Σωστή χρήση derma roller

bouklakias

New Member
Απ: Σωστή χρήση derma roller

Καλησπέρα είμαι σχετικά καινούριος στο forum και θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις σχετικα με το derma roller.
Σήμερα έκανα την πρώτη εφαρμογή με derma roller 0.5mm και παρατήρησα οτι στα γυμνά σημεία όπως οι κροταφοι μετά την εφαρμογή είχαν μικροτρυπηματα με σταγονίδια αίμα είναι φυσιολογικό αυτό;
Επίσης μετά απο πόση ώρα απο την εφαρμογή του derma roller ενδείκνυται η εφαρμογή της minox;
Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι η minox δεν πρέπει να μπαίνει σε κεφάλι με ανοιχτές πληγές;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Κλαησπέρα, μηπως το πατησες με δυναμη στα περασματα και σου ματωσε τοσο? Επισης η μινοξ δεν ειναι το θεμα σαν ουσια στις ανοιχτες πληγες.. αλλα η pg που περιεχει μεσα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
διαπιστωνω οτι οσο ποιο αραιη χρηση κανω τοσο λιγοτερος ειναι ο πονος.
η διαφορα μερα παρα μερα 0,5mm με καθε 4 μερες τωρα ειναι σχεδον μισος πονος

kapsalon

New Member
Έκανα κι εγώ σήμερα για πρώτη φορά με Dr. Roller 0.5mm! Απλά τσιμπήματα.. ούτε αίμα ούτε κοκκινίλες. Στο καπάκι revivogen spray.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δυο λινκ που αξιζει να τα διαβασουμε
http://www.nicehair.org/reduce-dht
http://www.nicehair.org/turbo-charge-your-circulation

gianniskritikos2

Active Member
καπα τωρα που το λες το δερμα μου πανω δεν ειναι το ιδιο με πλαγια παντα το πανω μερος του κεφαλιου μου λαδωνει τα πλαγι ακαι ποσω ποτε οπως απανο να φενεται να γιαλιζει οπως πανω...συνεχιζω το διαβασμα απλα αναφερω αυτο μιας και το διαβασα και το αναφερω σαν οχι καραφλος διοτι εχω ακομα μαλλια και σιγα σιγα τα χανω...

στο προτο λινκ που εβαλες αναφερεται σε καποιο τροπο να αφερεσουμε την δυτ απο το κεφαλι και και και ... αυτα ομως τι τα κανει δεν εκανα download αναφερεται στο ρολλερ? διοτι αυτα που λεει μου φενονται λογικα και μπορει να το κανει το ρολλερ.... αναφερεται σε κατι αλλο οποτε να κανω download για να μαθω τι ειναι?

AKHS

Member
kapa είπε:
δυο λινκ που αξιζει να τα διαβασουμε
http://www.nicehair.org/reduce-dht
http://www.nicehair.org/turbo-charge-your-circulation

Θέλει 30 λίρες για να το κατεβάσεις και να διαβάσεις εσύ το κατέβασες, πλήρωσες? Πες μας τι λέει αν θέλεις

gianniskritikos2

Active Member
εγω απο οτι καταλαβα αυτα που λεει σαν λυσεις το ρολλερ μαζι με ενα τοπικο που ενισχυει την τριχα παρεχοντας της θρεπτικα συστατικα μπορει να κανει αυτα που λεει το ρολλερ ενισχυει την κυκλωφορια διοχνει τα νεκρα κοιταρα και το σμηγμα δημιουργει νεα κυταρα... με ενα τοπικο να δινει βιταμινες φτανουμε στον στοχο που λεει.... κανω λαθος? μπορει να λεει για αλλη θεραπια δεν εχω κανει download αλλα το ρολλερ με τοπικο ενισχυσης κανει αυτα που πρεπει να πραγματοποιησουμε με τα λεγομενα των 2 λινκ ωστε να βγαλουμε μαλλια.... αρα αν το λινκ λεει οτι ετσι θα βγαλουμε μαλλια αρα λογικα με ρολλερ και τοπικο βγαζουμε μαλλια..??

