Σωστή χρήση derma roller

kapa είπε:
mastermind είπε:
τι εννοις καπα οταν λες" για το αν γινουν τριχες δυσκολο.
δυσκολο επισης ειναι να μεινουν τριχες. "

μετα το sheding δεν βγαίνουν πίσω οι τρίχες???
αν είναι ετσι ποιος ο λόγος να βάζω μίνοξ?

εννοω οι θεραπειες δεν κανουν θαυματα.
υποψιν οτι η διαφορα μιας εφαρμογης και δυο εφαρμογων την ημερα απεχουν πολυ λιγο.
με μια εφαρμογη την ημερα εχεις παρει το 80% τουλαχιστον της ουσιας που εβαλες.
δυο διαφορετικες ουσιες την ημερα θα σε βοηθησουν περισσοτερο απο μια ουσια 2 φορες την ημερα.
ξεκινησες ταυτοχρονα roller και μινοξιδιλη?
η εφτασες στα μεγιστα με μινοξιδιλη και προσθεσες roller?

μα δεν περιμένω θαυματα, απλα αν οι τριχες που εχασα λογο shedding (κυρίως απο το ρολλερ) θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν χωρίς το ρολλερ (δεν μιλάω για χνούδι, βλέπω μικρές τρίχες)
πριν ξεκινήσω όλλερ έκανα 1 εφαρμογή μέρα παρα μέρα (για 1χρονο σχεδον), μετα απλός πρόσθεσα το ρόλλερ 0,5( μάλλον έκανα λάθος που το ξεκινησα),
δεν ηταν ότι η μινοξ εφτασε στα μεγιστα της, απλός ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινουργιο να δώ πως δουλευει πάνω μου!
δεν είχα σοβαρό προβλημα (ευχαριστώ τα Ω3) και το shedding του ρόλερ μου κακοφάνηκε λίγο!
τώρα το ξαναγυρίζω σε μέρα παρα μέρα 1 εφαρμογή μονο μινοξ (χωρις ρολλερ)
ελπίζω να είναι αρκετό για τις μικρες τρίχες να μεγαλώσουν!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
μα δεν περιμένω θαυματα, απλα αν οι τριχες που εχασα λογο shedding (κυρίως απο το ρολλερ) θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν χωρίς το ρολλερ (δεν μιλάω για χνούδι, βλέπω μικρές τρίχες)
πριν ξεκινήσω όλλερ έκανα 1 εφαρμογή μέρα παρα μέρα (για 1χρονο σχεδον), μετα απλός πρόσθεσα το ρόλλερ 0,5( μάλλον έκανα λάθος που το ξεκινησα),
δεν ηταν ότι η μινοξ εφτασε στα μεγιστα της, απλός ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινουργιο να δώ πως δουλευει πάνω μου!
δεν είχα σοβαρό προβλημα (ευχαριστώ τα Ω3) και το shedding του ρόλερ μου κακοφάνηκε λίγο!
τώρα το ξαναγυρίζω σε μέρα παρα μέρα 1 εφαρμογή μονο μινοξ (χωρις ρολλερ)
ελπίζω να είναι αρκετό για τις μικρες τρίχες να μεγαλώσουν!

συνεχισε μια φορα την ημερα μινοξ μεχρι να τερματισει σε επανεκφυση.
οταν δεις οτι δεν παει αλλο μονη της προσθεσε roller.
μονο ετσι θα δεις αν δουλευει σε σενα η οχι.
αν εισαι στην αρχη της μινοξιδιλης θα μεγαλωσουν λιγο αυτες οι μικρες που βλεπεις

Ολα καλά καπα αλλά ένα δεν καταλαβα ακόμα... Οι τρίχες που πεφτουν λόγο μίνοξ το λεγόμενο shedding δεν ξαναβγαίνουν κανονικες?? Αφου αυτός ειναι ο ρόλός τις μινοξ, αν τις έχασα για να βγουν απλα μικρές τρίχες γιατί βάζω τοτε??

