Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:χρησιμοποιεί κάνεις δω fluridil?
st697 είπε:Tropheus , ποιά κορτιζόνη χρησιμοποιείς? (elocon )
Χρησιμοποιείς ταυτόχρονα κορτιζόνη με Fungoral?
azyx είπε:Εγω παλι πιστευω πως αν ειναι αντιαδρογονο οπως λενε και δουλευει κιολας καποιες παρενεργειες θα εχει! Αλλα δεν θα εδινα ποτε τοσα λεφτα για κατι τετοιο! προσωπικα πιστευω πως η φλουταμιδη θα κανει καλυτερη δουλεια τοπικα! Γιατι αυτοι του fluridil λενε πολυ γενικα και αοριστα .. κατι για 12 μηνες κτλπ.., οποτε και να ειναι αντιανδογονο θα ειναι πολυ light! Alla προσπαθουν να χτηπησουν αλλου.. και καλα χωρις παρενεργεις... χωρις απορροφηση στο αιμα... και αλλα παραμυθια...αν δεν απορροφαται καθολου, τοτε γιατι δεν λενε να το βαζουμε 10 φορες τη μερα να παμε την DHT στο μηδεν τοπικα ε? μηπως δεν θελουν να πουλησουν η να βγει καλη φημη για αυτους οτι κανει απιστευτη δουλεια? μαλλον οχι...
απλα το κοβω πολυ ελαφρι και για αυτο ισως δεν εχουν αναφερθει παρενεργειες... γιατι να μην φτιαξουμε φλουταμιδη 0,5-1% μονοι μας που θα ειναι ενα light αντιανδρογονο? Εγω το εχω στο προγραμμα δηλαδη... μωλις δυναμωσει η τριχα καλα με φινα που ειναι αποδεδειγμένο οτι δουλευει θα παω σε τοπικα... φλουταμιδη 3% η Cyproterone acetate που απο ερευνες για ακμη κτλπ φαινεται οτι δουλευουν μια χαρα σαν τοπικα αντιανδρογονα για σπιρο ακομα δεν εχω βρει τιποτα.... ουτε απο ερευνες ουτε απο χρηστες οτι κανει δουλεια και μυριζει κιολας...μια εβδομαδα την εβαλα και ακομα το δοχειο που την ειχα μεσα και τωρα εχω βαλει ketokonazole lotion ακομα βρωμαει χαχα:Ρ οποτε δεν βρισκω λογω να σκασουμε ενα σορο λεφτα για fluridil αφου ειναι αντιανδρογονο οπως τα αλλα!
Απλα εχουν μαθει ολοι τωρα το παραμυθι της DHT ξερουν οτι πουλαει καλα και το λενε συναιχεια DHT DHT DHT DHT DHT Αυτοι σκεφτηκαν να το βαφτίσουν και σαν το DHT blocker χωρις Side effects! Ευτυχώς για αυτους υπαρχουν πολλοι αφελείς(σχεδον ολοι δηλαδη αν σκεφτω αυτους που ψηφιζουμε) οποτε μια χαρα θα τα οικονομησουν
tropheus είπε:[quote author=st697 link=topic=612.msg20736#msg20736 date=1258658166]
Tropheus , ποιά κορτιζόνη χρησιμοποιείς? (elocon )
Χρησιμοποιείς ταυτόχρονα κορτιζόνη με Fungoral?
http://www.hairlossgr.com/guides/men/step1PANATHA είπε:ρε παιδια τι ειναι το dht blocker ??
σε αυτο δεν υπαρχει ξακαθαρη απαντιση,καποια μπορει να ποιασουν καλα σε εναν και τα ιδια να μην ποιασουν καθολου σε αλλον,εγω εμεινα ευχαριστημενος με τοπικη spiroPANATHA είπε:Καλητερο dht blocker και χωρις καποια παρενεργεια??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
απο το φαρμακειο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,386.0.htmlPANATHA είπε:αυτο το παραγγελνεις απο εξωτερικο η απο φαρμακειο??
ναι,απο την τριτη σελιδα αυτου του θεματος μεχρι τωρα ;DPANATHA είπε:εσυ παιρνεις ακομα αυτο το dht blocker που προτηνε ο tropheus??