Σωστή χρήση derma roller

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
έμπαινε kapa, έβαλες τα γυαλιά στον john Rambo

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oAHutAeAjSI[/video]

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Και γιατί το παρατησες την πρωτη φορά;έκανες καιρο;1.5;

τοτε ηταν με μινοξιδιλη,που μου κανει αποτομη πτωση αποτελεσματων απο ενα σημειο και μετα
τωρα ειναι με folligen,το οποιο εχει χασει και αυτο σε αποδοση πλεον.
τελικα ολες οι λοσιον εχουν την ιδια συμπεριφορα.
ειναι θεμα οργανισμου το ποσο θα κρατησει τα αποτελεσματα.
σε εμενα ειναι 2,5 μηνες
ειχα κανει 2 μηνες

Soralteno είπε:
έμπαινε kapa, έβαλες τα γυαλιά στον john Rambo

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oAHutAeAjSI[/video]

να τι θα δω,την ειχα δει πριν χρονια αυτην την παρωδια

Bouklas είπε:
:eek:mg: ??? :eek:mg: ??? :eek:mg:
Τι έκανες ρε θηρίο! ???

βρηκα το ταιρι μου O0

sito

Active Member
Καλυτερα να σκουπισεις με χαρτί κ μπενταντιν μετα παρα με οινοπνευμα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

lalakis

Active Member
Υπάρχει κανένας στο φόρουμ π να χει δει σήμα νΤίκα αποτελέσματα απο ρόλερ γενικά η απο ρόλερ 1.5 ;εκτός του τυπα που διέδιδε σε φόρουμ του εξωτερικου οτι γέμισε μαλλια απαυτο.

Stripar

Established Member
sito είπε:
Καλυτερα να σκουπισεις με χαρτί κ μπενταντιν μετα παρα με οινοπνευμα

Ακόμα καλύτερα αποστειρωμένη γάζα με W.F.I (Water for injection) ή φυσιολογικό ορό & έπειτα Βetadin

@kapa...ανοικτή πληγή είναι , συμπεριφέρσου της όπως θα πράτανε σε ένα χειρουργείο-νοσοκομείο...Φιλικά

sito

Active Member
Χθες εκανα δεύτερη χρηση ρολλερ. Το αίμα ηταν παραπανω αυτήν την φορά. Για να δουμε...

Έχει δίκιο όσο στριπαρ. Εγώ π.χ βάζω οινόπνευμα στ κεφάλι πριν την χρηση ρολλερ κ όταν τελειωνω σκουπίζω με από στειρωμένες Γάζες κ μετα μπενταντιν

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπου,καποτε στο φορουμ,ενα μελος κατι ειχε δει με Βetadin O0
δεν νομιζω να το συμπεριλαβω.
αλλα γενικα ειμαι προσεκτικος με την χρηση roller.
ρολαρω μετα το μπανιο που το δερμα ειναι καθαρο.
και δεν βγαινω εξω μετα,να εκτεθω σε σκονες

lalakis

Active Member
Μήπως είναι λάθος να κανεις 1.5 mm μια φορά την εβδομαδα .;επειδή δεν αφήνεις περιθώριο αρκετό ώστε το δέρμα να αναπλαστει;μήπως το σωστό είναι κάθε 20 με 30 μέρες κ γιαυτό το λογο δεν βλέπουμε αποτελεσματα;το bedatin τι ρολο παιζει εκτός του οτι κανει στις πληγές καλό;

Stripar

Established Member
@kapa
Η επάληψη με οινόπνευμα πρίν , (που είπε και ο sitos) προσφέρει απολύμανση...η χρήση μετά το rollαρισμα αποστειρωμένης γάζας σε συνδυασμό με w.f.i ή φυσιολόγικό ορό ξέπλημα της πληγής
(με ότι πιο καθαρό πανί & υγρό υπάρχει χωρίς ίχνος μικροοργανισμών & βακτηριδίων)
και η επάληψη με betadin (δέν νομίζω να είπε κανείς ότι το betadin θα σου προσφέρει regroth)
επούλωση!!!....

Αλλά άν είσαι σε καραντίνα...πάω πάσο :)

lalakis είπε:
το bedatin τι ρολο παιζει εκτός του οτι κανει στις πληγές καλό;

Γιατί οι τρυιπίτσες που ανοίγει το roler και ειδικά αυτών των διαστάσεων πληγή δεν είναι?...μικρή -μεγάλη δέν έχει σημασία , πληγή πάντως είναι , εξού και το αίμα!...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Stripar είπε:
@kapa
Η επάληψη με οινόπνευμα πρίν , (που είπε και ο sitos) προσφέρει απολύμανση...η χρήση μετά το rollαρισμα αποστειρωμένης γάζας σε συνδυασμό με w.f.i ή φυσιολόγικό ορό ξέπλημα της πληγής
(με ότι πιο καθαρό πανί & υγρό υπάρχει χωρίς ίχνος μικροοργανισμών & βακτηριδίων)
και η επάληψη με betadin (δέν νομίζω να είπε κανείς ότι το betadin θα σου προσφέρει regroth)
επούλωση!!!....

