Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να'σαι καλά-καλή συνέχειαYPOMONETIKOS είπε:OK..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑ..(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ...
Σπύρο επειδή παρατήρησα ότι η ντουτα απορροφάτε και τοπικά, θα ήταν προτιμότερο να σταματήσεις αυτήν και να συνεχίσεις spiro...Σπύρος είπε:άντε να απολογηθώ..!
για 3 μήνες θα κόψω την φινα & την σπιρο-μολονότι είχα φοβερά καλά αποτελέσματα και κανένα οργανικό ή βιοχημικό side-γιατί θέλω να τεκνοποιήσω και δεν υπάρχουν μελέτες για τεκνοποίηση και παράλληλα χρήση φινα/σπιρο...
θα το ρίξω στο revivogen,Avodart(double A) και την μίξη μινοξ+ντουτα+saw palm/pygeum μπας και κρατήσω τα μαλλιά από την χρήση φινα...
ok?!
Συγχωρημένος.YPOMONETIKOS είπε:OK..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑ..(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ...
Μέχρι στιγμής ΔΕΝ νομίζω κάτι σε φυτικό να δώσει περισσότερα από τα φάρμακα. Δυστυχώς.GOMI είπε:Admin, εγώ από την πρώτη μέρα που γράφτηκα στο site, αυτό περιμένω από εσένα... .. μια φυτική λοσιόν με όπως λες λεβάντα, τζινσενγ (σπίρο δεν βάζω λόγω του ότι είμαι σε δρόμο τεκνοποίησης) εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού, κολοκυθόσπορου, έλαιο φύλλου ελιάς, νυχτολούλουδου κ.λπ.....για να λέω πως κάτι κάνω και εγώ με την dht...
Εν αναμονή λοιπόν... 8)
Σπύρο επειδή παρατήρησα ότι η ντουτα απορροφάτε και τοπικά, θα ήταν προτιμότερο να σταματήσεις αυτήν και να συνεχίσεις spiro...Admin είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=612.msg9505#msg9505 date=1238000856]
άντε να απολογηθώ..!
για 3 μήνες θα κόψω την φινα & την σπιρο-μολονότι είχα φοβερά καλά αποτελέσματα και κανένα οργανικό ή βιοχημικό side-γιατί θέλω να τεκνοποιήσω και δεν υπάρχουν μελέτες για τεκνοποίηση και παράλληλα χρήση φινα/σπιρο...
θα το ρίξω στο revivogen,Avodart(double A) και την μίξη μινοξ+ντουτα+saw palm/pygeum μπας και κρατήσω τα μαλλιά από την χρήση φινα...
ok?!
Συγχωρημένος.YPOMONETIKOS είπε:OK..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑ..(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ...
Μέχρι στιγμής ΔΕΝ νομίζω κάτι σε φυτικό να δώσει περισσότερα από τα φάρμακα. Δυστυχώς.GOMI είπε:Admin, εγώ από την πρώτη μέρα που γράφτηκα στο site, αυτό περιμένω από εσένα... .. μια φυτική λοσιόν με όπως λες λεβάντα, τζινσενγ (σπίρο δεν βάζω λόγω του ότι είμαι σε δρόμο τεκνοποίησης) εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού, κολοκυθόσπορου, έλαιο φύλλου ελιάς, νυχτολούλουδου κ.λπ.....για να λέω πως κάτι κάνω και εγώ με την dht...
Εν αναμονή λοιπόν... 8)
Σαφώς, συμφωνούμε σ αυτό, αλλά νομίζω ότι μια μικρή δουλειά θα την κάνει και κυρίως χωρίς τις γνωστές παρενέργειες.Μέχρι στιγμής ΔΕΝ νομίζω κάτι σε φυτικό να δώσει περισσότερα από τα φάρμακα. Δυστυχώς.
Ζιχ για να ειμαι ειλικρινής δεν θέλω, αλλά για τα υπόλοιπα και μερικά άλλα που έχω ψάξει, θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα τόπικ να με καθοδηγήσεις λίγο ως προς τις αναλογίες, μιας και απ΄οτι βλέπω τα πας καλά ως χημικός .Μπορείς να κάνεις το Ζιχ και να κάνεις και κάτι σε νυχτολούλουδο, έλαιο φύλλου ελιάς, κόκκινο τζινσενγ , λεβάντα και Epigallocatechin-3-Gallate.
Το τελευταίο το έβαλα έτσι ψαρωτικό.
Η "μικρή" του ονομασία είναι EGCG και είναι κατεχίνη (από το πράσινο τσάι).
Πάντως μιας και μιλάμε για τσάι, έχω διαβάσει ότι το πράσινο τσάι αν το πίνεις, μπορεί να αυξήσει την DHT μέχρι και 194%
GOMI είπε:Κάτσε γιατί εδώ μπερδεύτηκα...Μήπως εννοείς οτι ΜΕΙΩΝΕΙ την dht? Γιατί έτσι έχω διαβάσει. Να το κόψω άν είναι γιατί πίνω 2 κούπες πράσινο και 2 κούπες μαύρο τσαι την ημέρα...
NGL είπε:[quote author=GOMI link=topic=612.msg9598#msg9598 date=1238143587]
Κάτσε γιατί εδώ μπερδεύτηκα...Μήπως εννοείς οτι ΜΕΙΩΝΕΙ την dht? Γιατί έτσι έχω διαβάσει. Να το κόψω άν είναι γιατί πίνω 2 κούπες πράσινο και 2 κούπες μαύρο τσαι την ημέρα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το μαυρο τσαι δειχνει οτι αυξανει την τεστοστερονη σε μια ερευνα δες στην ενοτητα εχει γραψει ο ακης για το μαυρο τσαιgkok είπε:τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;βοηθάει το πράσινο τσάι σαν ρόφημα ή όχι.
γιατί θυμάμαι στις αρχές που λέγαμε ότι το μαύρο και το πράσιν τσάι βοηθούν στον περιορισμό της dht
kyuss είπε:Φιλε Παναγιωτη, δεν ξερω και πολλα και μπορει να πω βλακεια, αλλα dht δεν ειναι υδρολυμενη τεστοστερονη; δηλαδη εχει το ιδιο αποτελεσμα με αυτην;