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν το κατεβασα και δεν χρειαζεται να το κατεβασει καποιος.
με λιγα λογια το roller ειναι growth και dht απο μονο του,μεχρι ενος σημειου.
αν συνδιαστει με καποιο τοπικο τα αποτελεσματα του τοπικου πολαπλασιαζονται,αυτα

gianniskritikos2

Active Member
αρα με λιγα λογια καλα καταλαβα ε?

καπα οπως ειδες την περιπτωση μου το ρολλερ με καλυπτη για διατιριση σωστα? δεν νομιζω να δω κατηφορα διοτι εχω ακομα πολι τριχα και χανω αργα αργα λογικα με αυτα που κανει μονο του ειναι ικανο να με διατιρισει ετσι? σκευτομουν οτι δεν χριαζεται να κανω μεγαλες πληγες ειχα καταληξη στο 0.5 αλλα σκευτομε μερα παρα μερα το 0.25 ειναι πολι μικρο το 0.25? μεσα στην βδομαδα λογικα θ ακανω την παραγγελια γιαυτο ρωταω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα οπως ειδες την περιπτωση μου το ρολλερ με καλυπτη για διατιριση σωστα? δεν νομιζω να δω κατηφορα διοτι εχω ακομα πολι τριχα και χανω αργα αργα λογικα με αυτα που κανει μονο του ειναι ικανο να με διατιρισει ετσι? σκευτομουν οτι δεν χριαζεται να κανω μεγαλες πληγες ειχα καταληξη στο 0.5 αλλα σκευτομε μερα παρα μερα το 0.25 ειναι πολι μικρο το 0.25? μεσα στην βδομαδα λογικα θ ακανω την παραγγελια γιαυτο ρωταω...
0,75 μια φορα την εβδομαδα,με το 0,25 δεν ξερω αν θα κανεις κατι στο κολλαγονο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
εσυ εχεις 50ρι και θα πας για 75ρι ε? το 75ρι το φοβαμε ρε μην τραυματισω κανα θυλακα....στο κουτελο ειδα οτι η χριση ειναι 25-50 το 75ρι ειναι μεγαλο ρε... ειδα τα σημεια που χρισιμοποιτε το ρολλερ και τι μεγεθος βελονων εχει σε καθε σημειο το 75 δεν νομιζω να ειναι καταληλο σκεψου στον πινακα που διαβασες που ηταν 25 καθε μερα 50 καθε 3-4 μερα νομιζω και75 καθε μια βδομαδα οκ ... καλυτερα να ξεκινησω αφου θεωρεις μικρο το 25 να παρω το 50 να δω πως παω και αν δω οτι δεν καταλαβαινω χριστο περνω το 75... διοτι δεν εχω σημεια που θελω να γεμισω απλα και να τα κρατησω οπως ειναι ειμαι οκ ... και το 75 το φοβαμε μπορει να ειναι στην τελικη ποιο αποτελεσματικο αλλα δεν παυει να το βλεπω μεγαλο σαν αποιρος μιλαω ετσι... μπορει να ειναι και ανετο το να βαζεις 0.75 χιλ ....και να μην εχει προβλημα για τρσαυματισμους και το να και το αλλο.. επισεις δεν χρισιμοποιω ζινκ σαν καποιους αλλους ο οποιος ανεφερες οτι ειναι και θεραπευτικος ουσιαστικα βοηθα στις πληγες απο οτι καταλαβα... το να μην βαζω κρεμες η λοσιον με 0.75 μηπως μου φερει ασχημα αποτελεσματα διοτι το ρολλερ παντου το χρισιμοποιουν με κατι μαζι σχεδον παντου ε το 50ρι πες οτι δεν εχει τοσο μεγαλες πληγες και δεν χριαζετε κρεμες η λοσιον για οτι προκαλει αλλα το 75 λογικα θα θελει σιγουρα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
εσυ εχεις 50ρι και θα πας για 75ρι ε? το 75ρι το φοβαμε ρε μην τραυματισω κανα θυλακα....στο κουτελο ειδα οτι η χριση ειναι 25-50 το 75ρι ειναι μεγαλο ρε... ειδα τα σημεια που χρισιμοποιτε το ρολλερ και τι μεγεθος βελονων εχει σε καθε σημειο το 75 δεν νομιζω να ειναι καταληλο σκεψου στον πινακα που διαβασες που ηταν 25 καθε μερα 50 καθε 3-4 μερα νομιζω και75 καθε μια βδομαδα οκ ... καλυτερα να ξεκινησω αφου θεωρεις μικρο το 25 να παρω το 50 να δω πως παω και αν δω οτι δεν καταλαβαινω χριστο περνω το 75... διοτι δεν εχω σημεια που θελω να γεμισω απλα και να τα κρατησω οπως ειναι ειμαι οκ ... και το 75 το φοβαμε μπορει να ειναι στην τελικη ποιο αποτελεσματικο αλλα δεν παυει να το βλεπω μεγαλο σαν αποιρος μιλαω ετσι... μπορει να ειναι και ανετο το να βαζεις 0.75 χιλ ....και να μην εχει προβλημα για τρσαυματισμους και το να και το αλλο.. επισεις δεν χρισιμοποιω ζινκ σαν καποιους αλλους ο οποιος ανεφερες οτι ειναι και θεραπευτικος ουσιαστικα βοηθα στις πληγες απο οτι καταλαβα... το να μην βαζω κρεμες η λοσιον με 0.75 μηπως μου φερει ασχημα αποτελεσματα διοτι το ρολλερ παντου το χρισιμοποιουν με κατι μαζι σχεδον παντου ε το 50ρι πες οτι δεν εχει τοσο μεγαλες πληγες και δεν χριαζετε κρεμες η λοσιον για οτι προκαλει αλλα το 75 λογικα θα θελει σιγουρα
αν το φοβασαι το 0,75 ξεκινα με 0,5.
ο σκοπος της θεραπειας ειναι να μικροτραυματισουμε το δερμα για να ξεκινησει κατασκευη μονο του,κατασκευη ειναι και η φαλακρα και το σμηγμα.
αλλα στο τελος θα καταληξεις σε 0,75.
ετσι πανε αυτα,ξεκινας στην αρχη με κροταφους 0,5,παιρνεις τον αερα συνεχιζεις σε nw6 και μετα ψαχνεις μεγαλυτερο:p
εγω εφτασα σε σημειο να κανω σε nw6 με 0,5 σε δυο λεπτα