πριν το ρολαρισμα περναω με οινοπνευμα για να παρω και την κρεμα που βαζω.(δεν το ανεφερα)και μετα
το betadin δεν δινει regrowth.
απλα ετυχε σε ενα μελος που ειχε ακμη και ΑΑ.

Stripar είπε:
Αλλά άν είσαι σε καραντίνα...πάω πάσο :)

γενικα ειμαι σε καραντινα τα τελευταια χρονια.
λιγο περπατημα το απογευμα και σπιτι :beach:
δεν ειμαστε και teen nagers :p

sito

Active Member
Απ: RE: Σωστή χρήση derma roller

lalakis είπε:
Μήπως είναι λάθος να κανεις 1.5 mm μια φορά την εβδομαδα .;επειδή δεν αφήνεις περιθώριο αρκετό ώστε το δέρμα να αναπλαστει;μήπως το σωστό είναι κάθε 20 με 30 μέρες κ γιαυτό το λογο δεν βλέπουμε αποτελεσματα;το bedatin τι ρολο παιζει εκτός του οτι κανει στις πληγές καλό;
πιστεύω ανάλογα την ενταση π κανεις. εγώ αυτήν την στιγμη εκανα δυο φορες με 8 μέρες κενό. την πρωτη φορά ένιωσα οτι το δέρμα ηταν στα καλά του παλι μετα απο 2 μέρες. τώρα π είμαι στις 2 μέρες ακόμα νιώθω οτι δεν έχει επολουθει πλήρως το δέρμα. έχω σκοπό σιγά σιγά να αυξάνω την ένταση (αφού εξοικοιωθω με την χρηση και τον πόνο) και να κάνω πιο αραιή χρηση ρολλερ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3 εβδομαδες roller 1,5mm,εσκασαν 2 χνουδακια :5m:
αυτην την φορα το χρησιμοποιω χωρις καμια λοσιον.
παρατηρω οτι ακομα και 3 μερες μετα το ρολαρισμα υπαρχει λιπαροτητα στα σημεια,καπως σαν γυαλιστερο δερμα.
δεν μετραω ποσες φορες περναω για να ματωσω μπορει να ξεπερναω και τις 20,ισως και 30.
στα 8 περασματα δεν υπαρχουν καν κυλιδες αιματος ακομα.
με το ματι σταματαω

lalakis

Active Member
Τώρα με μπερδεψες κ μένα γιατί έχω ξεκινήσει κ γω ρολλερ 1.5 μια φορά έχω κανει ως τώρα εδώ κ 9 μέρες .και δεν ξέρω τελικά απο τι έχω βγάλει χνουδοτριχακια απτο foligain η απτό ρολερ

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Τώρα με μπερδεψες κ μένα γιατί έχω ξεκινήσει κ γω ρολλερ 1.5 μια φορά έχω κανει ως τώρα εδώ κ 9 μέρες .και δεν ξέρω τελικά απο τι έχω βγάλει χνουδοτριχακια απτο foligain η απτό ρολερ

θα ελεγα πιο πιθανο απο folligen.
αν θελεις να ξερεις για εσενα χωρισε τα σε 2 τριμηνα.
3 μηνες το ενα μονο και τους επομενους 3 μηνες και τα δυο.
αν δεν εχει σημασια πιο απο τα δυο συνεχιζεις ετσι.
με 9 μερες roller και 20 μερες folligen εχεις πολυ επανεκφυση να παρεις ακομα

langweilig

New Member
Κάτσε ρε kapa, περνάς 20 με 30 φορες το roller ,με τόσα περάσματα προλαβαίνει το δέρμα να επουλωθεί μέσα σε μια βδομάδα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
langweilig είπε:
Κάτσε ρε kapa, περνάς 20 με 30 φορες το roller ,με τόσα περάσματα προλαβαίνει το δέρμα να επουλωθεί μέσα σε μια βδομάδα?

ναι.
την τριτη μερα το δερμα ειναι μια χαρα.
ουτε ο παραμικρος ερεθισμος η πονος.
για την ακριβεια πονος δεν υπαρχει ουτε 10 δεπτερολεπτα μετα το ρολαρισμα,μονο αν το σκαλισω μονος μου καταλαβαινω οτι ειναι ερεθισμενο το δερμα

lalakis

Active Member
Kapa πιστεύω οτι το πιο σωστο είναι να το κανεις κάθε 20 με 30μερες όπως το παλικάρι που δε αποτελεσματα έτσι.πρόσωπικη μ αποψη

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Kapa πιστεύω οτι το πιο σωστο είναι να το κανεις κάθε 20 με 30μερες όπως το παλικάρι που δε αποτελεσματα έτσι.πρόσωπικη μ αποψη
αν λες για τον 2young2retire http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9374.html
ετσι ξεκινησε.
ειναι δεδομενο οτι θα περασω και εγω σε 2 mm και πιο αραιη χρηση.
το 1,5 mm ειναι μικρο.
αν βεβαια δω αξιολογα πραγματα.
χρησιμοποιεις μονο roller και folligen?

Μπλουζα