Δεν πειράζει υπάρχουν και χειρότερα.
Εμένα μου έβγαινε στα 3.6€ τιμές (Λορέντζο σχεδόν) και έπεσε στα 2.5€ με κάποιες προϋποθέσεις.
Ειλικρινά απορώ και δεν έχω εξήγηση πως μπορεί να απορροφήσει αυτές τις τιμές εν Ελλάδι.
Κατα τα άλλα, φιλε vlafo, αν θυμαμαι καλα, κατηγορηθηκες, πριν λιγες μερες, απο την ιδια την κλινικη οτι εγραφες ανακριβειες για τις τιμες τους.
Θυμαμαι οτι "εξοργιστηκαν" που ανεφερες τιμες γυρω στα 2,5 ευρω ανα grafts.
Θυμαμαι οτι επεμεναν πως κάνεις λαθος και οτι εισαι ανενημερωτος.
Τελικα ειχαν απολυτο δικιο.
Εκανες λαθος, φιλε vlafo...δε χρεωνουν 2,5 ευρω, αλλά 3 ευρω το graft!!! Και μαλιστα με συνδυασμο FUT και FUE.
Αραγε με μονο FUE ποσο χρεωνουν; 3,3 ή 3,5 ευρω το graft;
Αντε, σε λιγο καιρο, οταν περασουμε και την κριση του κοροναϊου, τους ευχομαστε να φθασουν τα 4 ευρω...τιμες Λορεντζο...το αξιζουν!!!
Ο κ. Αναστασακης, πριν καποιους μηνες, μας ρωτουσε..."αν οι νοσηλευτριες στο super market του Βεκρη χρεωνουν 1,2 ευρω, εγω ποσο θα επρεπε να χρεωνω;"
Και επεμενε περιμενοντας μια απαντηση απο εμας.
Ε, λοιπον, αντιστρεφω την ερωτηση...και αν συνεχιζει να παρακολουθει το forum, θα τον παρακαλουσα να μας απαντησει....
"Αν ο κ. Μαρας χρεωνει 2,1 ευρω, ο κ. Ερντογαν 2,5 ευρω, ο ιδιος ο κ. Αναστασακης ποσο θα επρεπε να χρεωνει;"
Υπαρχει εστω και ιχνος λογικης να αμοιβεται παραπανω απο τους συγκεκριμενους; Δηλαδη θεωρει τον εαυτο του τοσο πολυ καλυτερο του κ. Μαρα που εχει την απαιτηση να παιρνει 1 ευρω παραπανω;
Περιμενουμε εναγωνιως την απαντηση. Ευχαριστουμε πολυ!