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
βαλε 75αρι και αν τραυματιστεις χαζπλαστ

gianniskritikos2

Active Member
ρε καπα με τηνλογικη που λες μολις συνηθισεις και το 75 θα πας σε 100 και μετα?? λες περνεις τον αερα δεν σε πολυ πιανω λες ετσι πανε αυτα με την λογικη που καταλαβα οτι ενοεις το 0.5 βοηθααει αρχικα μετα δεν κανει τιποτα και πρεπει να παω στο 0.75 μετα αυτο θα βοηθαει και μετα θα πρεπει να παω στο 1.0?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε καπα με τηνλογικη που λες μολις συνηθισεις και το 75 θα πας σε 100 και μετα?? λες περνεις τον αερα δεν σε πολυ πιανω λες ετσι πανε αυτα με την λογικη που καταλαβα οτι ενοεις το 0.5 βοηθααει αρχικα μετα δεν κανει τιποτα και πρεπει να παω στο 0.75 μετα αυτο θα βοηθαει και μετα θα πρεπει να παω στο 1.0?

οχι περισσοτερο,στο 0,75 ειμαστε καλα.
δεν λεω οτι το 0,5 δεν κανει τιποτα

Bouklas

Well-Known Member
Αν και δεν το έχω χρησιμοποίησει ακόμα, περιμένω να μου έρθουν, 0.5mm και 1.mm. Όλη η υπόθεση πιστεύω και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, δεν είναι πόσες φορες το χρησιμοποιείς αλλα ο χρόνος που του δίνεις για να αναγεννηθεί η περιοχή. Όπως και στο γυμναστήριο πχ κάποιος που πάει για όγκο δεν γυμνάζει χερια κάθε μέρα, δίνει χρόνο να ξεκουραστεί και να μεγαλώσει ο μυς.Το όλο θέμα είναι στην ξεκούραση.
Εγώ πάω για 1-2 φορες την βδομάδα με 0.5mm κροτάφους.

Μπλουζα