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
Ολα καλά καπα αλλά ένα δεν καταλαβα ακόμα... Οι τρίχες που πεφτουν λόγο μίνοξ το λεγόμενο shedding δεν ξαναβγαίνουν κανονικες?? Αφου αυτός ειναι ο ρόλός τις μινοξ, αν τις έχασα για να βγουν απλα μικρές τρίχες γιατί βάζω τοτε??

οι τριχες που πεφτουν λογω μινοξ,τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο ξαναβγαινουν πιο δυνατες,πιο χοντρες.
απο εκει και περα αναλογα την τυχη-επιθετικοτητα αραιωσης αρχιζουν να υποχωρουν σιγα σιγα.
αυτο που λεμε πτωση της μινοξιδιλης.
εννοειτε οτι αν κοψεις την μινοξ οτι σου εδωσε φευγει

kapa

Μέλος του προσωπικού
mastermind είπε:
Με ω3 υπαρχει πιθανοτητα να αυξήσουμε την ζωη της μινοξ η δεν επιρεαζονται αυτα τα 2??

θα χρειαστουμε και αλλα συμπληρωματα εκτος απο ω για να πετυχουμε κατι τετοιο.
μεινε συντονισμενος http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9205.html

sito

Active Member
Λοιπον παιδιά... Είναι ένας έλληνας που χρησιμοποιει εδώ και 7 μηνες συστηματικά μονο ρολλερ 1,5μμ. Τα αποτελεσματα του εκπληκτικά. Είχε κανει θέμα σε αμερικανικό φόρουμ οπου όλοι τον κραζαν. Αναφέρει οτι δεν λαδωνει πλεον το μαλλί, δεν έχει φαγούρα δεν πέφτουν και έχει πυκνώσει. Αλλά το παλικάρι του δίνει ν καταλάβει. Είδα φωτο μετα απο χρηση και μιλάμε για πολυυυ αίμα. Τον κάλεσα στ φόρουμ να μας παρουσιασει τα αποτελεσματα.

Πάντως το πιο αξιοσημείωτο π αναφέρει ηταν οτι στις πρωτες χρήσεις δεν είχε τόσο αίμα και πόνο, ενω στην συνέχεια αυξανόταν και ο πόνος και το αίμα, ενω η πίεση π ασκούσε στ ρολλερ έμενε ιδια. Λέω εγώ τώρα... Μήπως υπήρξε αγγιογενεση;;;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

vag25

Well-Known Member
Nα σημειώσω εδω οτι μετα απο κατι ψιλα μανουαλς, μετα απο καιρό έκανα ρολλερ και πονάω ολο και πιο πάνω.Δηλαδη αρχίζω και πονάω προς το crown που παλιότερα δεν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
δεν ξερω παιδια αλλα οταν εκανα ρολερ 0.5 ενιωθα στο κεφαλι μου κατι σαν καπακακια δηλ σαν ξερο αιμα και οταν τα εξεινα τοτε εβγαινε η τριχα μαζι με τον θυλακα και ο θυλακας ηταν κιτρινος και ξερος τωρα που εχω σταματησει το ρολερ δεν βλεπω αλλα τετοια φαινομενα δεν ξερω που οφειλεται αλλα επρεπε να το πω.

hairz

New Member
Oλα λειτουργουν με τον ιδιο τροπο>

Και ρολλερ και μανιουαλs>

To ρολλερ φτανει πιο βαθεια στη μπιχλα(ανοργανο ασβεστιο_παγιδευμενη dht _παγιδευμενο σμηγμα) αλλα εχει μακρυτερο ρονο επουλωσηs>

Προτιμω τωρα detumescence που μπορειs να την κανειs καθε μερα και ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη>
Απλωs πρεπει να ξερειs την τεχνικη>

Λογικα οποιοs κανει σωστα ρολλερ σε ενα χρονο πρεπεπι να εχει ηδη δει αποτελεσματα καλα>

Kαλυτερα detumescence>

sito

Active Member
Παρηγγειλα ρολλερ 1,5mm . Άντε να δουμε....

