Marios1982
Well-Known Member
Και η τρανσαμινη επίσης χαχαΚαλησπέρα Παιδιά!Τι είναι αυτό το fibrin?
Και η τρανσαμινη επίσης χαχαΚαλησπέρα Παιδιά!Τι είναι αυτό το fibrin?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και γιατί δεν πήρες τρανσαμινη;Fibrin
Fibrin Formation, Structure and Properties - PMC
Fibrinogen and fibrin are essential for hemostasis and are major factors in thrombosis, wound healing, and several other biological functions and pathological conditions. The X-ray crystallographic structure of major parts of fibrin(ogen), together ...www.ncbi.nlm.nih.gov
Teansamin
Γαληνός - Φάρμακο - TRANSAMIN
Αναλυτικές πληροφορίες συστατικών, κυκλοφορίας και τρόπου χρήσης του φαρμάκου TRANSAMINwww.galinos.gr
Καλό διάβασμα…..
Λογικα φοβος πιθανης θρομβωσης, λογω κληρονομικοτητας / προηγουμενου ιστορικου.Και γιατί δεν πήρες τρανσαμινη;
Σωστός ο doctor!Λογικα φοβος πιθανης θρομβωσης, λογω κληρονομικοτητας / προηγουμενου ιστορικου.
Παίρνω Salospir για blood thinner η transamin κάνει το αντίθετο….. κακό για εμένα ….Και γιατί δεν πήρες τρανσαμινη;
Καλο είναι λες να παίρνουμε εμείς από 45 κ άνω salospir προληπτικά? Τι λέτε? Κάνει κάπου κακό ένα χάπι την ημέρα?Παίρνω Salospir για blood thinner η transamin κάνει το αντίθετο….. κακό για εμένα ….
Νομίζω μόνο γιατρός πρέπει να το απαντήσει αυτό. Επίσης όλοι οι 45 plus έχουν θέμα; Αν είναι φιτ σαν τον @dlazaros ???Καλο είναι λες να παίρνουμε εμείς από 45 κ άνω salospir προληπτικά? Τι λέτε? Κάνει κάπου κακό ένα χάπι την ημέρα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γαμησε τα μεγαλώνουμε .. συν η κάθε προδιάθεση..και εγώ φιτ ήμουνα με χοληστερίνη 200 και πίεση στανταρ 130/80.......... Επειδή ήμουν φιτ ζω τωρα και έκανα και ΜΜ.....αλλιώς......
Από τα γονίδια δεν ξεφεύγεις ούτε για τα μαλλιά ούτε για τα υπόλοιπα..... κληρονομικότητα σε εμένα όχι ζωή ούτε τροφή.Γαμησε τα μεγαλώνουμε .. συν η κάθε προδιάθεση..
Νομίζω μόνο γιατρός πρέπει να το απαντήσει αυτό. Επίσης όλοι οι 45 plus έχουν θέμα; Αν είναι φιτ σαν τον @dlazaros ???
