Αν δεν με ενοχλούσε το ξυρισμένο κεφάλι θα το έκανα άνετα και δεν θα συζητούσα για ΜΜ. Έλα όμως που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έτσι.... Μια φορά νεαρός τα είχα πάρει με την ψιλή και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Το μερικά χρονάκια δεν παίζει, είμαι στα 49 αν δεν κάνω κάτι σύντομα δεν θα κάνω ποτέ....Βέβαια δίκιο έχεις κακώς ασχολούμαστε με τρίχες.....
Έχεις δίκιο ότι αν δεν κάνεις κάτι σύντομα,δε θα κάνεις ποτέ.
Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι κακώς ασχολούμαστε με τρίχες,μιας και υπάρχουν απείρως σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κανείς,
επίσης "σε όποιον αρέσουμε με ή χωρίς μαλλιά",κ.λ.π., αλλά από την άλλοι είμαστε άνθρωποι,όντα ατελή,που κάποιες φορές κάτι τέτοια μικρά
και "επιφανειακά" πράγματα,μας ανεβάζουν τη διάθεση.
Και αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία,αν το μετά σε βρίσκει με πιο θετικό πρόσημο και ας σε λένε οι άλλοι ότι θέλουν.
Εγώ συμπληρώνω σχεδόν 6 μήνες μετά τη μμ μου,την έκανα χωρίς ιδιαίτερη μελέτη και χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες,
όμως πίστεψέ με,χαίρομαι μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο το νέο μου μαλλί.
Η δική μου άποψη λοιπόν είναι να μελετήσεις τις επιλογές σου,χωρίς όμως να αφήσεις να περάσουν χρόνια μέχρι να πάρεις την απόφαση
και αφού δεν επιλέγεις με πρώτο κριτήριο την τιμή,έχεις πάρει χαμπάρι το πιο βασικό πράγμα και είσαι σε καλό δρόμο.