paidia το 0,5 τσιμπαεει αρκετα σε κροταικη προς μετωπιαια περιοχη,εωρω οτι με το 1μμ φθανεις στο ταβανι..ο πονος και το παχος διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο αλλα εγω λεω τι νιωθω..στο κουτελο και στο κραουν ειναιι παιχνιδι,δεν πονας. οπου εχεις μαλλια δεν περναε το ιδιο οτι και αν κανεις..εγω κουρευτηκα(αθελα μου)κοντα εχω 4-5 εκ τριχα επανω, 2εκατοστα πλαι... οταν το βαζω στο κεντρο το ντερμα που εχω μαλλια δεν τσιμπαει το ιδιο..εκει ισως αν εβαζα 0,75 να ηταν οκ,μπορει να ηθελε και παραπανω,αν δεν δοκιμαζω δεν μπορω να σας πω,..
το τιπ για μαλλια ειναι να ναι βρεγμενα και ρολλερ προς την φορα της τριχας οχι αναποδα διοτι θα βγαλετε πολλες..και παλι ομως σαν την γυμνη περιοχη δεν νιωθεις,δεν περναει το ιδιο..
να σημειωσω οτι διαβασα οτι κανονικα απο οινοπνευμα και καυτο νερο δεν ξεπλνετε τελειως,ερευνες εδειξαν καποιες πρωτεινες που μενουν στο ρολερ και φευγουν με σαπουνι υγρου πιατων ,σταγονες...
το δυσκολο ειναι οτι ελεγε να το ρολαρεις σε ενα πλαστικο η σακουλα πλαστικη και να τρυπανε μεν οι βελνες,αλλα να μην χαλανε δε...επειτα οινοπνευμα και νερο καυτο..
και εγω δεν ξερω αν πρεπει να κανω καθε μερα η ανα δευτερη ρολερ..μπορει να μην προαβαινει να επουλωθει υποδόρια η περιοχη...