Τα ερωτήματα που έχει θέσει ο αερατος τα έχω θέσει και εγώ και έχω εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία μου να μάθω τι έχει γίνει γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου σαν μέλος της παρούσας κοινοτητας ,σε προκαλώ να ανατρέξεις σε διάφορα νήματα ή στο ιστορικό των σχολίων μου και να δεις αν αβανταρω κάποιον,μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Γελαω όχι για τους χαρακτηρισμούς και τους ισχυρισμούς σου προς το πρόσωπο μου ,αλλά για το γεγονός ότι εκτοξεύονται από ένα άτομο σαν εσενα.Οταν φτάσεις στο σημείο να βρεις το θάρρος να τηρείς μια αντικειμενική και δίκαιη στάση ανεξαρτήτως κλινικών και γιατρών θα σου πω μπράβο
, προς το παρών θα πω ότι το φόρουμ και η κοινότητα δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την παρουσία μελών σαν και του λόγου σου.Παρακαλω τα μέλη να ψάξουν να βρουν τις κριτικές του witcher/αυστηρου κριτή σε περιστατικά που δεν αφορούν Αναστασάκη και να έρθει στο παρών νήμα και να μας πει τι έχει ανακαλύψει.Μιλαει και ο witcher τωρα.
Κρυβόσουν στα περιστατικά του γιατρού σου οταν ειχε έρθει η ώρα να κρινεις αυτόν και τα περιστατικά του ξεφτιλισμένε...κρυβόσουν οταν έπρεπε να κρινεις τη δότρια από τον edyuser1 που άφησε σε κακή κατάσταση ο γιατρός σου...αν ηταν αλλού θα ειχες σηκωσει επανάσταση....
Στο περιστατικό του aldo μπήκες να πεις οτι ειναι μια χαρά και οτι απλά χρειάζεται ενα touch up...για το repair ούτε λόγος χαχαχα...τοσο ξεφτιλισμένος εισαι....ο αντικειμενικός παιδια
Στο περιστατικό του jacksmith πάλι κρυβόσουν, δεν έκρινες ουτε όσα ειπε οτι του ειπε ο γιατρός ουτε την ουλη (της τεχνικής που προωθούσες εκείνη την περιοδο ολως τυχαίως)...
Η κοινότητα δεν έχει ανάγκη από ξεφτιλισμένα μέλη σαν εσένα που επειτίθονται σε σεγκεκριμένους στοχους που επιτείθεται και η κλινική που αβαντάρουν, ενώ τρέχουν να δικαιολογήσουν τα περιστατικά της και τις κακοτοπίες της....
Εχεις συγκεκριμένη γραμμή που ακολουθείς και αυτη η γραμμή ειναι ιδια με μια συγκεκριμένη κλινική στο φορουμ.
Μέχρι και ολοκληρη αβάντα έκανες για την FUT προκειμενου να αβαντάρεις την συκγεκριμένη κλινική, αλλα τώρα που κάνει FUE σταμάτησες την αβάντα της συγκεκριμένης τεχνικής... γιατι σταμάτησες ???????
Αμα θες να εισαι αντικειμενικός μπες στα περιστατικά του γιατρού που εκθειάζεις να ζητήσεις αναλυτικά στοιχεία για να μπορουν να κρινουν τα μέλη αν σε ενδιαφέρει η αντικειμενική πληροφορία στο φορουμ...α και να ζητάς φωτεινές παρουσιάσεις...γιατι δεν το κάνεις??? Ντρέπεσαι ή δεν τα βλέπεις ??? το να επιτίθεσαι σε συγκεκριμένους στοχους και να κάνεις τα στραβά μάτια αλλού δεν σε κανει αντικειμενικό αλλά το ακριβώς αντίθετο..κατάλαβες γελοίε;
Τελευταία επεξεργασία: