Χαιρετώ την παρέα, είχα απάντηση από την Grace, προτείνουν από 3.500 grafts και αν θέλω περισσότερα, για καλύτερο αποτέλεσμα. Αφού το κάνω που το κάνω θα ζητήσω παραπάνω, για το μάξιμουμ αποτέλεσμα. Αυτό που με παραξένεψε, ήταν ότι πρότειναν μία επέμβαση, ενώ περίμενα 2 step strategy. Της παρέθεσα κάποιες ερωτήσεις που είχα ως προς αυτό, όπως και κάποιες γενικές ερωτήσεις για τη ΜΜ και είμαι έτοιμος να στείλω την προκαταβολή, για τον Οκτώβριο του 2023, δηλαδή σε ένα χρόνο από τώρα, που θα έχω συμπληρώσει 20 μήνες θεραπεία big 3.
Επεσύναψα και μία φωτογραφία, στο τέλος μου έγραψε low coverage, υποθέτω ότι έχω κακή δότρια εκεί? Γενικά, ψυχολογικά είμαι ήρεμος, το έχω αποφασίσει μέσα μου, μόλις έκλεισα τα 40, είναι μία απόφαση ζωής. Ποτέ δεν το χώνεψα ότι από 21 φαγώθηκε αρκετή hairline και κρόταφοι και στα 24 μου είχαν φαγωθεί πάρα πολύ και δεν είχα hairline, εκτός από μία σταλιά στο κέντρο.
Το αντιμετώπιζα ψυχολογικά, αλλά όταν άρχισα να χάνω β και γ ζώνη, είπα δεν πάει άλλο, πρέπει να δράσω. Το κόστος μεγάλο και τσούζει, αλλά πάντα ήμουν της άποψης σκληρή εργασία, ώστε να μπορείς απολαμβάνεις. Είναι ένα όνειρο ζωής και πρέπει να γίνει. Αναμένω απάντηση από τις ερωτήσεις που της έχω στείλει και θα ξαναγράψω πιο αναλυτικά με το strategy και τις προτάσεις του γιατρού και τις δικές μου που τους ρώτησα.
Σε γενικές γραμμές, είναι έτοιμοι σε ένα χειρουργείο, με υποθέτω 2 sessions, να καλυψουν crown, βιτρίνα και κροτάφους. Αυτή είναι η αρχική τους τουλάχιστον πρόταση.
Προβολή συνημμένου 53226