Ειναι συκοφαντιες και φαντασιώσεις σου αυτα που γραφεις και δεν θα ασχοληθω, συγνωμη.
....
Γιατρε συγνωμη κιολας..κανετε μονο μια επεμβαση σχεδον σε καθε ασθενη σας ο οποιος δε λαμβανει φιναστεριδη..αλλα παραλειπετε να αναφερετε οτι τον υποχρεωνετε να πληρωσει και τη θεραπεια λειζερ...
Επιτυχημενα αποτελεσματα ναι εχετε..εμπειρια μεγαλη ως τριτης γενιας γιατρος σιγουρα εχετε...θα δεχτω οτι εχετε και ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τεχνικους βοηθους..αλλα οχι μονο επιμενετε να μη φανερωνετε τα κοστη των επεμβασεων σας, αποκρυπτετε κιολας με τα γραφομενα σας οτι η επεμβαση σε εσας επιβαρυνετε οικονομικα με τη χρησιμοποιηση του καπελου διοδιων του εγκεκριμενου απ το fda...να τα λεμε ολα, μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας!
Συγγνωμη...απευθυνομαι σε ολα τα μελη που συμμετεχουν στη συζητηση και ιδιαιτερα στο γιατρο κ. Αναστασακη.
Παρακαλω πολυ να σχολιασετε την απαντηση που εδωσε στο φιλο Χριστοφορο.
Συγγνωμη, αλλά το προσωπικο μου ηθος και η διαπαιδαγωγηση που εχω λαβει, δεν μου επιτρεπουν να αφησω ασχολιαστη αυτη την απαντηση/συμπεριφορα.
Και ενταξει...ο γιατρος απευθυνθηκε τοσο απαξιωτικα σε ενα μελος που μπορει να μην εχει γνωσεις μμ, μπορει πολλες φορες να γραφει τις δικες του ιστοριες, αλλά που, τουλαχιστον, εχει ευγενεια και αγαθοτητα.
Ο Χριστοφορος, λοιπον, εκανε πραγματικα ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ που αφορα τη δαπανηρη θεραπεια που πολλες φορες συνοδευει τα αποτελεσματα του κ. Αναστασακη, το λέιζερ.
Ο ιδιος ο κ. Αναστασακης σε πολλα επισημα περιστατικα αναφερει τη συμπληρωματικη θεραπεια με λέιζερ.
Επομενως, ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ επισημανε ο φιλος Χριστοφορος οτι, οταν ο γιατρος ΟΡΘΑ επισημανε τη χρηση φιναστεριδης σε κορυφαιους γιατρους, θα επρεπε, για να ειναι δικαιος/αντικειμενικος, να αναφερει οτι ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΜΜ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΖΕΡ.
Αντι, λοιπον, ο γιατρος να παραδεχθει και να αποδεχθει την ΟΡΘΟΤΑΤΗ παρατηρηση του μελους, τι εκανε;
Απαντησε απαξιωτικα, με ειρωνικο υφος, με τουπε χιλιων καρδιναλιων.
Ε, οχι...σε μενα προσωπικα...στην αισθητικη μου...αυτη η συμπεριφορα, αυτο το υφος δεν ταιριαζουν. Ειναι επικριτεο και πρεπει, επιτελους, να ζητηθει μια συγγνωμη, να μαθουμε να απευθυνομαστε με ευγενεια και οχι σνομπ και ελλειψη σεβασμου στο συνομιλητη μας.
ΥΓ Ειδικα ο καημενος ο Χριστοφορος πολλες φορες εχει εκθειασει το γιατρο και αυτος ως ενδειξη σεβασμου του απαντα με τετοιο υφος!!! Τα συμπερασματα δικα σας.