Όπως τα λέει ο μπόμπυ. Τώρα εγώ έχω γεννετικά υψηλά τριγλυκερίδια, οτι και να φάω οτι διατροφή και να κάνω. Το μόνο που μου το ρίχνει σε φυσιολογικά όρια είναι το omacor (φαρμακευτικό ωμέγα 3) αλλά έχω δει με το απλό ωμέγα 3 της now να είμαι σε σχετικά νορμάλ όρια. Ασπιρίνη καλή είναι εαν καπνίζεις χρόνια και έχεις αθηροσκληρωτικές πλάκες που ξεκολλάνε συνέχεια και κάνουν θρόμβους (πρώην καπνιστής 25 χρόνια, κομμένο 10 φέτος). Υπόψιν οτι η ασπιρίνη επειδή αραιώνει το αίμα κατεβάζει την πίεση όπως η μινοξιδίλη ή η ταμσουλοσίνη που πήρα πρόσφατα. Σε άτομα σαν εμένα με φυσιολογική προς χαμηλή πίεση είναι καταστροφή καθώς χτυπάει δυνατότερα η καρδια στην προσπάθεια της να ανεβάσει την πίεση και έχεις ζαλάδες και πονοκεφάλους και γενικότερα ενα αίσθημα οτι είσαι χάλια. Δεν χρειάζεται να σας πω οτι όταν πέφτει πολύ η πίεση πολλά πράγματα πάνε περίπατο που απαιτούν καλή αιμάτωση...To σαλοσπιρ (δηλαδή το ακετυλοσαλικιλικό οξύ, ασπιρίνη σηλαδή) έιναι blood thinner δηλαδή αραιώνει το αίμα και περιορίζει τους θρόμβους στο αίμα. Στους θρόμβους (που πάνε να περάσουνε από ημίφραγμένες από την χοληστερίνη ή αθηροσκληρωτικές από το κάπνισμα αρτηρίες) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφράγματος (για καρδιά) ή εγκεφαλικού για αρτηρίες που τροφοδοτούν το εγκέφαλο. Και άλλου είδους εμφράγματα σε αρτηρίες που τροφοδοτούν άλλα όργανα είναι πιθανά αλλά τα θανατηφόρα είνα αυτά τα δύο..... Αν λοιπόν έχεις προδιάθεση ή κληρονομικότητα ή ήδη έχεις πάθει κάποιο τέτοιο επισόδειο τότε είναι στο βασικό πρωτόκολό η χορήγηση σαλοσπιρ
Εχω διαβασει 3/4 βιβλια περι αντιγυρανσης. Σε ολα το ειχαν στο πρωτοκολλο ασχετα με το αν εχεις θεμα ή οχι καθως φαινεται πως εχει και αντικαρκινικη δραση(καταπολεμηση χρονιας φλεγμονης-αιτια καρκινου).Καλο είναι λες να παίρνουμε εμείς από 45 κ άνω salospir προληπτικά? Τι λέτε? Κάνει κάπου κακό ένα χάπι την ημέρα?
Ok αυτα τα γνωριζω και τα εμαθα καλυτερα που πριν 3 χρονια ο μπαμπας μου ειχε ενα επεισοδιο και εβαλε ενα στεντ η μπαλονακι οπως το ονομαζει κανεις. Ειχε μια βουλωμενη αρτηρια σε μεγαλο ποσοστο. Και προσεχει την διατροφη του χρονια οπως ειχε χρονια κομμενο το τσιγαρο . Ειχε κανει ενα λαθος και ειχε κοψει τα χαπια της χοληστερινης και μετα καιρο το επαθε. Τωρα περνει καθημερινα salospir οπως και χοληστερινης.To σαλοσπιρ (δηλαδή το ακετυλοσαλικιλικό οξύ, ασπιρίνη σηλαδή) έιναι blood thinner δηλαδή αραιώνει το αίμα και περιορίζει τους θρόμβους στο αίμα. Στους θρόμβους (που πάνε να περάσουνε από ημίφραγμένες από την χοληστερίνη ή αθηροσκληρωτικές από το κάπνισμα αρτηρίες) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφράγματος (για καρδιά) ή εγκεφαλικού για αρτηρίες που τροφοδοτούν το εγκέφαλο. Και άλλου είδους εμφράγματα σε αρτηρίες που τροφοδοτούν άλλα όργανα είναι πιθανά αλλά τα θανατηφόρα είνα αυτά τα δύο..... Αν λοιπόν έχεις προδιάθεση ή κληρονομικότητα ή ήδη έχεις πάθει κάποιο τέτοιο επισόδειο τότε είναι στο βασικό πρωτόκολό η χορήγηση σαλοσπιρ
Και εγω καπου εκει ειμαι συνηθως στην πιεση για ενα διαστημα επαιρνα και χαπια τα οποια με τα γυρισε σε Lobivon μισο χαπακι γιατι αρχισα να εχω καποιες αρρυθμιες.και εγώ φιτ ήμουνα με χοληστερίνη 200 και πίεση στανταρ 130/80.......... Επειδή ήμουν φιτ ζω τωρα και έκανα και ΜΜ.....αλλιώς......