Στη σελίδα
https://www.anastasakishairclinic.gr/kostos-metamosxeusis-mallion/
μπορείτε να διαβάσετε για τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος μίας μεταμόσχευσης μαλλιών.
Στην κλινική μας, οι τιμές ξεκινούν απο 1900€ net για την FUE και από 2400€ για την FUT.
Κι επειδή ο αριθμός των τριχοθυλακίων είναι ΕΝΑΣ από τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος, λειτουργούμε ετσι ώστε το κόστος ανα τριχοθυλάκιο να αντανακλά όλους τους παράγοντες που συντελούν στο συνολικό κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Στις επεμβάσεις που χρησιμοποιούμε την τεχνική FUT, το κόστος ανά τριχοθυλάκιο κυμαίνεται μεταξύ 2,4€ - 2,2€ λαμβάνοντας υπόψη ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τριχοθυλακίων το κόστος βαίνει μειούμενο.
Στις επεμβάσεις που χρησιμοποιούμε την τεχνική FUE, το κόστος ανα τριχοθυλάκιο κυμαίνεται από 2,7€ έως 2,45€ το τριχοθυλάκιο λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των τριχοθυλακίων σε συνδυασμό με τον αριθμό των ημερών του χειρουργείου (1-2 ημέρες).
Σε περιστατικά που χρησιμοποιούμε συνδυαστικά και τις 2 τεχνικές λήψης τριχοθυλακίων, σε body FUE, σε μεταμοσχεύσεις γενιων, φρυδιων κ.λπ., καθώς και σε περιστατικά επιδιόρθωσης παλαιότερης μεταμόσχευσης μαλλιών το κόστος προσδιορίζεται συνδυαστικά μεν με τα παραπάνω εύρη τιμών πάντα όμως εξατομικευμένα λόγω της επεμβατικής ιδιαιτερότητας αυτών των περιστατικών.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Εχω διάβασει όλα τα σχόλια παραπάνω, τις συγκρισεις με συναδελφους, το τι θεωρει ο καθενας οτι αξιζω ή δικαιούμαι να χρεωνω κτλ.
Πραγματικά στναχωρηθηκα πολυ από αυτες τις συμπεριφορες αλλα δεν ειναι οτι επεσα και απο τα συννεφα.
Ελπίζω θυμαστε οτι δεν ζητησα κανεναν σας για ασθενή, ουτε σας πουλησα ποτε κάτι.
Προσωπικα εχω προσφερει πολυ χρονο εδω μέσα.
Ελπίζω να βοηθησα κάποιους μέχρι τωρα.
Αλλα καταλαβα πως αυτο ακριβως ειναι το λαθος....
Βλεπω οτι ο τιμοκαταλογος ειναι απαραιτητος προκειμενου να μην συνεχιστει η κατασταση αυτη που καταστρεφεται το νημα του παιδιού.
Η εμπορικη μου πολιτικη ειναι οτι η9 όποια προσφορα τιμής στην ΜΕΤ να δινεται μονο από κοντα, κατοπιν ιατρικης επισκεψης και προσωπικής εξετασης.
Αυτη τη στιγμή προφανως αναγκαζομαι από το BULLYING που δεχομαι να κανω κατι που ΔΙΑΦΩΝΩ.
Το κάνω ΜΟΝΟ λογω της ευγενειας του
@CVIAL και λογω του σεβασμου μου στην αποστολή που εχει αναλαβει να κανει το Ελληνικό φορουμ ισαξιο των ξενων.
Υποθετω τα μελη που προκαλεσαν αυτο να ικανοποιούνται με το οτι κνα κατι που διαφωνω.
Ειναι σιγουρα μια ...νική!
Αλλα οπως ειπα, το κάνω εκβιαστικά και εναντια στα πιστευω μου.
Αυτο ομως σταματαει σημερα.
Δεν δεχομαι να φερονται συγκεκριμένα μελη τοσο απαξιωτικα προς τους ασθενεις μου και εμενα και εγω να συνεχισω να προσφερω στο φορουμ το χρονο μου.
Δεν θέλω να αλλαξει κανενας, ειστε ολοι τελειοι, εχετε δικιο σε ολα οσα λετε για μενα και σιγουρα δεν με χρειαζεστε, ειδικα με αυτες τις τιμες που χρεωνω που πλεον τις ΞΕΡΕΤΕ!
Οπότε, εξαιτιας αυτων, εγω
αποσυρομαι ως ιατρος από το φορουμ σας.
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως οι γνωσεις των μελών αυτων και η εμπειρια τους θα υπερκαλύψει οποιαδηποτε απώλεια θα εχετε από την αποσυρση μου.
Στο μέλλον ΙΣΩΣ να γινονται μονον επισημες παρουσιασεις
χωρις σχολια απο εμενα, χωρις να μοιραζομαι κατι που μπορει να γνωριζω, χωρις να δινω κανενα πατημα για αυτες τις συμπεριφορες.
Δεν ξερω τι νομιζει ο καθενας στο φορουμ τι αξιζω να χρεωνω.
Αλλα ξερω τι δεν αξιζω να ανεχομαι.-
Να ευχαριστησω ολους αυτους που φερθηκαν κοσμια, σεβαστηκαν τον κοπο και τον χρονο μου και μου εδωσαν >από 500 likes σε τοσο μικρο διάστημα.
You are the true MVP!