Καλησπέρα στο φόρουμ!
Ανοίγω αυτό το νήμα καθώς δεν έχω δει να υπάρχουν αλλού συγκεντρωτικά όλες οι τιμές των κλινικών που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ. Και θεωρώ και καλό να υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά ώστε να είναι προετοιμασμένος κάποιος για το τι θα πληρώσει αναλόγως την κλινική που θα επιλέξει.
Όταν σε λίγους μήνες φτιάξει η κατάσταση με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, σκεφτόμουν να αρχίσω να κάνω κάποιες επισκέψεις σε κλινικές για μια ενδεχόμενη μεταμόσχευση. Κατανοώ ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια επέμβαση είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο θεωρώ σημαντικό και το κόστος της επέμβασης, ειδικά όταν χρειάζεσαι αρκετά μοσχεύματα για να καλύψεις το πρόβλημα σου. Από ότι έχω δει μέχρι τώρα να αναφέρεται εδώ στο φόρουμ, έχω καταλήξει ότι μέχρι στιγμής οι τιμές των κλινικών έχουν ως εξής:
***** DISCLAIMER AΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (CVIAL)*****
***** OI ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ *****
- Advanced Hair Clinics = 1.20-1.30 ευρώ/g
- Αναστασάκης = 2.5 - 3.0 ευρώ/g
- Τυρκαλάς = 1 ευρώ /g (Ελάχιστη 2500 ευρώ)
- Regrow Clinic (Βελημβασάκης) = 1 ευρώ/g
- DHI = 1.5-1.6 ευρώ/g (Ελάχιστη 2500 ευρώ)
- LP Clinic (Παπανικολάου) = 1.4-1.5 ευρώ /g (Ελάχιστη 2500 ευρώ)
- Figura = 1 ευρώ/g
- Bisanga - BHR (Ελληνική κλινική) = 2.5 ευρώ/g
- Bisanga - BHR (ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ) = 1.4-1.5 ευρώ /g ;
- ΗDC (Βρυωνίδου)* = 1.6 ευρώ /g
- ΗDC (Μάρας)* = 2.1 ευρώ /g
- MHRC (Μιχάλης Γεωργίου) = 1.9 ευρώ / g
*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα προς Κύπρο, η μεταφορά από αεροδρόμιο προς την κλινική και αντίστροφα, διαμονή μέχρι 7 ημέρες στην Κύπρο.
Πιστεύω βάσει όσων έχουν συζητηθεί εδώ μέσα ότι αυτές είναι οι τιμές των κλινικών κατά προσέγγιση. Αν έχει κάποιος κάποια ένσταση όσον αφορά τις τιμές ή να αναφέρει και κάποια άλλη κλινική μπορεί να το κάνει. Και ρωτάω λοιπόν: Ποια-ες επιλογή-ές πιστεύετε ότι μπορούν να σου δώσουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε μια ικανοποιητική τιμή; Κατανοώ ότι χρειάζεται πολύ διάβασμα για να καταλήξεις σε μια επιλογή κλινικής. Ωστόσο θα ήθελα να δω ποια πστεύετε και εσείς ότι είναι η καλύτερη-ες επιλογή-ές βάσει εμπειρίας, αποτελέσματος και κόστους επέμβασης;
Φιλε για Παπανικολαου δεν ισχυει ως ελαχιστη χρεωση τα 2.500 ευρω!!! Σε αλλους μπορει να ισχυει ή να ισχυσε αλλα σε εμενα οχι! Να ξερεις!
Ειχαμε συμφωνησει διπλη συνεδρια στα 3.500 ευρω και κατα τη διαρκεια της πρωτης ημερας μεταμοσχευσης, ο γιατρος μου ειπε οτι τελικα θα κανουμε μονη συνεδρια!!!
Δε μου γυρισε πισω ομως 1000 ευρω αλλα 500 ευρω αρα με χρεωσε 3000 ευρω!
Επισης, επειδη τον επισκεφθηκα πριν λιγους μηνες, μου ειπε πως για δευτερη συνεδρια θα πρεπει να πληρωσω αλλα 2500 ευρω και μαλιστα ως εκπτωση (κανονικα δηλαδη ηθελε 3000 ακομα ευρω, απλως μου εκανε "εκπτωση")
...
Τελος, δεν προβαινει σε BHT δηλαδη εξαγωγη μοσχευματων απο γενια και στηθος που θα ηταν ιδανικη για την περιπτωση μου! Αρα δεν τον νοιαζει αν θα θεριστει κι αλλο η δοτρια μου απ το κεφαλι, τον νοιαζει μονο η νεα πληρωμη!
Ουτε απ το σβερκο μπορει να εξαγει μοσχευματα λεει διοτι δεν τον διευκολυνει η διαδικασια!
Παρολ αυτα, αν εισαι πλουσιος και θελεις, πηγαινε στον ιατρο Παπανικολαου...
Ο ιδιος ΑΝ ημουν πλουσιος θα πηγαινα για τριτη μεταμοσχευση στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ κατ εμε ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ...
Κι επειδη ο ιδιος ειμαι κολλημενος σε πολλα θεματα...θεωρω τον Κωνσταντινο Φορτουνη τον καλυτερο παιχτη του κοσμου (α ρε Μαρτινς γιατι τον εβαλες στο βητα στον τελικο και απωλεσαμε το τροπαιο) και το συνονοματο του Φορτουναρου, ιατρο Αναστασακη, τον θεωρω τον καλυτερο γιατρο μεταμοσχευσης τριχοθυλακιων στον κοσμο!
Υστερογραφο: ΔΕ ΓΛΕΙΦΩ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ...ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) ΑΠΟΨΕΙΣ!
εξαλλου...ειτε μαλλια ειτε καραφλο η Α.Μ. δε με θελει...οποτε δεν εχει και νοημα πολυ το αν θα προβω εκ νεου σε μεταμοσχευτικη διαδικασια!
Λεπτομερεια που διευκρινιζει: ουτε ειρωνευομαι τον ιατρο Ελευθεριο ουτε σας αποτρεπω απο το να πατε στην κλινικη του..απλως περιγραφω τι εζησα στο ιατρειο του..! Αυτη η λεπτομερεια προς αποφυγη παρεξηγησεων!!!