Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού
xxxray είπε:
με την xylocream και γω δεν ξέρω τι παίζει άλλες φορές δεν νοιώθω σχεδόν καθόλου πόνο και άλλες σαν να μην έβαλα καν πάντα με την ίδια ποσότητα και ίδια ώρα αναμονής

και εγω τα ιδια.
ποτε με πιανει λιγο,ποτε οχι.
2 φορες με επιασε σχετικα καλα και ματωσα σε σημειο να σταζουν αιματα στο μετωπο.
με τις ιδιες ποσοτητες και χρονους παντα.
πως τα πας με το 1,5?εχεις αρκετους μηνες πλεον
ακολουθεις την ερευνα χωρις μινοξιδιλη την ημερα της εφαρμογης?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xxxray

Member
συνεχίζω αλλά απο αποτελέσματα δεν ξέρω σίγουρα! στην χειρότερη περίπτωση είμαι σταθερός κάτι που μάλλον θετικό είναι χωρίς φίνα 7 μήνες! τώρα περιμένω ρόλερ 2 mm

kapa

Μέλος του προσωπικού
xxxray είπε:
συνεχίζω αλλά απο αποτελέσματα δεν ξέρω σίγουρα! στην χειρότερη περίπτωση είμαι σταθερός κάτι που μάλλον θετικό είναι χωρίς φίνα 7 μήνες! τώρα περιμένω ρόλερ 2 mm

βαζεις μινοξ και την μερα του ρολαρισματος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
xxxray είπε:
άλλες φορές ναι άλλες όχι αλλά κάνω και βούρτσισμα πριν την μινοξ κάθε πρωί

το ρωταω αυτο για να δουμε τι γινεται με την ερευνα.
οπως και να χει εισαι σε καλο δρομο,με βουρτσισμα και roller αντικατεστησες την φινα.
με χρηση λοσιον επιτοπου η επανεκφυση μπορει να ερχεται λογω απορροφησης και οχι λογω ενεργοποιησης αυξητικων παραγοντων.
σε εμενα ηταν λιγο περιεργα.
βγηκε μπροστα στην αρχη το 0,5 με επιτοπου λοσιον.
αλλα κατι εγινε τις τελευταιες μερες και γεμισα 4? χιλιαδες χνουδακια στους κροταφους :hrsml:

Briner

Active Member
Συμβουλή για καθαρισμό: Αν το ρόλερ σας έχει έρθει σε ολόσωμη πλαστική θήκη, τότε μετά από κάθε χρήση, γεμίζετε την εσοχή όπου μπαίνουν οι βελόνες, με το απολυμαντικό που χρησιμοποιείτε. Προσωπικά, το καθαρίζω με καθαρό οινόπνευμα. Βάζω το ρόλερ στη θήκη και περιστρέφω αργά τις βελόνες για να βραχούν όλες από το υγρό. Έτσι το οινόπνευμα πάει παντού, ενώ από την άλλη γίνεται και οικονομία στο καθαριστικό, αφού είναι μικρή και σταθερή η ποσότητα που βάζουμε. Στη συνέχεια τινάζω το ρόλερ για να φύγουν τα σταγονίδια και ρολάρω ελαφρά πάνω σε μια καθαρή πετσέτα, εν είδει σκουπίσματος.

kapa

Μέλος του προσωπικού
τζιφος και το σπρευ http://www.ebay.com/itm/Derma-Numb-Topical-Numbing-Anesthetic-DURING-Tattoo-Lidocaine-Painless-Spray-4oz-/400437441852?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3bee753c
χειροτερα και απο την xylocream.
τελικα η καλυτερη τοπικη αναισθησια ηταν πριν εναν μηνα στον οδοντιατρο.
μουδιασε το δοντι,μουδιασε και το σαγονι,βρηκα ευκαιρια και του εδωσα να καταλαβει

35007

Member
kapa αν σε ενδιαφερει η τοπικη αναισθησια μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν και ισως θεωρηθεί λιγο ακραιο.

Θα χρειαστείς να προμηθευτείς από φαρμακειο βελονες ινσουλίνης, διαλυμα ξυλοκαινης (αν θυμαμαι καλα είναι περιεκτικότητας 2%) και αμπουλες των 10ml Water For Injection ή Φυσιολογικου Ορου.

Η βελονα ινσουλίνης είναι βαθμονομημενη σε 100 μοναδες που αντιστοιχει σε 1ml. Αναρροφησε 50 μοναδες από το διαλυμα ξυλοκαινης (δηλαδή 0,5ml) και συμπληρωσε άλλες 50 μοναδες (επισης 0,5ml) WFI ή φυσιολογικου ορου . Αναλογια 1 προς 1 δηλαδή.
Μολις ετοιμασεις το διαλυμα αλλαξε βελονα και εφαρμοσε καινουργια. Χορηγησε λιγες μοναδες σε ένα σημειο, άλλες λιγες πιο διπλα και ούτω καθεξής.
Αν δεις ότι δεν μπορεις να χειριστείς καλα τη συριγγα επειδή το εμβολο προεξεχει πολύ απερριψε λιγο διαλυμα ώστε να διευκολύνεις τον αντίχειρά σου να τη χειριστεί καλυτερα ή αναρροφησε λιγοτερες μοναδες ευθυς εξαρχής.
Οι βελονες ινσουλίνης είναι κοντες και πολύ ψηλες. Εσυ που εχεις εφαρμοσει μεγαλα ρολλερ δεν νομιζω να πονεσεις ιδιαιτερα. Επισης η βελονα να χρησιμοποιείται παραληλλα με το μετωπο και όχι κατακόρυφα γιατι θα βρεις οστο. Επιπλεον η βελονα δεν πρεπει να εισχωρήσει πολύ επιφανειακα, oχι διαδερμικη χορηγηση δλδ.

Αν δεις ότι είναι πολύ δραστικο το διαλυμα αυξησε την αραιωση αναρροφώντας περισσοτερο WFI και λιγοτερο ξυλοκαινη. Αν παλι δεις ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικη η αναλογια 1 προς 1 αναρροφησε περισσοτερη ξυλοκαινη και λιγοτερο WFI. Πειραματισου μεχρι να βρεις την αναλογια που σε εξυπηρετει.

Οι αμπουλες των 10ml μετα την χρηση απορρίπτονται και δεν καβαντζώνονται για την επομενη χρηση. Επισης το μπουκαλακι της ξυλοκαινης αφου ανοιχθεί και πριν από κάθε χρηση θελει μια απλη απολυμανση ριχνοντας από υψος αιθυλικη αλκοολη.

Διευκρινιζω ότι δεν το εχω εφαρμοσει ποτε σε εμενα. Απλως έναν τροπο σκεφτηκα. Χρησιμοποιω ρολλερ 0.25 και το επομενο θα είναι μαλλον 0.5 οποτε το θεμα της τοπικης αναισθησίας δεν με εχει απασχολησει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
kapa αν σε ενδιαφερει η τοπικη αναισθησια μπορεις να δοκιμασεις το εξης αν και ισως θεωρηθεί λιγο ακραιο.

Θα χρειαστείς να προμηθευτείς από φαρμακειο βελονες ινσουλίνης, διαλυμα ξυλοκαινης (αν θυμαμαι καλα είναι περιεκτικότητας 2%) και αμπουλες των 10ml Water For Injection ή Φυσιολογικου Ορου.

Η βελονα ινσουλίνης είναι βαθμονομημενη σε 100 μοναδες που αντιστοιχει σε 1ml. Αναρροφησε 50 μοναδες από το διαλυμα ξυλοκαινης (δηλαδή 0,5ml) και συμπληρωσε άλλες 50 μοναδες (επισης 0,5ml) WFI ή φυσιολογικου ορου . Αναλογια 1 προς 1 δηλαδή.
Μολις ετοιμασεις το διαλυμα αλλαξε βελονα και εφαρμοσε καινουργια. Χορηγησε λιγες μοναδες σε ένα σημειο, άλλες λιγες πιο διπλα και ούτω καθεξής.
Αν δεις ότι δεν μπορεις να χειριστείς καλα τη συριγγα επειδή το εμβολο προεξεχει πολύ απερριψε λιγο διαλυμα ώστε να διευκολύνεις τον αντίχειρά σου να τη χειριστεί καλυτερα ή αναρροφησε λιγοτερες μοναδες ευθυς εξαρχής.
Οι βελονες ινσουλίνης είναι κοντες και πολύ ψηλες. Εσυ που εχεις εφαρμοσει μεγαλα ρολλερ δεν νομιζω να πονεσεις ιδιαιτερα. Επισης η βελονα να χρησιμοποιείται παραληλλα με το μετωπο και όχι κατακόρυφα γιατι θα βρεις οστο. Επιπλεον η βελονα δεν πρεπει να εισχωρήσει πολύ επιφανειακα, oχι διαδερμικη χορηγηση δλδ.

Αν δεις ότι είναι πολύ δραστικο το διαλυμα αυξησε την αραιωση αναρροφώντας περισσοτερο WFI και λιγοτερο ξυλοκαινη. Αν παλι δεις ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικη η αναλογια 1 προς 1 αναρροφησε περισσοτερη ξυλοκαινη και λιγοτερο WFI. Πειραματισου μεχρι να βρεις την αναλογια που σε εξυπηρετει.

Οι αμπουλες των 10ml μετα την χρηση απορρίπτονται και δεν καβαντζώνονται για την επομενη χρηση. Επισης το μπουκαλακι της ξυλοκαινης αφου ανοιχθεί και πριν από κάθε χρηση θελει μια απλη απολυμανση ριχνοντας από υψος αιθυλικη αλκοολη.

