθεί.Διαφωνήσαμε αλλά προφανώς δεν υπήρχε λόγος να το συνεχίσω οπότε της είπα πως απ την στιγμή που δεν τον έχω δει από κοντά μπορεί να ξεγελούν οι φωτογραφίες.
Ρώτησα για την δότρια γιατί παίρνουν από το γνωστό τετράγωνο και πέταξα πως εγώ σε κορυφαίους γιατρούς (είπα 2-3 ονόματα lorenzo,koray και feriduni νομίζω) δεν έχω δει ποτέ τέτοια διαχείριση και η απάντηση ήταν πως δεν παίρνουν μόνο από κει αλλά από όσο εύρος θέλει ο καθένας.Δεν φαίνεται κάτι έτσι και αλλιώς αλλά όποιος θέλει τους λέει από που να πάρουν.Εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό ο andy που είχε πεί να πάρουν και από πιο πλάγια αλλά δεν.Το κορυφαίο ήταν που μου είπε πως και αυτοί κατατάσσονται στις κορυφαίες κλινικές (δεν θυμάμαι αν είναι της ευρώπης ή του κόσμου) και έχουν βραβευθεί γιαυτό.Δεν το σχολίασα φυσικά.
Η κουβέντα συνεχίστηκε για το πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος prp και πως πρέπει να κάνω θεραπεία αλλά και το πόσο αποτελεσματική είναι στο shock loss που είχα αναφέρει προηγουμένως.Απάντησα πως δεν έχω δει πότε ούτε έναν που να πήρε κάτι από το prp και μου είπε πως αυτό συμβαίνει επειδή κάνουν μια φορά και το παρατάνε ,ενώ πρέπει να κάνεις συνέχεια.Μου είπε πως και ο ίδιος ο Βέκρης έκανε prp αλλά το σταμάτησε λόγω κάποιου δερματικού προβλήματος που παρουσίασε.
Στη συνέχεια μου είπε για την μινοξυδίλη πως πρέπει να την αρχίσω την 10η ημέρα από την μεταμόσχευση και να την συνεχίσω υποχρεωτικά για 12 μήνες τουλάχιστον αλλά καλό είναι να μην την σταματήσω ποτέ.Μου έκανε εντύπωση η τόσο έντονη προτροπή για την μινοξ και μου είπε μάλιστα πως ο Βέκρης χρησιμοποιεί μινοξ σερί 18 χρόνια τώρα (ή 16 ,αλλά νομίζω 18).
Ρώτησα πια είναι η τιμή και αν κόψουν κάτι αν την παρουσιάσω εδώ και μου είπε πως είναι 3000 και δεν κόβουν κάτι.Δεν έχουν πει σε κανένα να κάνει παρουσίαση εδώ και όποιος το κάνει είναι γιατί έχει μείνει ευχαριστημένος.Εκεί είναι που μου πέταξε πως εκείνη την ώρα γίνονταν 8 μεταμοσχεύσεις και άλλες 2 στην Κύπρο.
Αυτά
Μια εβδομάδα μετά μετά με πήραν τηλέφωνο αν το σκέφτηκα.Και τους είπα πως θα τους πάρω εγώ κάποια στιγμή για να μην με παίρνουν συνέχεια.
Κάτι που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά επειδή περίμενα στην αίθουσα υποδοχής πολύ ώρα είδα διάφορα φυλλάδια και πινακίδες στους τοίχους πέρα από hair clinic να λέει derma clinin ,dental clinic κλπ.
Δηλαδή πρέπει να είναι πολυκλινική.
Πριν μερικές μέρες μου ήρθε και ένα mail (είχα συμπληρώσει τα στοιχεία μου σε μια σελίδα που μου χαν δώσει) για προσφορά για μπότοξ ,που παραπέμπει
ΕΔΩ. (CVIAL αν δεν επιτρέπεται το λινκ πες μου να το βγάλω)
Δηλαδή γίνονται τα πάντα βάζεις βυζιά ,κάνεις σφράγισμα, καταρράχτη ,πρόγραμμα διατροφής ,θεραπεία για την σύφιλη...
Η απορία μου σε όσους έχουν κάνει εκεί μμ είναι πόσο μεγάλη είναι η κλινική ώστε να γίνονται 8 περιστατικά και να υπάρχουν και όλα αυτά που αναφέρονται στην σελίδα τους;
Εγώ στην ουσία στην μπήκα σε ένα διαμορφωμένο διαμέρισμα και είδα μόνο τον χώρο της υποδοχής και το γραφείο την κοπέλας οπότε δεν μπορώ να έχω την αίσθηση του χώρου