kapa
Μέλος του προσωπικού
αντε λιγη προσπαθεια και θα το ανοιξουν το θεμα http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/78145-admin-public-letter ;D
περα απο τη πλακα να μιλησουμε λιγο σοβαρα.
χρησιμοποιει κανεις πεπτιδια χαλκου με roller?
folligen ομως οχι tricomin.
το tricomin εχει μικρη περιεκτικοτητα και απο οσο θυμαμαι καποιο διαστημα ειχαν αφαιρεσει τα πεπτιδια χαλκου.
στις αρχες του νηματος ειχα πολυ δυνατη επανεκφυση η οποια ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι με ψευδαργυρο και roller,οχι μινοξιδιλη.
απο που το καταλαβα αυτο?
οταν αφαιρεσα τον zinc oxide και συνεχισα roller μινοξ το σχημα κλαταρε,ξεκινησε η κατηφορα.
απο οτι βλεπω ο συνδιασμος roller, zinc oxide βγαζει τριχες στους κροταφους και οχι χνουδια και δεν ειμαι ο μονος.
περα απο τη πλακα να μιλησουμε λιγο σοβαρα.
χρησιμοποιει κανεις πεπτιδια χαλκου με roller?
folligen ομως οχι tricomin.
το tricomin εχει μικρη περιεκτικοτητα και απο οσο θυμαμαι καποιο διαστημα ειχαν αφαιρεσει τα πεπτιδια χαλκου.
στις αρχες του νηματος ειχα πολυ δυνατη επανεκφυση η οποια ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι με ψευδαργυρο και roller,οχι μινοξιδιλη.
απο που το καταλαβα αυτο?
οταν αφαιρεσα τον zinc oxide και συνεχισα roller μινοξ το σχημα κλαταρε,ξεκινησε η κατηφορα.
απο οτι βλεπω ο συνδιασμος roller, zinc oxide βγαζει τριχες στους κροταφους και οχι χνουδια και δεν ειμαι ο μονος.