Λυπάμαι (not!) που δεν μπορω να προσφερω τιμές supermarket.
Ευτυχώς που υπάρχει ο ανταγωνισμός που εσεις έχετε επιβεβαιωσει οτι ολη την μεταμόσχευση την κανουν ΜΗ-ΙΑΤΡΟΙ και χρεωνουν 1euro/graft.
Οπότε @dimitris50423, μιας και τα γραφετε αυτα στο μηνα μου:
Θα ήθελα κάποιον που να ασχολείται με το BRAND MANAGEMENT και ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, να μου πει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
- επειτα από τοσα χρονια σπουδων σε ένα ό τα 100 καλύτερα πανεπιστημια στο κόσμο
- διδακτορικό τίτλο
- ιατρική ειδικότητα
- εξιδεικευση στην ΜΕΤ σε 3 top κλινικές,
- top ακαδημαικές θέσεις στον κλαδο (Fellow ISHRS, Board of ABHRS, Global Council, κτλ)
- συγγραφή 2 μοναδικών παγκοσμίως ιατρικών συγγραμμάτων
- εκατονταδες περιστατικά στο site μου
- δεκαδες περιστατικά ΒΙΝΤΕΟ δημόσια στο youtube
- Δεκάδες μαρτυριες ΕΠΩΝΥΜΕΣ με πρόσωπο σε βιντεο πριν-μετα στο youtube
- 170 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (όχι των υπαλληλων μου....) GOOGLE REVIEWS
και υπευθυνα, χωρις φόβο ή πάθος, τι θα πρέπει να χρεώνω εγω?????????
Μια προσωπικη αποψη, κυριε Κωνσταντινε...
Υπαρχουν και καποια ατομα, σε ολους τους τομεις, που αξιολογουν διαφορετικα τις υπηρεσιες που προσφερουν. Καποια ατομα που, ενω διαθετουν γνωσεις/πτυχια/εμπειρια, δεν κοστολογουν τις υπηρεσιες που προσφερουν με γνωμονα τον ανταγωνισμο και την αποκομιση των μεγαλυτερων δυνατων κερδων.
Αν θελετε, μπορειτε να τους αποκαλεσετε "αφιλοκερδεις", "αλτρουιστες", "δον Κιχωτες", "υπερανω χρηματων", που συναισθανονται την δυσκολη οικονομικη κατασταση στην οποια βρισκονται οι συμπολιτες τους και προτιμουν να μειωσουν το δικο τους (ουτως ή αλλως μεγαλο) κερδος προκειμενου να προσφερουν τις αξιολογες υπηρεσιες τους.
Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τον οικειο μου τομεα (της εκπαιδευσης)...
Προσωπικα την πενταετια 1995-2000 (μεχρι που διοριστηκα) ημουν κατοικος μιας μικρης κωμοπολης. Δεν υπηρχαν φροντιστηρια στην περιοχη και οι λιγοι μαθητες που ηθελαν να ενισχυσουν την προσπαθεια τους, ηταν αναγκασμενοι ή να ταξιδευουν στην πλησιεστερη πολη (αποσταση 70 χιλιομετρων) ή να κανουν ιδιαιτερα σε αδιοριστους, οπως εγω, πτυχιουχους.
Τοτε, λοιπον, αφιερωσα χιλαδες ωρες προσωπικης ζωης με τυπικο "ανταλλαγμα" 10 ευρω την μιαμιση ωρα (αφου παντα κρατουσα τους μαθητες περιπου μιση ωρα παραπανω)...ομως με ουσιαστικο/ηθικο "ανταλλαγμα" την προσωπικη ικανοποιηση, την αισθηση εκπληρωσης του ηθικου καθηκοντος που απορρεει απο το λειτουργημα μου.
Η ανταμοιβη μου ηταν το χαμογελο των μαθητων και η ευγνωμοσυνη των γονιων τους.
Εβλεπα γυρω μου συναδελφους να παραδιδουν μαθηματα με 25 και 30 ευρω την ωρα.
Οι γονεις μου, οι φιλοι μου, πολλες φορες με αποκαλουσαν "ανοητο" και "κορόιδο" που "σκοτωνομουν" στη δουλεια για 500 ευρω τον μηνα. Προσωπικα ομως ημουν ευτυχισμενος...δε με ενοιαζε που οι αλλοι αμοιβονταν με τριπλασια χρηματα (προσφεροντας, ισως, λιγοτερες υπηρεσιες απο εμενα).
Που θελω να καταληξω, κυριε Αναστασακη;
Στο γεγονος οτι στη ζωη δεν πρεπει να τα μετραμε ολα με κριτηριο το χρημα. Ζωντας σε μια χωρα που διερχεται οικονομικη κριση, θα μπορουσατε να περιορισετε το (υψηλο πιστευω) κερδος σας. Αντι να χρεωνετε, οπως δικαιολογημενα πιστευετε οτι αξιζετε, πανω απο 2 ευρω το graft, θα μπορουσατε να ριξετε τις τιμες, ακομη και κατω απο 1,5 ευρω.
Ειμαι βεβαιος οτι, με τετοια τιμολογιακη πολιτικη και με τα καλα αποτελεσματα που μπορειτε να προσφερετε, οι συμπολιτες σας θα το εκτιμουσαν αφανταστα, θα σας προτιμουσαν και εσεις θα νιωθατε δικαιωμενος και ψυχικα ικανοποιημενος (εστω και με λιγοτερη προσωπικη περιουσια).
Πραγματικα θα θεωρουσα αξιεπαινη μια ενδεχομενη κινηση καλης θελησεως εκ μερους σας, να ριξετε σε ελκυστικα οικονομικα επιπεδα τις αξιολογες υπηρεσιες που προσφερετε.
ΥΓ Φυσικα η προταση, κυριε γιατρε, δεν αποσκοπει σε κανενος ειδους προσωπικο συμφερον. Σε ηλικια 51 χρονων και με πολυ καλο μαλλι, δεν ενδιαφερομαι σε καμια περιπτωση για μεταμοσχευση. Περισσοτερο κανω μια εκκληση εκ μερους φιλων νεαρων συμφορουμιτων που αναμφιβολα θα εβλεπαν θετικα μια τετοια κινηση εκ μερους σας και θα εμπιστευονταν το κεφαλι τους στα ικανα χερια σας.
Τελευταία επεξεργασία: