Τα εκτός θέματος (από όλα τα νήματα της κλινικής)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Σίγουρα ο παλίος Admin με τα παλία μέλη δεν θα τον δέχονταν. Παρόλα αυτά, ο καθένας έχει την άποψη του. Σέβομαι τον CVIAL για ότι έχει κάνει για το φόρουμ και σέβομαι την απόφαση του. Όμως, αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο γιατρός είναι να ποστάρει μόνο μερικά βίντεο πλέον με το μετά και να γράφουν μόνο όσοι τους αρέσουν και έχουν απορίες. Έτσι όπως το βλέπω ο απώτερος σκοπός είναι όσοι έχουν αντίθετη άποψη να απομακρυνθούν σαν τον Tol. Ε, νομίζω αυτό παραπάει. Η θα ακούει τη γνωμη του καθενός ή μπορεί να αποχωρήσει από μόνος του.
Μα οταν θα ποστάρει βίντεο και φωτογραφίες χωρίς καμία πληροφορία όλοι θα έχουμε απορίες. Αν το σκεπτικό του είναι να ανεβάζει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς τίποτα άλλο θα γεννήσει περισσότερες απορίες από ότι αν ανέβαζε τα στοιχεία. Τουλάχιστον πες αν ανεβάσει τα στοιχεία θα βρει και ορισμένους συμμάχους να πουν ότι το punch, όσα g's μεταμοσχεύτηκαν κλπ ήταν μια χαρά για τον χ ασθενή. Όταν δεν λες τίποτα πως να σε υπερασπιστεί και κάποιος ; Αφού δεν υπάρχει ΙΔΕΑ για το τι έχει συμβεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Μα οταν θα ποστάρει βίντεο και φωτογραφίες χωρίς καμία πληροφορία όλοι θα έχουμε απορίες. Αν το σκεπτικό του είναι να ανεβάζει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς τίποτα άλλο θα γεννήσει περισσότερες απορίες από ότι αν ανέβαζε τα στοιχεία. Τουλάχιστον πες αν ανεβάσει τα στοιχεία θα βρει και ορισμένους συμμάχους να πουν ότι το punch, όσα g's μεταμοσχεύτηκαν κλπ ήταν μια χαρά για τον χ ασθενή. Όταν δεν λες τίποτα πως να σε υπερασπιστεί και κάποιος ; Αφού δεν υπάρχει ΙΔΕΑ για το τι έχει συμβεί.

Γενικά δεν υπάρχει λογική. Το αστείο ξέρεις πιο είναι? Οτί γενικά δεν θεωρώ ότι είναι κακός γιατρός. Όλοι έχουν αποτυχίες. Μπορεί να μην τον θεώρω τοπ-10. Αλλά στη σήμερον ημέρα δεν τον θεωρώ κακό γενικά. Τον θεώρω average. Το πρόβλημα του είναι η συμπεριφόρα και ο χαρακτηράς του, ο οποίος στα μάτια μου σκοτώνει και ότι ικανότητες μπορεί να έχει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα ο παλίος Admin με τα παλία μέλη δεν θα τον δέχονταν. Παρόλα αυτά, ο καθένας έχει την άποψη του. Σέβομαι τον CVIAL για ότι έχει κάνει για το φόρουμ και σέβομαι την απόφαση του. Όμως, αυτό που προσπαθεί να πετύχει ο γιατρός είναι να ποστάρει μόνο μερικά βίντεο πλέον με το μετά και να γράφουν μόνο όσοι τους αρέσουν και έχουν απορίες. Έτσι όπως το βλέπω ο απώτερος σκοπός είναι όσοι έχουν αντίθετη άποψη να απομακρυνθούν σαν τον Tol. Ε, νομίζω αυτό παραπάει. Η θα ακούει τη γνωμη του καθενός ή μπορεί να αποχωρήσει από μόνος του.

Το ευκολότερο είναι να φιμώσεις κάποιον. Αν όμως τον φιμώσεις δεν καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι, τι καπνό φουμάρει. Η μεγαλύτερη προσφορά στο φόρουμ είναι ότι ο Αναστασάκης είναι στο φόρουμ και κριτικάρεται από όλους. ΟΙ αναγνώστες κρίνουν την παρουσία του. Αν εγώ ήθελα να επιλέξω γιατρό θα μου ήταν πολύ χρήσιμό όλο το section "Αναστασάκη" και ειδικά οι αναλύσεις από μέλη που έχουν κριτική σκέψη. Μακάρι να γινόταν το ίδιο και σε άλλες κλινικές.

Legwg James

Well-Known Member
Γενικά δεν υπάρχει λογική. Το αστείο ξέρεις πιο είναι? Οτί γενικά δεν θεωρώ ότι είναι κακός γιατρός. Όλοι έχουν αποτυχίες. Μπορεί να μην τον θεώρω τοπ-10. Αλλά στη σήμερον ημέρα δεν τον θεωρώ κακό γενικά. Τον θεώρω average. Το πρόβλημα του είναι η συμπεριφόρα και ο χαρακτηράς του, ο οποίος στα μάτια μου σκοτώνει και ότι ικανότητες μπορεί να έχει.
Συμφωνώ greg. Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει τυφλωθεί πλήρως δυστυχώς. Σηκώνει άμυνες παντού και γίνεται γρήγορα επιθετικός.

gregkont13

Verified MM member
Το ευκολότερο είναι να φιμώσεις κάποιον. Αν όμως τον φιμώσεις δεν καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι, τι καπνό φουμάρει. Η μεγαλύτερη προσφορά στο φόρουμ είναι ότι ο Αναστασάκης είναι στο φόρουμ και κριτικάρεται από όλους. ΟΙ αναγνώστες κρίνουν την παρουσία του. Αν εγώ ήθελα να επιλέξω γιατρό θα μου ήταν πολύ χρήσιμό όλο το section "Αναστασάκη" και ειδικά οι αναλύσεις από μέλη που έχουν κριτική σκέψη. Μακάρι να γινόταν το ίδιο και σε άλλες κλινικές.

θα το δεχτώ και θα του ασκώ κριτική σε ότι κρίνω πως μπορώ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
θα το δεχτώ και θα του ασκώ κριτική σε ότι κρίνω πως μπορώ

Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Με επιχειρήματα και άποψη. Εγώ υπόσχομαι πως κανένα τέτοιο νήμα και σχόλιο δεν θα διαγραφεί αλλά τουναντίον θα προστατευθεί.

oreo

Well-Known Member
Ξέρετε τι θα πάθετε, θα φύγει ο ντόκτορ σπο το φόρουμ και θα πανηγυριστεί σαν την αποχώρηση του Βαλάντη απο το Survivor.
Μετά όμως θα σας λείψει :cool:

gregkont13

Verified MM member
Συμφωνώ greg. Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει τυφλωθεί πλήρως δυστυχώς. Σηκώνει άμυνες παντού και γίνεται γρήγορα επιθετικός.
ελπίζω να απαντήσει κάποιες απο τις ερωτήσεις που του έκανα στο άλλο νήμα

gregkont13

Verified MM member
Ξέρετε τι θα πάθετε, θα φύγει ο ντόκτορ σπο το φόρουμ και θα πανηγυριστεί σαν την αποχώρηση του Βαλάντη απο το Survivor.
Μετά όμως θα σας λείψει :cool:

Ε θα πάμε για κανά consultation να τον δούμε να μας φύγει η πίκρα :p :p

jersey

Well-Known Member
Άμα δεις λίγα και συγκεκριμένα μέλη τον χειροκροτούν! Αυτό θέλει ο συγκεκριμένος γιατρός, να ποστάρει περιστατικά χωρίς στοιχεία ώστε να μη δέχεται κριτική για το αποτέλεσμα από μέλη που έκαναν κριτική και έλεγαν διάφορα π.χ. αν έπρεπε να μπουν περισσότερα grafts για αυτή την επιφάνεια (βάσει αυτών που ακολουθούν οι σοβαρές κλινικές) ή αν φύτρωσαν αυτά που έβαλε ή αν το αποτέλεσμα έπρεπε να δείχνει καλύτερο με αυτά τα χαρακτηριστικά δότριας, ή αν έπρεπε να ειχε γίνει άλλη στρατηγική-πλάνο για αυτό το περιστατικό κτλπ.... Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να γίνει πλέον.
Οπότε θα μπορεί να δέχεται τα χειροκροτήματα των αβανταδορων του ελεύθερα στα νήματα του ανεβάζοντας περιστατικά χωρίς στοιχεία για να μη μπορεί να κριθεί και να γίνεται έτσι η διαφήμιση του στο φόρουμ χωρίς να τον κρίνει κάποιος. Και μη κοροιδευόμαστε μόνο για την διαφήμιση της κλινικής του ειναι στο φόρουμ. Τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει.
Για τον tol, είδες τι είπε, οτι πλέον αφού δεν του κάνει κριτική ειναι Κύριος...!!! Αυτό θέλει, να μην τον κρίνεις...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα αν δεν βάζει αριθμό graft και βάζει λιγότερα από αυτά που χρειάζεται (όπως συνήθως γίνεται), όπως καταλαβαίνεις είναι σαν να πυροβολεί το πόδι του. Κάποιοι θα αρχίσουν να μιλάνε και για μειωμένη φύτρωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Άμα δεις λίγα και συγκεκριμένα μέλη τον χειροκροτούν! Αυτό θέλει ο συγκεκριμένος γιατρός, να ποστάρει περιστατικά χωρίς στοιχεία ώστε να μη δέχεται κριτική για το αποτέλεσμα από μέλη που έκαναν κριτική και έλεγαν διάφορα π.χ. αν έπρεπε να μπουν περισσότερα grfafts για αυτή την επιφάνεια (βάσει αυτών που ακολουθούν οι σοβαρές κλινικές) ή αν το αποτέλεσμα έπρεπε να δείχνει καλύτερο με αυτά τα χαρακτηριστικά, ή αν έπρεπε να ειχε γίνει άλλη στρατηγική-πλάνο για αυτό το περιστατικό κτλπ. Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να γίνει πλέον. Οπότε θα μπορεί να δέχεται τα χειροκροτήματα των υποστηρικτών του ελεύθερα και να γίνεται έτσι η διαφήμιση του στο φόρουμ χωρίς να τον κρίνει κάποιος. Και μη κοροιδευόμαστε μόνο για την διαφήμιση της κλινικής του ειναι στο φόρουμ. Τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει. Για τον tol, είδες τι είπε, οτι πλέον αφού δεν του κάνει κριτική ειναι κύριος...!!
Kαλά αυτό με τον τολ ήταν τοπ χθες. Όταν είδα ότι τον είπε κύριο μου έφυγε το τσάι από τη μύτη. Crossover episode αληθείας. Περιμένουμε να βγει για καφέ με αεράτο τώρα και να ποστάρουν σελφι από κάνα rooftop στο κέντρο :p

