Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:τριτο ρολαρισμα,ξανα..
περναω 20 φορες μεχρι να ματωσω ικανοποιητικα...
μην το φοβαστε,δωστε του να καταλαβει :3m:
lalakis είπε:Και γιατί το παρατησες την πρωτη φορά;έκανες καιρο;1.5;
Soralteno είπε:έμπαινε kapa, έβαλες τα γυαλιά στον john Rambo
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oAHutAeAjSI[/video]
Bouklas είπε:mg: ??? mg: ??? mg:
Τι έκανες ρε θηρίο! ???
sito είπε:Καλυτερα να σκουπισεις με χαρτί κ μπενταντιν μετα παρα με οινοπνευμα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
lalakis είπε:το bedatin τι ρολο παιζει εκτός του οτι κανει στις πληγές καλό;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar είπε:@kapa
Η επάληψη με οινόπνευμα πρίν , (που είπε και ο sitos) προσφέρει απολύμανση...η χρήση μετά το rollαρισμα αποστειρωμένης γάζας σε συνδυασμό με w.f.i ή φυσιολόγικό ορό ξέπλημα της πληγής
(με ότι πιο καθαρό πανί & υγρό υπάρχει χωρίς ίχνος μικροοργανισμών & βακτηριδίων)
και η επάληψη με betadin (δέν νομίζω να είπε κανείς ότι το betadin θα σου προσφέρει regroth)
επούλωση!!!....
Stripar είπε:Αλλά άν είσαι σε καραντίνα...πάω πάσο
πιστεύω ανάλογα την ενταση π κανεις. εγώ αυτήν την στιγμη εκανα δυο φορες με 8 μέρες κενό. την πρωτη φορά ένιωσα οτι το δέρμα ηταν στα καλά του παλι μετα απο 2 μέρες. τώρα π είμαι στις 2 μέρες ακόμα νιώθω οτι δεν έχει επολουθει πλήρως το δέρμα. έχω σκοπό σιγά σιγά να αυξάνω την ένταση (αφού εξοικοιωθω με την χρηση και τον πόνο) και να κάνω πιο αραιή χρηση ρολλερ.lalakis είπε:Μήπως είναι λάθος να κανεις 1.5 mm μια φορά την εβδομαδα .;επειδή δεν αφήνεις περιθώριο αρκετό ώστε το δέρμα να αναπλαστει;μήπως το σωστό είναι κάθε 20 με 30 μέρες κ γιαυτό το λογο δεν βλέπουμε αποτελεσματα;το bedatin τι ρολο παιζει εκτός του οτι κανει στις πληγές καλό;
lalakis είπε:Τώρα με μπερδεψες κ μένα γιατί έχω ξεκινήσει κ γω ρολλερ 1.5 μια φορά έχω κανει ως τώρα εδώ κ 9 μέρες .και δεν ξέρω τελικά απο τι έχω βγάλει χνουδοτριχακια απτο foligain η απτό ρολερ
langweilig είπε:Κάτσε ρε kapa, περνάς 20 με 30 φορες το roller ,με τόσα περάσματα προλαβαίνει το δέρμα να επουλωθεί μέσα σε μια βδομάδα?
αν λες για τον 2young2retire http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9374.htmllalakis είπε:Kapa πιστεύω οτι το πιο σωστο είναι να το κανεις κάθε 20 με 30μερες όπως το παλικάρι που δε αποτελεσματα έτσι.πρόσωπικη μ αποψη