Τι κόστος αν επιτρέπεται;
Εχεις pm
Τι κόστος αν επιτρέπεται;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πηγαινε να σε δει ο τυρκαλας φιλε μου.Καλημέρα σας, είμαι 46 ετών από βόρεια Ελλάδα και έχω κάνει δύο μεταμοσχεύσεις με strip το 2003 και 2005 στη Θεσσαλονίκη με τα αποτελέσματα να είναι πολύ φτωχά. Πριν από 20 μέρες (9/7/2021) είχα διαδικτυακή συνάντηση μέσω viber με μία κοπέλα από την κλινική του κ Αναστασάκη, για να αποφύγουμε αρχικώς τη μετακίνηση στην Αθήνα λόγω απόστασης.
Η μισάωρη ενημέρωση ήταν αρκετά καλή, είδε τη λήπτρια περιοχή που είναι πολύ αραιή, καθώς και τη δότρια η οποία είναι πολύ πυκνή αν εξαιρέσουμε τις δύο λωρίδες λόγω strip σε νεαρή ηλικία (τότε ήμουν 28 με 30 ετών), που έχουν διευρυνθεί αλλά δε φαίνονται γιατί αφήνω λίγο μακριά μαλλιά.
Το ερώτημα μου σχετίζεται με το κόστος, το οποίο συζητήθηκε τα τελευταία 3-4 λεπτά και μου ανέφερε ένα ποσό που ξεκινούσε από τις 9500 ευρώ για 3000 τριχοθυλάκια, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος γιατί έμεινα άναυδος όταν άκουσα το νούμερο. Μου ανέφερε και κάποια έκπτωση αν η μμ γινόταν μέχρι τέλος Ιουλίου. Η κοπέλα αιτιολόγησε το υψηλό κόστος στην υψηλής ποιότητας δουλειά που γίνεται στην κλινική, ότι πρέπει να αποφύγω τα ίδια λάθη όπως στο παρελθόν κλπ.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κόστος. Μόνο σε εμένα φαντάζει υπερβολικό έως εξωφρενικό?
Την επόμενη μέρα από τη συζήτηση, έστειλα τις φωτογραφίες που ήθελε, με την υποσημείωση να μου αναφέρουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες και το πότε ακριβώς καθορίζεται το τελικό κόστος, μιας και αφού εξαρτάται από τον ακριβή αριθμό τριχοθυλακίων, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψει την ίδια μέρα της μμ, σωστά?
Επίσης, μου είπε ότι λόγω απόστασης δε χρειάζεται να με δει ο γιατρός πριν τη μμ, οι φωτογραφίες αρκούν. Δηλαδή θα με δει πρώτη φορά και θα μιλήσουμε τη μέρα της μμ. Μπορεί να γίνει σωστή δουλειά έτσι? Έχει τέτοια εμπειρία ο γιατρός για να κάνει κάτι τέτοιο?
Πάντως εδώ και 20 μέρες δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου, παρόλο που μετά από μία εβδομάδα, ξανατηλεφώνησα στην κλινική και μια κοπέλα μου είπε ότι θα ενημερώσει σχετικώς το γιατρό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα συμφωνήσω, το συγκεκριμένο ποσό είναι πολύ μεγάλο. Ας περιμένουμε να μας επιβεβαίωσει ο φίλος την τιμή. Σε κάθε περίπτωση, 3 ευρώ το graft δε δικαιολογείται από καμία κλινική στην Ελλάδα.
Έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτή η τιμή. Η συγκεκριμένη κλινική δεν θα έπρεπε να χρεώνει πάνω από 1.4-1.5 ευρώ το graft με βάσει αυτό που σου προσφέρει.Το κόστος όντως είναι εξωφρενικό 3.17 ευρώ/graft για ελληνική κλινική και όποιον τσακώσουν να μη ξέρει από τιμές και όσα περισσότερα βγάλουν από τον κάθε υποψήφιο πελάτη...