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρίξτε και μια ματιά στις φοτο του χρήστη PrettyFly83, post 2207

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=13420&page=221

lalakis

Active Member
Εγώ χτες εκανα πρωτη φορά roller μέχρι να βγάλω αίμα .ενιωσα οτι λες κ μου ανεβηκε όλο το αίμα στο κεφάλι κοκκίνισμα ολόκληρος.και μέχρι σήμερα έχω κάποιο πονοκέφαλο απ αυτό.δν ξέρω πως επιρρεαζει όλο αυτό.αν ξέρει κανένας να μου εξηγησει

kapa

Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:
Εγώ χτες εκανα πρωτη φορά roller μέχρι να βγάλω αίμα .ενιωσα οτι λες κ μου ανεβηκε όλο το αίμα στο κεφάλι κοκκίνισμα ολόκληρος.και μέχρι σήμερα έχω κάποιο πονοκέφαλο απ αυτό.δν ξέρω πως επιρρεαζει όλο αυτό.αν ξέρει κανένας να μου εξηγησει

δεν ειναι τιποτα,απο τον πονο ειναι.
εμενα με πιανει συνεχομενο φτερνισμα ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού
σε λιγες μερες ξεκιναω και εγω roller 1,5mm.
το folligen εκανε τον κυκλο του εδωσε οτι ειχε να μου δωσει.
θα το παω μια φορα την εβδομαδα roller,και τις υπολοιπες μερες folligen.
πλεον μετα απο δοκιμες σιγουρευτικα...
το 1,5 εκανε δημιουργια χιλιαδων πόρον με χνουδακι http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9163-post-121125.html#pid121125
δεν φαινεται στην φωτο αλλα ολοι αυτοι οι πόροι εχουν το χνουδι τους.
δεν περιμενω να γινουν μαλλια :p
δεν εχω αυταπατες :tease:

kapa

Μέλος του προσωπικού
χρησιμη συμβουλη μονο για οσους χρησιμοποιουν 1,5mm.
περασμα,σκουπισμα το αιμα με βρεγμενο χαρτι με οινοπνευμα επιτοπου.
μετα συνεχιζουμε στην επομενη περιοχη.
ειναι θεμα καποιων δεπτερολεπτων αν ξεραθει το αιμα να αφησει σταμπες(κυλιδες) που θα μεινουν 24ωρο στο δερμα.
η xylocream αυτην την φορα δεν δουλεψε καθολου και εβαλα και ποσοτητα και 2 φορες.
μου αρεσει που στην αρχη πριν την χρησιμοποιησω για πρωτη φορα σκεφτομουν να βαλω γαντια μηπως και μουδιασουν τα δαχτυλα απο το απλωμα :hithead:

35007

Member
kapa υπαρχει διαλυμα ξυλοκαινης σε spray - δεν εννοω το τζελ. Ειναι σε γυαλινο διαφανες μπουκαλακι με ασπρη ετικετα. Oυτε γαντια ουτε τιποτα. Ψεκαζεις σαν να ειναι τοπικο. Ποσο αποτελεσματικο θα ειναι για το 1.5mm δεν ξερω. Φανταζομαι ομως μπορεις να πειραματιστεις. Για παραδειγμα οι 10 ψεκασμοι δεν φθανουν ας τους κανω 13 ας πουμε.
kapa είπε:
χρησιμη συμβουλη μονο για οσους χρησιμοποιουν 1,5mm.
περασμα,σκουπισμα το αιμα με βρεγμενο χαρτι με οινοπνευμα επιτοπου.
μετα συνεχιζουμε στην επομενη περιοχη.
ειναι θεμα καποιων δεπτερολεπτων αν ξεραθει το αιμα να αφησει σταμπες(κυλιδες) που θα μεινουν 24ωρο στο δερμα.
η xylocream αυτην την φορα δεν δουλεψε καθολου και εβαλα και ποσοτητα και 2 φορες.
μου αρεσει που στην αρχη πριν την χρησιμοποιησω για πρωτη φορα σκεφτομουν να βαλω γαντια μηπως και μουδιασουν τα δαχτυλα απο το απλωμα :hithead:

Μπλουζα