Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

alex7

Well-Known Member
9500 ειναι αρκετα χρηματα για 3000 grafts . Ομως σε ελευθερη αγορα ελευθερα ψωνιζουμε ο καθε ενας απο οπου θελει . Παντως μετα το τελευταιο αποτελεσμα που ποσταρε ο m3e36 του τυρκαλα που κοστισε 4 και κατι , δυσκολο , πολυ δυσκολο τα πεις παρε 9,5
Έχει και αλλά παρά πολλά σούπερ αποτελέσματα ο Τιρκαλας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ronaldo

Well-Known Member
χαχαχα....πραγματικά γελάει ο κόσμος με αυτά που ζητάει η συγκεκριμένη κλινική....απορώ αν βρίσκουν κανένα θύμα και ανίδεο να τους τα δώσει...

aeratos28

Just aeratos
Mε σχεδόν 4000 grafts το περιστατικό του m3 με τα 4000€..αν του έλεγε 4000 grafts εδώ στον φίλο ο αναστ
9500 ειναι αρκετα χρηματα για 3000 grafts . Ομως σε ελευθερη αγορα ελευθερα ψωνιζουμε ο καθε ενας απο οπου θελει . Παντως μετα το τελευταιο αποτελεσμα που ποσταρε ο m3e36 του τυρκαλα που κοστισε 4 και κατι , δυσκολο , πολυ δυσκολο τα πεις παρε 9,5

θα του ζηταγε 11-12000€..αν τα συγκρίνουμε ακριβώς όπως έχουν.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε Μπάμπη ,αν μπορείς άνοιξε ένα νήμα σε παρακαλώ και βάλε 5 φωτό καθαρές να δούμε σε τι κατάσταση είναι είναι η αραίωση σου .είναι σημαντικό για να δούμε αν θα έπιαναν τόπο τα grafts που σου πρότειναν και μετά θα συζητήσουμε για τιμές κτλ.
Καλημέρα σας, είμαι 46 ετών από βόρεια Ελλάδα και έχω κάνει δύο μεταμοσχεύσεις με strip το 2003 και 2005 στη Θεσσαλονίκη με τα αποτελέσματα να είναι πολύ φτωχά. Πριν από 20 μέρες (9/7/2021) είχα διαδικτυακή συνάντηση μέσω viber με μία κοπέλα από την κλινική του κ Αναστασάκη, για να αποφύγουμε αρχικώς τη μετακίνηση στην Αθήνα λόγω απόστασης.
Η μισάωρη ενημέρωση ήταν αρκετά καλή, είδε τη λήπτρια περιοχή που είναι πολύ αραιή, καθώς και τη δότρια η οποία είναι πολύ πυκνή αν εξαιρέσουμε τις δύο λωρίδες λόγω strip σε νεαρή ηλικία (τότε ήμουν 28 με 30 ετών), που έχουν διευρυνθεί αλλά δε φαίνονται γιατί αφήνω λίγο μακριά μαλλιά.
Το ερώτημα μου σχετίζεται με το κόστος, το οποίο συζητήθηκε τα τελευταία 3-4 λεπτά και μου ανέφερε ένα ποσό που ξεκινούσε από τις 9500 ευρώ για 3000 τριχοθυλάκια, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος γιατί έμεινα άναυδος όταν άκουσα το νούμερο. Μου ανέφερε και κάποια έκπτωση αν η μμ γινόταν μέχρι τέλος Ιουλίου. Η κοπέλα αιτιολόγησε το υψηλό κόστος στην υψηλής ποιότητας δουλειά που γίνεται στην κλινική, ότι πρέπει να αποφύγω τα ίδια λάθη όπως στο παρελθόν κλπ.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κόστος. Μόνο σε εμένα φαντάζει υπερβολικό έως εξωφρενικό?
Την επόμενη μέρα από τη συζήτηση, έστειλα τις φωτογραφίες που ήθελε, με την υποσημείωση να μου αναφέρουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες και το πότε ακριβώς καθορίζεται το τελικό κόστος, μιας και αφού εξαρτάται από τον ακριβή αριθμό τριχοθυλακίων, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψει την ίδια μέρα της μμ, σωστά?
Επίσης, μου είπε ότι λόγω απόστασης δε χρειάζεται να με δει ο γιατρός πριν τη μμ, οι φωτογραφίες αρκούν. Δηλαδή θα με δει πρώτη φορά και θα μιλήσουμε τη μέρα της μμ. Μπορεί να γίνει σωστή δουλειά έτσι? Έχει τέτοια εμπειρία ο γιατρός για να κάνει κάτι τέτοιο?
Πάντως εδώ και 20 μέρες δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου, παρόλο που μετά από μία εβδομάδα, ξανατηλεφώνησα στην κλινική και μια κοπέλα μου είπε ότι θα ενημερώσει σχετικώς το γιατρό.

vlafo

Well-Known Member
Σωστός ο αεράτος και ψύχραιμος.
Άλλωστε πρώτα από τη σωστή διάγνωση ξεκινάμε και μετά προχωράμε στα υπόλοιπα.

aeratos28

Just aeratos
άκου 9500€ για 3000 grafts και αν την κάνεις τώρα έχεις και κάποια έκπτωση χαχαχαχαχα
εφαγε κατραπακια ο Μπάμπης.!!