Διευκρινιζω ότι δεν το εχω εφαρμοσει ποτε σε εμενα. Απλως έναν τροπο σκεφτηκα. Χρησιμοποιω ρολλερ 0.25 και το επομενο θα είναι μαλλον 0.5 οποτε το θεμα της τοπικης αναισθησίας δεν με εχει απασχολησει.
ειναι λιγο ακραιο.
δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει βελονα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το θεμα roller κλειδωθηκε στο hlt http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments?p=1163387#post1163387

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
το θεμα roller κλειδωθηκε στο hlt http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments?p=1163387#post1163387

...Και τα μόνα ενεργά θέματα και πάλι...είναι φίνα μίνοξ...:bon:

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
kapa είπε:

...Και τα μόνα ενεργά θέματα και πάλι...είναι φίνα μίνοξ...:bon:

εφαγα ban απο εκει πριν μια εβδομαδα,επειδη ανεφερα οτι το vpa σε τοπικο δεν κανει κατι.
το μηνυμα μου φιλτραριστηκε,δεν μπηκε στο φορουμ

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
μπαναρακι μονιμο.λογος κανενας
ειλικρινα δεν πιστευω τιποτα σε ξενα φορουμ

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από τη στιγμή που έστω και ένας είχε regrowth, αδιάφορο με ποιον τρόπο, όφειλαν να αφήνουν το θέμα να εξελιχθεί. Η δήθεν ευαισθησία τους για προστασία των ανήλικων παιδιών που δεν έχουν βγάλει ακόμα δοντάκια, είναι όχι ύποπτη, αλλά δεδομένη ότι το όλο θέμα βρωμάει. Έπαψα να παρακολουθώ το site από το πρώτο ban που έκαναν σε 2 μέλη που είχαν regrowth. Το ίδιο έγινε και στο baldtruthtalk με το piloxx.

Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν το θέμα της τριχόπτωσης αθώο...Αν είχαν λίγο μυαλό τα μέλη τους, θα έπρεπε να σταματήσουν να μπαίνουν σε αυτά τα site μέχρι οι διαχειριστές να βάλουν μυαλό.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Από τη στιγμή που έστω και ένας είχε regrowth, αδιάφορο με ποιον τρόπο, όφειλαν να αφήνουν το θέμα να εξελιχθεί. Η δήθεν ευαισθησία τους για προστασία των ανήλικων παιδιών που δεν έχουν βγάλει ακόμα δοντάκια, είναι όχι ύποπτη, αλλά δεδομένη ότι το όλο θέμα βρωμάει. Έπαψα να παρακολουθώ το site από το πρώτο ban που έκαναν σε 2 μέλη που είχαν regrowth. Το ίδιο έγινε και στο baldtruthtalk με το piloxx.

Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν το θέμα της τριχόπτωσης αθώο...Αν είχαν λίγο μυαλό τα μέλη τους, θα έπρεπε να σταματήσουν να μπαίνουν σε αυτά τα site μέχρι οι διαχειριστές να βάλουν μυαλό.

καταλαβαινεις γιατι το piloxx ειναι η λυση ε?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν να βγουν και πολλά στη φόρα γι αυτό...

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν να βγουν και πολλά στη φόρα γι αυτό...

ακομα το παλευουν.
εντωμεταξυ τα καλυτερα αποτελεσματα απο οτι βλεπω ολο το νημα με roller τα εχει το ενα μελος που εβαλε πεπτιδια χαλκου.
εγω με ψευδαργυρο μινοξιδιλη και roller ειχα πολυ δυνατη επανεκφυση,για την ακριβεια οτι πιο δυνατο εχω δοκιμασει και με ταχυτητα διπλασια της μινοξιδιλης.
καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε το γιατι

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολλά πρέπει να κοιτάξουμε, αλλά από που να πρωτοξεκινήσουμε. Πρώτα όμως πρέπει να βελτιώσεις λίγο εσύ το θέμα σου με την πίεση και εγώ το μπάχαλο που γίνεται στις ορμόνες μου. Διαφορετικά το βλέπω "Έχτιζα παλάτια, με νερό και άμμο έπιασ' η βροχή και τα ριξε όλα χάμω" :p

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Πολλά πρέπει να κοιτάξουμε, αλλά από που να πρωτοξεκινήσουμε. Πρώτα όμως πρέπει να βελτιώσεις λίγο εσύ το θέμα σου με την πίεση και εγώ το μπάχαλο που γίνεται στις ορμόνες μου. Διαφορετικά το βλέπω "Έχτιζα παλάτια, με νερό και άμμο έπιασ' η βροχή και τα ριξε όλα χάμω" :p

το ψαρι βρωμισε http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039-post-94786.html#pid94786 και δεν ειναι η καψουλα Ω που εσπασε
να υποθεσουμε οτι εχει τα δευτερα καλυτερα αποτελεσματα?με ψευδαργυρο.
δεν ειναι τυχαιο που αφησα την μινοξιδιλη και ξεκινησα folligen :m04:
απο την αρχη κατι υποψιαστηκα

Μπλουζα