Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δημητρη την ρετσινια στις ελληνικες εταιριες απο κατι τετοια πραματα την πηραν medi,laserline,kord,d*i (ανα καιρους) και πολλες αλλες ελληνικες γιαυτο βλεπουμε αντιδρασεις πολλων παιδιων να ειναι Κατα αυτων.....εχω παει και laserline και kord και ειδα τι γινεται...οποτε μην μας φωναζεται συνεχως οτι ειμαστε υπερ των ξενων...
Καποιοι φταιγαν πολυ γιαυτες τις καταστασεις και οταν σου βγαινει το ονομα καλυτερα να σου βγει το ματι...
Oταν σαν Γιαννης μεγαλωνοντας και αρχιζοντας ψαχνωντας για μεταμοσχευσεις και εβλεπα ενα σωρο αποτυχιες εξω αλλα και ακουγα πως να εμπιστευομουν...παρολα αυτο θα πηγαινα και εγω b.kord γιατι ηλπιζα να γινει κατι ασχετα αμα με καναν χαλια...η ελπιδα πεθαινει τελευταια που λενε....αλλα ημουν τυχερος και βρηκα το φορουμ και κερδισα απο αυτο...βγηκα νικημενος και γλιτωσα αυτο που θα περνουσα εδω.
3 Μεταμοσχευσεις θα ηθελα εδω απο 3000 χιλιαρικα περιπου.
το θεμα δεν ειναι οτι εχουν δρομο να διανυσουν αλλα οτι δεν θελουν να τον διανυσουνΑερατε η ελλαδα ειναι πισω σε σχεση με το εξωτερικο και εχει δρομο ακομα να διανυσει.Δε μπορει η πλειοψηφια εδω μεσα να ειμαστε συνεονημενοι ουτε και εχουμε καμια ορεξη να τσακωνομαστε για ξενες εταιρειες που εκμεταλευονται τον πονο μας και χρεωνουν την μεταμοσχευση λες και ειναι μεταμοσχευση καρδιας η συκωτιου.Φιλικα δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση .
koympare δε πιστευω οτι οι κυπριες κοντραρουν του εξωτερικου ακομα, ομως πιστευω οτι θα ανεβασουν και αλλο επιπεδο προσεχως, να σου πω τι πιστευω για τις ελληνικες, η dhi o βεκρης ακομα κ η μπεργκμαν εχουν πολυ πελατεια ,καθημερινα κανουν μεταμοσχευσεις και εχουν αρκετα εσοδα μηνιαιως τοσα οσα να τους επιτρεπουν να εχουν ζωη celebritie, με ταξιδια mercedes κτλ, να σου δωσω ενα παραδειγμα, αν παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου για consulation στις ελληνικες θα πας σε μερικες μεερες, αν θες να πας πχ στο Lorenzo θα πας σε μερικους μηνες, αυτοι οι γιατροι για να μπορουν να δωσουν τετοια αποτελεσματα εεχουν αφιερωσει μεγαλο μερος της ζωης τους σε αυτο, οπως και αλλοι γιατροι σε αλλουσ τομεις,γνωριζω αγγειοχειρουργο ο οποιος ειναι μεν κορυφαιος αλλα προσωπικη ζωη μηδεν, προσωπικα θεωρω οτι οι εδω εχουν μεγαλα κερδη και σκεφτονται by greek way...δε γ@μ1ετ@1 αφου κονομαμε γιατι να γινουμε τελειοι?Τασο αυτο που λες δεν το καταλαβαινω.Γιατι να μη θελουν απο τη στιγμη που η μεταμοσχευση δεν ειναι και καμια πυρηνικη φυσικη και με τα σημερινα εργαλεια γινεται ποιοτικοτερη δουλεια.Δηλαδη οι κυπριοι γιατι κοντραρουν στα ισια τις μεγαλες κλινικες του εξωτερικου??
καταλαβες john τι θέλω να πω??αυτή την εταιρία στην κυπρο σκεψου δεν την ξέρεις καν..είναι ακριβώς το ίδιο με kord ,medi κτλ..αν δεις τι έχουν κάνει σε κεφάλια θα κλαψεις.καλά κανείς που δεν την ξέρεις δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες 2..η hdc τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι.ας πούμε πριν το 2008 χονδρικά δεν υπήρχε καν,καλώς η κακως μετά το 2010 υπάρχουν τα καλά αποτελέσματα και εκεί αλλά και γενικά παντού που διορθώθηκε η fue.πριν με μία απλή αναζήτηση στο νετ μπορεις να δεις τι γινόταν παντού..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.