mike1988

Active Member
Φίλε Μπάμπη ,αν μπορείς άνοιξε ένα νήμα σε παρακαλώ και βάλε 5 φωτό καθαρές να δούμε σε τι κατάσταση είναι είναι η αραίωση σου .είναι σημαντικό για να δούμε αν θα έπιαναν τόπο τα grafts που σου πρότειναν και μετά θα συζητήσουμε για τιμές κτλ.
Εν τω μεταξύ @aeratos ούτε η κοπέλα που του έκανε το meeting είναι γιατρός οπότε κάνε του εσύ την διάγνωση :p :D:D....θα του ρθει και φτηνότερα...επίσης εσύ θα τον έβλεπες και πριν την επέμβαση θεωρώ, οπότε μήπως τελικά είσαι και συ γιατρός και μας το κρύβεις :p ... Πάντως για τόσα λεφτά ας σκεφτεί άλλες λύσεις η άποψη μου...

aeratos28

Just aeratos
Εγώ σου λέω πως ο Μπάμπης με αυτά που καταλαβαίνω από αυτά που λέει μπορεί να χρειάζεται 5κ grafts +..με τα 3κ μιλάμε για less is more πάλι..όχι ρε αδερφέ κοντά 10000€ για less is more.με έπιασες?
Εν τω μεταξύ @aeratos ούτε η κοπέλα που του έκανε το meeting είναι γιατρός οπότε κάνε του εσύ την διάγνωση :p :D:D....θα του ρθει και φτηνότερα...επίσης εσύ θα τον έβλεπες και πριν την επέμβαση θεωρώ, οπότε μήπως τελικά είσαι και συ γιατρός και μας το κρύβεις :p ... Πάντως για τόσα λεφτά ας σκεφτεί άλλες λύσεις η άποψη μου...

Harris_G

Well-Known Member
Η κοπέλα αιτιολόγησε το υψηλό κόστος στην υψηλής ποιότητας δουλειά που γίνεται στην κλινική, ότι πρέπει να αποφύγω τα ίδια λάθη όπως στο παρελθόν κλπ.
Αυτοί να δούμε ποτε θα αποφύγουν τα ίδια λάθη με τις τιμές τους :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ας περιμένουμε τον φίλο Μπάμπη ,να ενημερώσει..μακάρι να ανοίξει νήμα με φωτό ..να το παίξουμε γιατροί εμείς μωρέ..ξέρεις.χαχαχαχαχα

mike1988

Active Member
Εγώ σου λέω πως ο Μπάμπης με αυτά που καταλαβαίνω από αυτά που λέει μπορεί να χρειάζεται 5κ grafts +..με τα 3κ μιλάμε για less is more πάλι..όχι ρε αδερφέ κοντά 10000€ για less is more.με έπιασες?
Κοίτα αν έχει κάνει δύο αποτυχημένα μεν strip δε και χρειάζεται άλλα 5000g μήπως ρε φίλε μου να μην το παλέυει άλλο ? Εννοώ μήπως δεν έχει νόημα τόση ταλαιπωρία κόστος κλπ. Ας ανεβάσει φωτογραφίες και το συζητάμε βέβαια. Αυτό με την ποιότητα και το υψηλό κόστος δεν το καταλαβαίνω πάντως σαν δικαιολογία. Για να μαι δίκαιος όμως εμένα για 2500 G η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω...εκτός αν μας έκανε την ζημιά ο @CVIAL με τα συνοικέσιά του....

aeratos28

Just aeratos
Ας ανεβασει φωτό και βλέπουμε.παντως αν χρειάζεται τόσα καλό είναι,αν το επιτρέπει η δοτρια του,είπε ότι είναι καλή,να τα βάλει..ταλαιπωρημένος με τις επεμβάσεις είναι,του αξίζει να πάρει ένα όσο γίνεται δυνατό αποτέλεσμα επιτέλους.
Κοίτα αν έχει κάνει δύο αποτυχημένα μεν strip δε και χρειάζεται άλλα 5000g μήπως ρε φίλε μου να μην το παλέυει άλλο ? Εννοώ μήπως δεν έχει νόημα τόση ταλαιπωρία κόστος κλπ. Ας ανεβάσει φωτογραφίες και το συζητάμε βέβαια. Αυτό με την ποιότητα και το υψηλό κόστος δεν το καταλαβαίνω πάντως σαν δικαιολογία. Για να μαι δίκαιος όμως εμένα για 2500 G η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω...εκτός αν μας έκανε την ζημιά ο @CVIAL με τα συνοικέσιά του....

Ronaldo

Well-Known Member
Αεράτε λες να είναι απο τα γνωστές προσεγγίσεις του τασακη με 3000 grafts σε ολο το κεφάλι σε μεγάλο norwood για ενα full head of hair in the dark (στο σκοτάδι) που έλεγε και ο Πάνος;

Giorgos-3

Well-Known Member
Αεράτε λες να είναι απο τα γνωστές προσεγγίσεις του τασακη με 3000 grafts σε ολο το κεφάλι σε μεγάλο norwood για ενα full head of hair in the dark (στο σκοτάδι) που έλεγε και ο Πάνος;
Κλαίω με τα σχόλια .... Εγω πιστεύω ότι τον έχουμε παρεξηγήσει τον γιατρό και έχουμε κτλ τα μισά απ' ότι λέει .... Μάλλον to less is more έχει διπλή έννοια... Μια για τις τρίχες που θα μπουν και μία για τα λεφτά που θα βγουν από την τσέπη σου .... σε ξαλαφρώνει....Less is more στα πάντα ....

Μπλουζα