Xristoforaz
Well-Known Member
Ναι αλλα δες το χαμογελο του Σωτηριου (να τον γραφεις με ολοκληρο το ονομα του αν θες διοτι υπαρχει κι ο τραγουδιστης ο συνεπωνυμος του, ο Στυλιανος!)Φιλοι μου, παταγωδης αποτυχια!!!
Πεντε τριχες αγερωχες ανεμιζουν στο κεφαλι του Σ. Ροκκου απο τις προηγουμενες μμ.
Να, γιατι επρεπε να ειχε παραμεινει στο forum ο κ. Αναστασακης. Ειμαι περιεργος να δω πώς θα σχολιαζε το τραγικο αποτελεσμα της μμ.
Το καλο ειναι οτι στο video ο κ. Αναστασακης κατηγορουσε τις κλινικες στις οποιες ειχε κανει τις προηγουμενες μμ ο κ. Ροκκος. Αραγε τωρα τι θα ελεγε για το δικο του διαφημιζομενο αποτελεσμα;
Βλεπεις φιλε Τολ τη διαφορα αυτοπεποιθησης του Σωτηριου Ροκκου απο τη δικη μου?
Εχω να βγω κατι αιωνες φωτογραφιες στο φεισμπουκ διοτι ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει με το θεμα της ανδρογενετικης αλωπεκιας!!!
Τον Σωτηριο ομως δεν τον απασχολει καθολου! Και ποζαρει και καπελο δε φοραει και ξυρισμενος γουλι δεν ειναι και χαμογελαει!
Σκεψου ποση ψυχολογια θα μου εδιναν οι γιατροι Βεκρης, Παπανικολαου αν με ειχαν προσεξει περισσοτερο!
Υστερογραφο: μεχρι και μια φιλη μου, η Νανα μου ζητησε στο σπιτι της να βγω φωτο μαζι της και να την ανεβασουμε στο φβ κανοντας την ταγκ αλλα αρνηθηκα! Τι να της εξηγησω? Οτι εχω κομπλεξ και δε θελω να φωτογραφιζομαι με το καπελο?
Τελευταία επεξεργασία: