Λοιπόν εγώ θα αφήσω εδώ ένα τελευταίο comment που είναι η αγαπημένη μου κριτική προς τον κ.Κωνσταντίνο μας. Είναι σε 2 σκέλη και θα την κάνω copy paste. Μιλάμε για φάση που θες να ανέβεις στον γυναικωνίτη στην εκκλησία και να πετάς ταμπόν και στριγκ στις γριές.
Χρήστος87 part1:
(αποψη μου) Ο μονος φοβος π μπορει να εχει ο Δρ Αναστασακης ειναι ως προς την ακαιρεοτητα της ηθικη του.
ξερεις τι ειναι να κατακτας την αρετη της ηθικης κ να παραμενεις στο υψιστο σημειο της;; Ολυμπιακο μεταλλιο... μην κρινεις εξ ιδιων, απεχετε παρασαγγας ;-)
Μπηκαν οσα χρειαζοταν!!! κανενα λιγοτερο κανενα περισσοτερο, τι να σ εξηγω μωρε
Χρήστος 87 part2:
πηρα τα χρονια μου πισω!! τι να σας λεω τωρα...
Ειλικρινα, αναφερομαι κυριως στα νεα παιδια π παρακολουθουν το φορουμ. μην φοβηθειτε να προβειτε σε μ.μ. Μην διστασετε οπως εκανα εγω, π ειχα ανυπερβλητο αγχος, ακομα κ την ωρα της μ.μ., αν εκανα το σωστο βημα.
Εμπιστευτηκα εναν σοβαρο επαγγελματια γιατρο κ
πηρα αυτο π βλεπετε...δεν ειναι πλανη οσα βλεπετε, δεν ειναι μονταζ, δεν ειναι διπλη-κρυφη μ.μ. κ παρουσιαση της ως μοναδικη βλεπε @vlafo.... ειναι ενα αληθινο αποτελεσμα!
---
Δεν εχω ΚΑΜΙΑ υποχρεωση απεναντι στον γιατρο να γραψω διθυραμβικα λογια καθοτι ηταν μια συναλλαγη κ παει τελειωσε ΟΜΩΣ η ηθικη του καθολη την παρουσια του εδω μεσα αλλα και την παρουσια του διπλα μου στην πορεια μου μετα τη μμ μου, με κανει να νιωθω οτι οφειλω να τη διατυπωσω κ εδω
Ντοκ σε παω και σαν γιατρο κ σαν ανθρωπο.
Α ρε μπαγάσα (Χρήστο) το διάβασα και συγκινήθηκα, μακάρι όλοι μας να βρεθούμε αντάξιοι τέτοιων σχολίων.