Συνεχίζουμε και επαναλαμβάνουμε τα ίδια οπότε να πω και εγώ δυό λόγια:
1. Μου αρέσουν πολύ τα Audi και δεν θεωρώ ότι οι Ελληνικές κλινικές είναι σε αυτό το επίπεδο. Αν ήταν δεν θα πήγαινα έξω. Δεν είναι όμως και zastava (και φυσικά αναφέρομαι στις σοβαρές).
2. Tol: Ο Lorenzo συνολικά για 2552+~2800 (τα 300 δεν θα πληρωθούν και είμαι σίγουρος ότι θα τα βγάλει, το έχουμε συζητήσει, εκτός απροόπτου) θα στοιχίσει 11.250+6.250=17.500 (μείον τα ξενοδοχεία για τις 2 επεμβάσεις) περίπου 17.000€/5.352g=~3.0€/graft.
Το γράφω για να είμαστε συγκεκριμένοι ως προς τα νούμερα για αυτούς που διαβάζουν.
3. Δημήτρη: έβαλες 2.300g x 2.3h/g = 5.290hairs, έβαλα 2.552g x 1.92h/g = 4.900hairs άρα έβαλες 400 τρίχες (8%) παραπάνω. Δεν ειναι ιδιαίτερα σημαντικό αλλά το γράφω και αυτό, επίσης, προς αποκατάσταση της αλήθειας.
4. Είναι αφελές να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα και να γενικεύουμε. Ο tasos33 το έθεσε σωστά, εγώ θα το αναλύσω λίγο διαφορετικά: Ο Β. εξαντλεί την καλύτερη περιοχή της δότριας (τα γνωστά τετράγωνα) παίρνοντας μεγάλους λόγους 2.3+ με εξαγωγή ελάχιστων μονότριχων. Ειναι προφανές ότι αυτή η τακτική δίνει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για μεγάλα ποσοστά φύτρωσης αφού η πίσω περιοχή είναι πολύ εύκολη στην εξαγωγή (για αυτό και έχει πολλά νέα κορίτσια) και φυσικά τα πολύτριχα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Τα μειονεκτήματα πολλά: Μη φυσικές hairline (αφού λείπουν τα μονότριχα), χείριστη διαχείρηση δότριας λόγω μη σωστής ομογενοποίησης της (που φαίνεται στο κοντό κούρεμα ή σε μεγαλύτερη ηλικία όταν θα αρχίσει να αραιώνει η δότρια), πιθανό shock loss λόγω μεγάλης επιβάρυνσης μικρής περιοχής. Τα ανωτέρω, στις 8/10 περιπτώσεις πιθανώς να μην έχουν και μεγάλη σημασία επειδή είναι εύκολα περιστατικά (ακόμα όμως και αυτά μακροπρόθεσμα θα καταλάβουν την σημασία της καλής αντιμετώπισης της δότριας). Αν του κάτσουν όμως οι 2 δύσκολες περιπτώσεις (όπως είμαι και εγώ) τότε θα γίνει η "σφαγή του Δράμαλη". Και τότε θα είχαν ευχηθεί να είχαν τα χρήματα να πήγαιναν κάπου καλύτερα ή να μην το επιχειρούσαν. Μακάρι να μην δούμε εδώ τέτοια περίπτωση.
Sent from my iPhone using Tapatalk