gregkont13

Verified MM member
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως αντί να κάνει αυτά που κάνει και ο Λορέτζο με αναλυτικότατα στοιχεία, consultation κλπ κλπ κάνει τα ανάποδα. Έχει εκεί έναν από τους καλύτερους γιατρούς στη FUE παγκοσμιώς και ασχολείται με μας(τους άσχετους)...

panos1234

Well-Known Member
Μπορούν να μπουν κανόνες ποσταρισματος είτε είτε είναι από μέλη είτε από κλινικές που να αναφέρουν τα πάντα σε μια μμ ?
Αν δεν γίνεται αυτό και μετά από 1 και μόνο προειδοποίηση από τον mod να διαγράφεται το νήμα.
Είναι το πιο δίκαιο που μπορεί να γίνει για όλο τον κόσμο εδώ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο καθένας να κάνει ότι τον βολεύει.
Ξεκάθαρα-Φανερα-Αληθινα ΤΑ ΠΆΝΤΑ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και που ξέρεις αν είναι αληθές αυτό που δηλώνεται? Τα έχουμε ξαναπεί. Σε ένα φόρουμ πρέπει να διαβάσεις πολύ και στο τέλος να κάνεις ένα ρεζουμε ξέροντας ότι πολλά από αυτά που διαβάζεις μπορεί να είναι και "μουφα".

Legwg James

Well-Known Member
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως αντί να κάνει αυτά που κάνει και ο Λορέτζο με αναλυτικότατα στοιχεία, consultation κλπ κλπ κάνει τα ανάποδα. Έχει εκεί έναν από τους καλύτερους γιατρούς στη FUE παγκοσμιώς και ασχολείται με μας(τους άσχετους)...
Ξέχασες να κάνεις αναφορά στα πτυχία μας...

gregkont13

Verified MM member
Ξέχασες να κάνεις αναφορά στα πτυχία μας...

Φίλε μου δεν με ξέρεις για να με πιστέψεις, αλλά έχω φίλους ακαδημαικούς από MIT, γιατρούς από Harvard φίλους κλπ. Άτομα με τρομερό status, σπουδές, λεφτα και φυσικά μόρφωση. Ε δεν έχω ακούσει ούτε το 1/10 από το στόμα τους σε σχέση με αυτά που έχει πει αυτός ο άνθρωπος.

Legwg James

Well-Known Member
Και που ξέρεις αν είναι αληθές αυτό που δηλώνεται? Τα έχουμε ξαναπεί. Σε ένα φόρουμ πρέπει να διαβάσεις πολύ και στο τέλος να κάνεις ένα ρεζουμε ξέροντας ότι πολλά από αυτά που διαβάζεις μπορεί να είναι και "μουφα".

Μα ο σκοπός δεν είναι να τα διαβάζουμε βρε συ ; Εξάσκηση στις ικανότητες μαντικής γιατί να κάνουμε ; Στο φόρουμ υπάρχουν και άτομα σαν εμένα που τώρα πιάνουμε αυτό το αντικείμενο και δεν έχουμε ακόμα τη γνώση βλέποντας 2 φωτογραφίες να γεμίσουμε ένα excel με λεπτομέρειες. Πως γίνεται τα νήματα του γιατρού που κανονικά θα έπρεπε να ναι το πιο εύκολα να κατανοηθούν για τους λιγότερο γνώστες εν τέλει να καταλήγουν τα πιο δυσνόητα ;

panos1234

Well-Known Member

Να μην είναι αληθινά στοιχεία όπως επιφάνεια κάλυψης, ποσότητα grafts, εργαλείο εξαγωγής κλπ?
Αν κατάλαβα καλά ακυρώνεις όλες τις παρουσιάσεις τώρα.
Τότε γιατί υπάρχει το φόρουμ για να λέγονται ψέματα και να διπλό ανεβαίνουν παραπλανητικά περιστατικά?
Και σαν mod έγινε κάποια δημόσια επίπληξη έστω ή αν δεν το έπαιρνε χαμπάρι ένα μέλος θα το τρώγαμε αμασητο και αυτό?
Ρωτάω με πολύ φιλικό ύφος , απλά νιώθω πως υπάρχει πέρα του δέοντος κάλυψη στο συγκεκριμένο γιατρό.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα